Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σενάρια “ανάστασης” των εθνικών νομισμάτων εξετάζουν οι κεντρικές τράπεζες


ImageΣενάρια για την “ανάσταση” των εθνικών νομισμάτων εξετάζου οι κεντρικές τράπεζες στην ευρωζώνη σύμφωνα με την Wall Street Journal. Η Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας εξετάζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ, σε ποια νομισματοκοπεία θα απευθυνθεί εάν κληθεί να επανατυπώσει το νόμισμά της.
Εκτός, των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών και άλλες τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο λαμβάνουν αμυντικά μέτρα απέναντι στην αναταραχή που θα προκαλέσει μια κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Η Ελβετία ήδη σχεδιάζει την αποσύνδεσή της από το ευρώ ως “εξωτερικό σημείο αναφοράς ισοτιμίας σε μια προσπάθεια να κρατήσει την αξία του νομίσματος της σταθερή”. Ενώ το Μαυροβούνιο που, αν και δεν είναι στην Ευρωζώνη χρησιμοποιεί το ευρώ ως επίσημο νόμισμα, αναζητά το νέο εθνικό του νόμισμα σε περίπτωση που το ευρώ καταρρεύσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ