Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μια ήττα που πόνεσε τα γεράκια των ΗΠΑ κι αποσιωπούν τα δυτικά ΜΜΕ…


Του Ομάρ Σ.

Για μία εβδομάδα οι ΗΠΑ αρνούνταν ότι «έχασαν» ή πως καταρρίφθηκε το υπερσύγχρονο κατασκοπευτικό αεροσκάφος RQ-170 Sentinel, που είχε παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο του Ιράν.
Ορισμένοι δυτικοί «αναλυτές» Υπηρεσίας άρχισαν να μιλούν για κατάρριψη του αμερικάνικου αεροσκάφους που αποτελεί το «καμάρι» της αμερικάνικης πολεμικής μηχανής.
Κανείς δεν μιλάει για την τεράστια ήττα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Το κατασκοπευτικό αμερικάνικο υπέρ-όπλο δεν καταρρίφθηκε από το Ιράν. Απλώς οι Ιρανοί επιστήμονες κατόρθωσαν αυτό που το αμερικανικό πεντάγωνο και η CIA θεωρούσαν ακατόρθωτο!
Το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος RQ-170 Sentinel που...
παραβίασε τα ανατολικά σύνορα του Ιράν, τον εθνικό εναέριο χώρο της χώρας στις 4 Δεκέμβρη 2011, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!

Οι Ιρανοί κατόρθωσαν να εισβάλουν στην ηλεκτρονική ασφάλεια των αμερικανικών συστημάτων και προσγείωσαν χωρίς γρατζουνιά το αμερικάνικο υπέρ-όπλο. 
Μετά από τις αρνήσεις των ΗΠΑ για την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, οι Ιρανοί σε συνέντευξη τύπου παρουσίασαν ΑΘΙΚΤΟ το αεροσκάφος που κατασκόπευε την πατρίδα τους.
Μετά από αυτόν τον εξευτελισμό για τους αμερικανούς, χθες ο Barack Obama, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον ιρακινό πρωθυπουργό Nouri al-Maliki (Γκαουλάιτερ των ΗΠΑ στο κατεχόμενο Ιράκ), απηύθυνε επίσημο αίτημα στο Ιράν ώστε να επιστραφεί το αεροσκάφος στις ΗΠΑ και μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή της Ρωσίας.
Στο μεταξύ ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του Ιρανικού Κοινοβουλίου Hossein Ebrahimi, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα το Ιράν θα είναι σε θέση να...
κατασκευάζει το υπερσύγχρονο drone RQ-170.
Ο Ramin Mehmanparast, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου των Εξωτερικών του Ιράν, απάντησε άμεσα στο «αίτημα» του πλανητάρχη Obama, ως εξής: «Μάλλον ο πρόεδρος Obama έχει ξεχάσει ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας με μια κατασκοπευτική ενέργεια στο εσωτερικό της πατρίδας μας. Πως πρόκειται για μια επέμβαση στο εσωτερικό του Ιράν που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο».
Επίσης ο Ahmad Vahidi, υπουργός Άμυνας του Ιράν, έκανε γνωστό ότι το Ιράν ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στις ΗΠΑ το υπερσύγχρονο κατασκοπευτικό αεροσκάφος που "συνέλαβαν" οι αρχές του Ιράν εντός τους εθνικού τους χώρου, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.
Οι ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει και εντείνει τις προπαγανδιστικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν και ετοιμάζονται να επέμβουν στη Συρία στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», με επόμενο στόχο τον ανυπότακτο Ιρανικό λαό. Μια πολεμική επιχείρηση που εκτιμούν ότι θα δώσει μια «ανάσα» στην οικονομική τους κρίση και στοχεύοντας την αύξηση της τιμής του χρυσού -μιας και διαθέτουν τεράστια αποθέματα- ώστε να επιτύχουν την πλήρη υποταγή όλων στο ιμπεριαλιστικό τους άρμα.
Παρά τη συνεχή προπαγάνδα μέσω των αργυρώνητων διεθνών ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους Υπηρεσίας, παρά τη χρησιμοποίηση διεθνών οργανισμών -όπως ακριβώς έκαναν με τα υποτιθέμενα χημικά στο Ιράκ, ώστε να καταλάβουν τη χώρα- και των αμερικανόδουλων καθεστώτων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, παρά τα γαυγίσματα του ναζιστικού σιωνιστικού ισραηλινού δικτατορικού καθεστώτος, το χωροφύλακά τους στη Μέση Ανατολή και ορισμένων δήθεν ευαίσθητων ευρωπαϊκών οργανώσεων για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και πολιτικών κομμάτων (δυστυχώς και κάποιων αριστερών), λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: τον απροσκύνητο, περήφανο Ιρανικό Λαό.
Μια επίθεση τους στο Ιράν θα πρέπει να συνοδεύεται και από πολλά φέρετρα για τους στρατιώτες τους, αλλά κι εκείνους από τις χώρες που θα συνδράμουν σε έναν νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ