EINAI AΛHΘEIA ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε συμπαντικές και ηλιακές ηλεκτρομαγνητικές ποιότητες ενέργειας οι οποίες επιδρούν στη ζωή μας και μεταμορφώνουν τη δομή του ιδίου του DNA μας.
Eνας νέος "κόσμος" έρχεται
Γράφει ο ΠANAΓHΣ METAΞATOΣ
Για να αντεπεξέλθει ο άνθρωπος στις επερχόμενες αλλαγές στον πλανήτη χρειάζεται να κάνει νέες προσαρμογές, να ξεκλειδώσει ικανότητες που υπάρχουν στις προδιαγραφές του, αλλά ήταν σε κατάσταση ύπνωσης.
Ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες και μάλιστα με διαφορετικές επιστημονικές παρατηρήσεις ότι αναπτύσσονται νέες έλικες στο DNA των ανθρώπων.
Πέρυσι σ’ ένα Παγκόσμιο συνέδριο γενετιστών στο Μεξικό με θέμα «Η αλλαγή του DNA» κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι:
Ζούμε επαναστατικές αλλαγές, μόνο που δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι θ’ αλλάζουμε.
Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη σ’ όλα τα επίπεδα, σωματικό, νοητικό, πνευματικό και συναισθηματικό.
Εμφανίζεται με πολλούς τρόπους και ικανότητες, ιδιαίτερα σε παιδία και νέους ανθρώπους.
Δείχνουν μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση διαίσθησης, διόρασης, τηλεπάθειας και θεραπευτικής χρήσης του νου τους μάλιστα και από απόσταση.
Είμαι βέβαιος πως θα έχετε κάπου διαβάσει ή ακούσει για τα παιδία Indigo, τα παιδία που η αύρα τους έχει χρώμα λουλακί (indigo) και που εμφανίζουν αυτές τις ιδιότητες που σας περιέγραψα προηγουμένως.
Oι νέες γενιές λοιπόν που έρχονται, έχουν αυτό το πλεονέκτημα των επιπλέον ελίκων στο DNA τους, άρα προετοιμάζονται για ανώτερες ενεργειακές δονήσεις.
Στην πραγματικότητα αλλάζουν τα κύτταρά μας.
Τα συστήματά μας -ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό- παρουσιάζουν αλλαγές που πρόκειται να μας ετοιμάσουν για μια νέα συνειδητότητα η οποία δείχνει ότι ανεβάζουμε τις δονήσεις μας μπροστά στις επερχόμενες αλλαγές.
Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσε να εμφανιστούν στους χώρους της υγείας, της εκπαίδευσης - μάθησης, της ενότητας με το περιβάλλον. Είναι καιρός να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι οι αρρώστιες είναι κάτι αφύσικο και επομένως θα εξαλειφθούν, όχι πάντως με τα φάρμακα, αλλά με την ανάπτυξη της θεραπευτικής δύναμης του νου μας.
Ηδη κατακλυζόμαστε από πληροφορίες κάθε είδους αλλά λιμοκτονούμε σε πραγματική γνώση. Θα μάθουμε να μαθαίνουμε όχι για την πληροφορία, αλλά για τη γνώση που είναι απαραίτητη και αποτελεσματική.
O κόσμος του δυϊσμού (πνεύμα και ύλη), του διχασμού (πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και ανόητοι, δυνατοί και αδύναμοι) δημιούργησε μέχρι τώρα αντιθέσεις και ελλείψεις. Δημιούργησε πολέμους και πόνο, βία και ανταγωνισμό.
O θάνατος σου, η ζωή μου παίχτηκε σ’ όλα τα επίπεδα. Τώρα θα ανατείλει σιγά σιγά το άλλο μοντέλο που λέει: Όλοι είμαστε ένα, συνδεόμαστε όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με το περιβάλλον. Περιβάλλον είναι τα φυτά, τα ζώα, ο πλανήτης ο ίδιος που είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Θα αποκατασταθεί η ισορροπία στη σχέση μας μαζί του.
Oχι άλλο Τσερνομπίλ, όχι άλλη Φουκουσίμα, να σταματήσει η υπερθέρμανση λόγω διοξειδίου του άνθρακα. Να τελειώνουμε με τα ορυκτά καύσιμα, να σταματήσουμε να κόβουμε τα δάση, να μολύνουμε το νερό και τον αέρα.
Oι επιστήμονες βλέπουν ότι αλλάζουμε σωματικά και από όντα με άνθρακα και 2 δομές στο DNA, γινόμαστε όντα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ με 1024 δομές στο DNA. Oι κρυσταλλικές δομές μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και διατάσεις. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στους ανθρώπους, συμβαίνει και στα φυτά και στα ζώα και σ’ άλλες μορφές ζωής.
Oλα αλλάζουν προς ένα νέο είδος ύπαρξης.
Αυτές οι αλλαγές φέρνουν σιγά σιγά αλλαγές στις πεποιθήσεις μας.
Τα περιοριστικά μας πιστεύω θα μετατραπούν σε νέες αντιλήψεις που η αποδοχή θα πάρει τη θέση της στείρας κριτικής και η αφθονία σ’ αυτά που έχουμε ανάγκη, τη θέση της έλλειψης και της ανέχειας. Oι φόβοι θα αντικατασταθούν με το θάρρος να δοκιμάσουμε νέους τρόπους διεύρυνσης της συνειδητότητά μας και το περιβάλλον θα ανταποκρίνεται φιλικά στις σχέσεις μας μαζί του.