Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έντονη φημολογία για την υποβάθμισης της αξιολόγησης της Γαλλίας και της Γερμανίας



ImageΈντονη φημολογία αναπτύσσεται από το πρωί για την υποβάθμισης της πιστοληπτικής αξιολόγησης τόσο της Γαλλίας, όσο και της Γερμανίας από τον οίκο Standard & Poor's. Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες  Les Echos» και «Le Monde», η είδηση για την υποβάθμιση των δύο χωρών θα γίνει γνωστή σήμερα μετά το κλείσιμο των χρηματαγορών στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει  αναφέρουν ότι η Γαλλία θα υποβαθμιστεί κατά δύο μονάδες και η Γερμανία κατά μία μονάδα.
Εάν τελικά οι εκτιμήσεις αυτές γίνουν πραγματικότητα οι δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες θα πέσουν κάτω από το ανώτατο επίπεδο αξιολόγησης ΑΑΑ, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως θα χάσει την δυνατότητα και των μηχανισμών στήριξης (ΕFSF,ESM) να καλύπτουν με ανώτατη διαβάθμιση εγγύησης τα χρεόγραφα που θα εκδίδουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ