Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΟἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».

 

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».9
Πρὶν περάσουμε στὸ ἴδιο τὸ κείμενο νὰ θέσῳ τὸ ἐρώτημά μου: Tὸ Onassi πού βλέπουν τά ματάκιά μου νά φιγουράρῃ ψηλά-ψηλά στήν λίστα εἶναι αὐτό πού σκέπτομαι;…
Ἂς τὸ ἀφήσῳ πρὸς τὸ πάρον ὡς ἐρώτημα… κι ἂς πᾶμε γιὰ ἄλλη μιὰ φορὰ να δοῦμε λίγα ἀκόμη ἱστορικὰ στοιχεῖα γιὰ τὸ πῶς ἔφτασε ὁ κόσμος μας να εἶναι αὐτός που εἶναι… -ὡς ἕνα σημεῖο-… γιατὶ ἂν αὐτοὶ εἶναι οἱ «ἠθικοὶ αὐτουργοί», πέρα ἀπὸ τὰ πονηρὰ καὶ ἐπιτυχημένα κόλπα τους, σαφῶς καὶ βρήκαν πολλοὺς συμμάχους στὸν δρόμο τους, ποὺ δὲν χωροῦν νὰ ἀναφερθοῦν στὴν λίστα ἐτούτη… καὶ προφανῶς πολλοὶ εἶναι ἀκόμη ἐκεῖνοι ποὺ για τὴν προσωπικὴ καλοπέραση καὶ τὸν πλουτισμὸ συνεχίζουν να ἀκολουθοῦν τὸ πολὺ καλὰ ἐνορχηστρωμένο παιχνίδι τους…
Σωτήρης Παπανικολάου

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».

Πολύ συχνά ακούμε να μιλούν για τους Ρότσιλντ, όμως οι περισότεροι δεν γνωρίζουν ούτε ποιοί είναι, ούτε τι είναι. Αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάποιος μύθος πίσω από σκιερό οικόσημο της Κόκκινης Ασπίδας, από το οποίο προέρχεται η ονομασία της οικογένειας. Οι Ρότσιλντ είναι αυτό το καμπαλιστικό μάτι στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας. Οι Ρότσιλντ είναι ο θάνατος της ανθρωπότητας, καθώς καταστρέφουν και τις ελάχιστες ελπίδες της ανθρωπότητας για ανεξαρτησία. Αυτό το κείμενο σκοπό έχει να μιλήσει για την πραγματικότητα σε όλη την ένδοξη φρίκη της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που θα κάνουμε, δεν θα σας ταϊσουμε με πλασματικούς μύθους που έγραψαν διεστραμμένες ιστορικές πόρνες. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς η ιστορία ξαναγράφεται για να αντικατοπτρίσει το τι πραγματικά συνέβη, σε αντιδιαστολή με το τι έχετε ακούσει σε συζητήσεις καφενείου.
Ας αρχίσει λοιπόν το ταξίδι..
Ο Εωσφόρος ανατέλλει
Κατ’ αρχάς, πρέπει πρώτα να διαλύσουμε τον ισχυρισμό ότι οι Ρότσιλντ είναι Εβραίοι, και αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: Πρώτον, για να αποδείξουμε ότι οι επικριτές τους δεν είναι κακοί «αντισημίτες» και δεύτερον, για να εξαλείψουμε κάθε ιστορικό δεσμό με τον Ιουδαϊσμό.
Αν πρέπει να χρεώσουμε κάποια θρησκεία στην οικογένεια, αυτή θα ήταν ο «Εωσφορισμός».
Πολλοί αποδίδουν λανθασμένα το αστέρι του Δαβίδ στον Χίτλερ, ωστόσο η ιστορία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά.
Ο Mayer Amschel Bauer (ο πατριάρχης των Ρότσιλντ) γνωστός και ως Mayer Amschel Rothschild, αναβίωσε το αστέρι του Δαβίδ, όχι εκ του μηδενός, αλλά μετά από τη μύηση του στις Απόκρυφες πρακτικές. Στην Αγία Γραφή συναντάμε το αστέρι στην λατρεία των Ισραηλιτών που χόρευαν καθώς ο Μωυσής κατέβαινε από το βουνό με τις Δέκα Εντολές (βιβλίο του Άμος).
Στο βιβλίο των Πράξεων το αστέρι ονομάζεται Ρέμφαν (Remphan), το όνομα δηλαδή ένος Αιγυπτίου θεού, που λατρεύθηκε και από άλλες θρησκείες, όπως ο θεός Κρόνος. Βλέπουμε δηλαδή ότι αυτό που αυτοαποκαλείται εβραϊκό, στην πραγματικότητα δεν είναι. Σχηματίσθηκε στην Αίγυπτο και πιθανώς και νωρίτερα ακόμη.[Κατά τον Αιγύπτιο ιστορικό Μανέθωνα, οι «εβραίοι» δεν ήταν παρά Αιγύπτιοι λεπροί αιχμάλωτοι, τους οποίους εξόρισε στην έρημο ο Φαραώ Αμένοφις ο Δ’ (ή Ακενατόν Akhenaton – Amenhotep IV)], για να εξορκίσει το κακό από την Αίγυπτο. Ανάμεσα τους και ο Οσαρσήφ, ο γνωστός σε όλους μας Μωυσής.
Για να χωρίσουμε περαιτέρω τους Ρότσιλντ από τους «Εβραίους», θα προχωρήσουμε και στην γενετική απόδειξη: Το ότι οι Ρότσιλντ ισχυρίζονται εβραϊκό αίμα αποτελεί έναν ακόμη μύθο.
Η εξήγηση του μύθου θα μας οδηγήσει στην Τουρκία του 9ου αιώνα, όπου συναντούμε το βασιλιά Μπούλον (Bulon) των Χαζάρων. Ο βασιλιάς αυτός είχε ένα μοναδικό πρόβλημα.. ήταν περιτριγυρισμένος από μουσουλμάνους από την μία πλευρά και χριστιανούς από την άλλη.
Αυτό αποτελούσε τεράστιο ζήτημα για τον βασιλιά, καθώς φοβόταν την εισβολή, λόγω ελείψεως φιλικών σχέσεων με αμφοτέρους. Έδωσε λύση λοιπόν σε αυτό το ζήτημα δίνοντας στην αυτοκρατορία του μια ταυτότητα που θα την προστάτευε από τα εξωγενή συμφέροντα.
Η λύση αυτή ήταν ο Ιουδαϊσμός, καθώς ήταν διαπιστωμένο ότι οι Εβραίοι τα πήγαιναν καλά τόσο με τους μουσουλμάνους όσο και με τους χριστιανούς.
Από αυτή την μετατροπή γεννήθηκαν οι Ασκενάζι Εβραίοι.
Έτσι τώρα, επιστρέφοντας στους Ρότσιλντ, βλέπουμε ότι είναι οι απόγονοι αυτού του αναγκαίου «γάμου».
Πράγμα που σημαίνει ότι ο «εβραϊσμός» αυτής της οικογενείας ήταν, και εξακολουθεί να είναι ένα προπέτασμα.
Ο λάκκος με τα χρήματα
Είναι οι κλασματικές τραπεζικές συναλλαγές που κάνουν τον κόσμο των Ρότσιλντ να περιστρέφεται. Είναι η βάση της δημιουργίας χρέους και τους έχει προσφέρει την δύναμη να ρίχνουν ακόμη και ολόκληρες χώρες. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο απλό όσο και το να αποθηκεύεις πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσό ή ασήμι και, στην συνέχεια, να αποδίδεις την αξία τους σε άχρηστο χαρτί, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα πολύτιμα αυτά μέταλλα. Επιφανειακά, αυτό φαντάζει βιώσιμο, δεδομένου ότι αναιρεί την ανάγκη του να κουβαλά κανείς μαζί του όλα αυτά τα βαρέιά μέταλλα. Το πρόβλημα αρχίζει όταν ξεκινάς να δανείζεις χρήματα για τα οποία δεν υπάρχει αντίκρισμα και συνεχίζεις να το κάνεις με πλήρη άφεση! Αυτό το σύστημα χρηματοδοτήσεως τελειοποίησαν οι Ρότσιλντ. Η ιδέα του συστήματος αυτό δεν είναι δική τους εφεύρεση, αλλά πιθανότατα των Ναϊτών Ιπποτών, οι οποίοι το χρησιμοποίησαν ως μέσο για να αποκτήσουν πλούτο και δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρότσιλντ τελειοποίησε το Κυβερνητικό Δάνειο, το οποίο χρησιμοποίησε ως βάση για να δημιουργήσει τη αρχική του περιουσία.
Κατάσκοποι όπως εμείς
Ο Ναπολέων, ο Ουέλλινγκτον, καθώς και η εξαγορά της Βρετανίας είναι η επόμενη φάση της ανάπτυξεως της οικογενείας. Χωρίς να αναφερθούμε εκτενώς στην μάχη του Βατερλώ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μέσω των συμφερόντων τους στην Ευρώπη, οι Ρότσιλντ είχαν αναπτύξει την πρώτη υπηρεσία πληροφοριών, και μέσω ενός συστήματος ταχύπλοων πλοίων και μεταφορέων, δημιούργησαν έναν μηχανισμό που διακινούσε πληροφορίες με απίστευτη ταχύτητα.
Αυτό που συνέβει έπειτα είναι η μεγαλύτερη υπόθεση χειραγωγήσεως της αγοράς στην ιστορία.
Οι Ρότσιλντ είχαν ήδη χρηματοδοτήσει και τις δυο πλευρές. Ο Νέϊθαν Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ουέλλινγκτον στην Αγγλία και ο Ιακώβ Ρότσιλντ χρηματοδότησε τις ανάγκες του Ναπολέοντα στην Γαλλία. Έτσι, επρόκειτο να κερδίσουν τον πόλεμο όποια πλευρά κι αν νικούσε.
Ωστόσο, αυτό που κάνει μοναδική την περίπτωση αυτή, είναι ότι το σύστημα ταχυμεταφορών βοηθούσε τον Νέιθαν Ρότσιλντ να λαμβάνει τα αποτελέσματα της μάχης πολύ πριν οι αγγελιοφόροι του Ουέλλινγκτον μεταφέρουν σε αυτόν τα νέα της νίκης του επί του Ναπολέοντα.

Τὸ δεύτερο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου. (α)

Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέσα από αυτές τις πληροφορίες ο Νέιθαν άρχισε να πουλά ομόλογα.. Όσοι ήξεραν τους Ρότσιλντ, γνώριζαν πόσο πονηροί είναι και τι εμπιστευτικές πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους.. Έτσι, βλέποντας τον Νέιθαν να πουλά ομόλογα, υπέθεσαν ότι ο Ουέλλινγκτον είχε χάσει την μάχη και άρχισαν να πωλούν τα ομολόγα τους σχεδόν μια πένα στην λίρα! Όταν πια μαζεύτηκε επαρκής ποσότητα ομολόγων, ο Νέϊθαν Ρότσιλντ έκανε την κίνησή του, αγοράζοντας τα όλα σχεδόν τζάμπα..
Όταν έφτασαν τα νέα της νίκης του Ουέλλινγκτον την επόμενη ημέρα, ήταν πλέον πολύ αργά.. Το οικονομικό πραξικόπημα του Νέϊθαν Ρότσιλντ είχε ήδη ολοκληρωθεί, και πλέον έλεγχε όλον τον πλούτο της Αγγλίας για όποιο σκοπό ή χρήση επιθυμούσε..
Τα Παρκερικά και ο Πατσίφικο
Ένα γεγονός που δεν έχει γίνει γνωστό στο Ελληνικό κοινό, είναι η εμπλοκή του Οίκου Ρότσιλντ στα λεγόμενα «παρκερικά». Αιτία για τα Παρκερικά στάθηκε όταν στο έτος 1847, ο Κωλέττης σε ένδειξη «καλής θελήσεως»!!! προς τον Ρότσιλντ που βρισκόταν στην Αθήνα, απαγόρευσε το παραδοσιακό κάψιμο του Ιούδα. Λίγο αργότερα, η «παρέμβαση» Ροτσιλντ και η «ανοησία» του Κωλέττη οδήγησε σε ένα ακόμη δυστυχές γεγονός για την χώρα μας.
Έτσι την Μεγάλη Εβδομάδα, μετά την περιφορά του επιταφίου και όταν ο κόσμος επέστρεφε, περνώντας έξω από την κατοικία του τοκογλύφου Πατσίφικο, προκαλούμενος από τον τελευταίο και με οδηγό την λαϊκή οργή που υπήρχε για την απαγόρευση του εθίμου, έφθασε στο σημείο να κάψει το σπίτι του Πατσίφικο, που ασφαλώς κατέφυγε στην Αγγλική πρεσβεία.
Το ποσό που απαιτήθηκε ως αποζημίωση από το Ελληνικό κράτος ήταν εξωπραγματικό για τις δυνατότητες μας. Αποτέλεσμα του γεγονότος ήταν η πίεση που ασκήθηκε στην Ελλάδα από τους Άγγλους και η οποία κατέληξε στον ναυτικό αποκλεισμό του Πειραιά. Τελικά με την παρέμβαση των Ρώσσων και Γάλλων έγινε συμβιβασμός στο επίσης υπέρογκο ποσό που η Ελλάς εκλήθη να καταβάλλει στον τοκογλύφο, όπως και έγινε.
Εντιμότατοι Απατεώνες
Φασισμός και Κομμουνισμός, δυο όμοιες έννοιες που οι Ρότσιλντ έδεσαν μαζί. Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν τον φασισμό από τα γραπτά του Νίτσε. Την ίδια στιγμή, ο Μαρξ (πραγματικό όνομα Μωϋσής Λεβί Μόρντεκάι – Moses Levy Mordecai) συνέτασε τα κείμενα του κομμουνισμού. Και οι δυο χρηματοδοτήθηκαν από τους Ρότσιλντ, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία μιας «διαλεκτικής». Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».2

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».4Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ …«γνώριζε» τόν Rothschild;

Ήταν το σχέδιο τους για να καταστρέψουν και την θρησκεία και την πολιτική, σχέδιο που προβλήθηκε αρχικά από τον Adam Weishaupt το 1776 (επίσης σπέρμα των Ρότσιλντ), και που ωστόσο παρεμποδίσθηκε από την γερμανική κυβέρνηση το 1785, όταν διαλύθηκαν οι Illuminati.

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».3


Εἶναι ὁ κομμουνισμὸς …«ἀγάπη» μου!!!

Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ …«γνώριζε» τόν Rothschild;

Είναι τότε που η Γκέτλ Ρότσιλντ δήλωσε, πριν το θάνατό της ότι,
«Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας»
(η Gutle Rothschild είναι η μητριάρχης όλων των Ρότσιλντ).
Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».5

Πίσω ἀπὸ ὅλα ἕνας …Rothschild!!!

Με αυτή την γνώση πρέπει να αποδεχθούμε την μοίρα αυτού του κόσμου.
Κανείς δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις σαν αυτές χωρίς να έχει την γνώση να τις υποστηρίξει.
Ο Μάγιερ Ρότσιλντ (Mayer Rothschild) μερικά χρόνια πριν είχε εκδιωχθεί από τον τσάρο της Ρωσίας και είχε ορκιστεί εκδίκηση και τώρα, μετά τον θάνατό του, οι γιοι του, έκαναν την απειλή πραγματικότητα..
 • Τὸ 1785, στὴν πανευρωπαϊκὴ σύσκεψιν τοῦ Novorossiysk τῆς Ῥωσσίας, προτείνει στοὺς Εὐρωπαίους ἡγέτες νὰ ἐφαρμόσουν στὴν Εὐρώπη κομμουνισμὸ καὶ νὰ δημιουργήσουν μία παγκόσμιο κυβέρνησιν. Ἡ τσαρικὴ ἀντιπροσωπεία (τσαρίνα Αἰκατερίνη) τὸν πέταξε διὰ τῆς βίας ἔξω…

Μία οἰκογένεια (ΜΟΝΟΝ) ἐλέγχει τά πάντα στόν πλανήτη;

Ακριβώς όπως με τον Ουέλλινγκτον και τον Ναπολέοντα, τόσο ο Κομμουνισμός όσο και ο Φασισμός, χρηματοδοτήθηκαν για να επιτευχθεί το αναγκαίο σημείο βρασμού που απαιτείτο για να αρχίσει ο πόλεμος. Δεν υπήρχε πραγματικός λόγος για κανέναν από αυτούς τους πολέμους.. παρά μόνο στα αποκυήματα της φαντασίας του Οίκου των Ρότσιλντ.
Κάθε πόλεμος, από αυτόν του Ναπολέοντος και μετά, μπορεί να αναχθεί στο όνομα των Ρότσιλντ.
Θα χρειαζόμασταν πολύ περισσότερες σελίδες για να υποστηρίξουμε και να τεκμηριώσουμε κάθε ένα από τα γεγονότα αυτά, ωστόσο παρέχουμε το απαραίτητο υλικό που χρειάζεται κανείς για περεταίρω προσωπική ερευνα.
Αεροπλάνα, τραίνα, και αυτοκίνητα
Όλοι αγαπούν το μονοπώλιο. Αυτό αποτελεί και την βάση της ηθικής των επιχειρήσεων Ρότσιλντ.
Γιατί να διαιρείς και να βασιλεύεις σε μια πραγματικά ελεύθερη αγορά, όταν μπορείς να λαμβάνεις όλα τα κέρδη; Ας δούμε την Standard Oil, η οποία ανήκει στο αμερικανικό σκέλος των Ρότσιλντ, τους καλούς μας φίλους Ροκφέλερ. Οι οικογένειες αυτές, μέσω ενδογαμίας καλύπτουν τον πλούτο τους και το όνομά τους, ώστε να αντισταθμίζουν τις υποψίες περί μονοπωλιακού ελέγχου τους.
Ο John D. Rockefeller, μέσω των τραπεζικών συναλλαγών του που συνδέονται με τους Ρότσιλντ στην Ευρώπη, αγοράζει όλο τον ανταγωνισμό και ιδρύει το πρώτο μονοπώλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό που οφείλουμε να σημειώσουμε εδώ είναι ότι τα χρήματα αυτά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, η πραγματική βούληση αυτών των οικογενειών και των πρακτόρων τους δεν είναι να αδειάσουν τους λογαριασμούς μας, εφόσον ήδη τους κατέχουν, αλλά να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία με τα τεχνητά χρήματα που έχουν δημιουργήσει. (και απόλυτη εξουσία θα συμπλήρωνα εδώ…) Έτσι, αυτό που αρχικά ήταν απλά μια εγγραφή σε ένα φύλλο χαρτί, έχει μετατραπεί σε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία μέσω υποθηκεύσεων! Κτήματα, οικόπεδα, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, όλα είναι υπό τον έλεγχο μιας εκ των εταιρειών των Ρότσιλντ ή των πρακτόρων που ενεργούν για λογαριασμό τους.
Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες
Δεν υφίσταται οικονομική εξαγορά χωρίς την αντίστοιχη πολιτική. Αφού σύστησαν την Τράπεζα τους, άρχισαν να αναζητούν ομοϊδεάτες τους, ανθρώπους που θα δούλευαν για λογαριασμό τους.
Και εφόσον οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την αίσθηση της ευπρέπειας, μερικές φορές στρατολογείται η πειθώ, η οποία θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν έπρεπε να ψηφισθεί ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο ή κάποια άλλη σημαντική νομοθεσία, οι πράκτορες των Ρότσιλντ παρείχαν τα απαραίτητα κίνητρα ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες ψήφοι.
Και όταν δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν κάποιον πολιτικό, έμπαινε σε εφαρμογή ο εκβιασμός για πορνεία ή δωροδοκία, που πάντα φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. (Βλ. υπόθεση Woodrow Wilson εναντίον Samuel Untermyer)
Για ακόμη μια φορά η συνταγή ανάγεται στο αρχικό σχέδιο του Weishaupt το 1776, του οποίου η Συμφωνία Καταστροφής έχει ως εξής:
 1.  Χρησιμοποιήστε χρηματική και σεξουαλική δωροδοκία προκειμένου να αποκτήσετε τον έλεγχο εκείνων που βρίσκονται ήδη στα υψηλά κλιμάκια, στα διάφορα κυβερνητικά επίπεδα και άλλους τομείς επιχειρήσεων.
  Μόλις τα σημαίνοντα πρόσωπα υποκύψουν στα ψέμματα, τις πλάνες και τους πειρασμούς των Illuminati, κρατούνται δέσμιοι με την εφαρμογή πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, απειλών οικονομικής καταστροφής, δημόσιας εκθέσεως, φορολογικών ζημιών, αλλά ακόμη και θανάτου των ίδιων και αγαπημένων μελών των οικογενειών τους.
 2. Το υπαλληλικό προσωπικό των κολλεγίων και πανεπιστημίων υπάρχει για να καλλιεργήσει μαθητές που διαθέτουν εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες και που ανήκουν σε καλοαναθρεμένες οικογένειες με διεθνείς κλίσεις, και τους συνιστά ειδική εκπαίδευση στον διεθνισμό, ή μάλλον την ιδέα ότι μόνον μια παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να θέσει τέλος στους επαναλαμβανόμενους πολέμους και συγκρούσεις.
  Η εκπαίδευση αυτή εξακολουθεί να παρέχεται μέσω χορηγήσεως υποτροφιών σε αυτούς που έχουν επιλεγεί από τους Illuminati.
 3. Όλοι οι έχοντες επιρροή, που έχουν παγιδευθεί στον έλεγχο των Illuminati, καθώς και οι φοιτητές που έχουν δεχθεί ειδική εκπαίδευση και κατάρτιση, θα χρησιμοποιηθούν ως μέσα και θα τοποθετηθούν πίσω από τις σκηνές όλων των κυβερνήσεων, ως εμπειρογνώμονες και ειδικοί.
  Με αυτό τον τρόπο συμβούλευαν -και συμβουλεύουν- τα κορυφαία στελέχη να υιοθετήσουν πολιτικές που μακροπρόθεσμα εξυπηρετούσαν -και εξυπηρετούν- τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας συνωμοσίας των Illuminati, και που επέφεραν -και επιφέρουν- την καταστροφή των κυβερνήσεων και των θρησκειών που είχαν/έχουν εκλεγεί ή διορισθεί για να υπηρετήσουν.
 4. Αποκτήστε απόλυτο έλεγχο του Τύπου.
  Εκείνη την εποχή ήταν το μοναδικό μέσο μαζικής επικοινωνίας που διένειμε πληροφορίες προς ενημέρωση του κοινού, έτσι ώστε όλες οι ειδήσεις και οι πληροφορίες συνέκλιναν, προκειμένου να πιστέψουν οι μάζες ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η μόνη λύση για όλα τα προβλήματά μας.
  Αυτά τα επίσημα ανατρεπτικά συστατικά μοιάζουν σαν κάτι γραμμένο από τον Όργουελ, αν είχε τον χρόνο να μας εξηγήσει πώς έγραψε το Big Brother..
Βγάζουμε βόλτα το σκύλο;
Και πώς αλήθεια μπορεί να εννοηθεί εξαγορά χωρίς τα ΜΜΕ;
Όταν o Μάρλον Μπράντο εμφανίσθηκε στην εκπομπή του Larry King, είπε: «οι Εβραίοι διαχειρίζονται το Χόλιγουντ.» Ωστόσο γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ και η «ψυχαγωγία» μας, είναι μέρος του πακέτου βλακείας. Εδώ πρέπει να μπει στην σκηνή το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations) που δημιούργησαν οι Ρότσιλντ στο Hotel Majestic, στην Γαλλία. Να’ σου και ο Jacob Schiff το 1921 με 1000 μέλη αποτελούμενα από τραπεζίτες και επικεφαλής της βιομηχανίας.. Το CRF ήταν επιφορτισμένο να υποστηρίζει οικονομικά εκείνους των οποίων η θέση συμφωνούσε με αυτή των Ρότσιλντ, σε όποιο αξίωμα κι αν βρίσκονταν.

Έτσι, αποφασίστηκε ότι έπρεπε να αποκτήσουν και άλλα μέσα ενημερώσεως ώστε να επιρρεάσουν την κοινή γνώμη. Η αποστολή αυτή μοιράσυτηκε ανάμεσα σε άλλους ισχυρούς και με επιρροή Εβραίους Ασκενάζι της εποχής, όπως – δόστε μέγιστη προσοχή στα ονόματα-: Kuhn Loeb, Goldman Sachs, Warburgs, και Lehmanns.
Ευτυχισμένοι.. ποτέ ξανά
Το κείμενο αυτό σκοπό είχε να εισαγάγει τον αναγνώστη έμμεσα στον Σιωνισμό, και να αποδόσει τον όρο αυτό στον γονιό του, τον Οίκο Rothschild.
Ο Καμπαλισμός στην ιστορία της οικογενείας αυτής δεν μπορεί να παραβλεφθεί, και όπως μπορούμε να συμπεράνουμε, αποτελεί την βάση του Αποκρυφισμού και των Σιωνιστικών της στόχων από το ξεκίνημά της.
Οι Ρότσιλντ ασπάσθηκαν μια θρησκεία που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο, κι έπειτα έκλεψαν μια θρησκεία με σκοπό να αποκρύψουν μια άλλη, ισχυριζόμενοι ότι χρήζουν προστασίας και συμπάθειας.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη φάρσα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ στα τελευταία εκατό χρόνια.
Κλείνοντας, ας δούμε ένα απόσπασμα από την Εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια του 1925 το οποίο αναφέρει την ύπαρξη των Εβραίων Ασκενάζι (που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των λεγομένων Εβραίων), με την εκπληκτική παραδοχή ότι ο λεγόμενος εχθρός των Εβραίων, Ησαύ (επίσης γνωστός ως Εδώμ, βλ. Γένεση 36:1), που τώρα αντιπροσωπεύει την εβραϊκή φυλή, στην σελίδα 42 του τόμου V αναφέρεται ως, «Εδώμ, στα μοντέρνα εβραϊκά».
Έτσι, αυτό που λένε ουσιαστικά, είναι ότι οι Ασκενάζι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 90% του λεγομένου εβραϊκού πληθυσμού, είναι στην πραγματικότητα εθνικοί ή γκογίμ.
Πηγές άρθρου
The History of the House of Rothschild, by Andrew Hitchcock
The French Connection, Daryl Bradford Smith
The Khazars, IM NIN’ALU.net
The Star of Remphan, StraitwayTruth.com
ΠΗΓΗ
HellasOnTheWeb Org
Ἡ λέξις «Ἐωσφόρος» σημαίνει αὐτὸς ποὺ φέρει τὸ φῶς.
Ἡ πραγματικὴ ἔννοια, γιὰ ἐμᾶς τοὺς Ἕλληνες, κρύβεται πολὺ πίσω ἀκόμη κι ἀπὸ τὴν μυθολογία μας, ποὺ οὐσιαστικῶς εἶναι ἡ …ἱστορία μας. Ὁ Κρόνος, γιὰ παράδειγμα, βάσει τοῦ Ἡσιόδου, προσέφερε στὸν πλανήτη τὴν μοναδικὴ περίοδον ἡρεμίας, εὐτυχίας καὶ εὐημερίας:
«Αὐτοί μὲν ὑπῆρχαν εἰς τὴν ἐποχήν τοῦ Κρόνου, ὃταν ἐβασίλευαν εἰς τὸν οὐρανόν καὶ ὡσὰν θεοί δὲ ἐζοῦσαν ἀμέριμνον νοῦν ἒχοντες μακρὰν ἒξω ἀπό πόνους καὶ θλίψιν΄ οὖτε δὲ ἢρχετο εἰς αὐτούς τὸ τρομερόν γῆρας, συνεχῶς δὲ ὃμοιοι κατὰ τὰ πόδια καὶ τὰ χέρια διεσκέδαζον εἰς συμπόσια μακρὰν ἀπό ὃλας τὰς συμφορὰς…»

Ὁ Κρόνος καὶ οἱ ἂνθρωποι.

 Παρ’ ὅλα αὐτὰ ἔχει συκοφαντηθεῖ τόσο πολύ, ποὺ οὐσιαστικῶς μοῦ θυμίζει ἄλλες ἧττες …«κακῶν» τῆς ἱστορίας, ποὺ ἐὰν ΔΕΝ ἦσαν ἧττες, σαφῶς θὰ γνωρίζαμε διαφορετικὰ τὴν ἱστορία σήμερα.
Ἁπλὸ παράδειγμα τοῦ ἰσχυρισμοῦ μου εἶναι ὁ Ἀδόλφος Χίτλερ, ποὺ ἄν καὶ ὑπεστηρίχθη, ἐχρηματοδοτήθη κι διεφημίσθη πάρα πολὺ ἀπὸ τὰ τότε Μέσα Ἐνημερώσεως, ποὺ ὡς γνωστόν, ἀκόμη κι ἀπὸ τὰ γραπτὰ τοῦ Χίτλερ, ἠλέγχοντο ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ τὸν χρηματοδοτοῦσαν. Δῆλα δή, γιὰ νὰ λέμε τὰ πράγματα μὲ τὸ ὄνομά τους, ὁ Χίτλερ ποὺ ἦταν ΔΙΚΟ τους δημιούργημα, μὲ ἀπώτερο σκοπὸ τὴν μεταφορὰ τῶν ἑβραϊκῶν πληθυσμῶν τῆς Εὐρώπης στὴν Παλαιστίνη καὶ τὴν δημιουργία τοῦ ἑβραϊκοῦ κράτους, διότι αὐτὸ ἐξυπηρετοῦσε τὰ γεωπολιτικὰ σχέδια τῶν «κοσμοεξουσιαστῶν»…
Ὅταν οἱ τρομοκρατημένοι ἑβραϊκοὶ πληθυσμοὶ τῆς Εὐρώπης, ἄρχισαν νὰ προωθοῦνται πρὸς τὴν Παλαιστίνη, ὁ Χίτλερ ἦταν πλέον περιττὸς καὶ τελικῶς εἶδος πρὸς …ἐξαφάνισιν.

Συμπερασματικῶς;
Ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ μία συμμορία, ποὺ ἔχει ἁπλώσει τὰ δίκτυα της ὁπουδήποτε, σὲ κρατικοὺς μηχανισμούς, σὲ κοινωνικοὺς ἱστούς, ἀκόμη καὶ μέσα στὰ …μυαλά μας, μὲ ἀπώτερο σκοπὸ νὰ ἐλέγχῃ ὁ,τιδήποτε κινεῖται ἤ ἐλέγχεται!!!
Μέσον; Τὸ χρῆμα…
Ὁπουδήποτε φθάνει τὸ χρῆμα, πάντα ὑπάρχουν πρόθυμοι γιὰ νὰ …ἐξαγορασθοῦν καὶ νὰ ἐξυπηρετήσουν, γενικῶς καὶ εἰδικῶς.
Τὰ δίκτυα αὐτὰ εἶναι ἐξυφασμένα (ἐπισήμως) ἀπὸ τὸν Μεσαίωνα. 
Ὅλες οἱ οἰκογένειες ποὺ τὰ ἐλέγχουν εἶναι ἀπὸ λίγο ἔως πολὺ συγγενικὲς μεταξύ τους.
Πατῆστε ἄφοβα ἐπάνω στὴν εἰκόνα... ...μεγαλώνει!!!
Πατῆστε ἄφοβα ἐπάνω στὴν εἰκόνα…
…μεγαλώνει!!!
Τὰ «εἴδωλα» ποὺ μᾶς παρουσιάζουν γιὰ νὰ λατρεύσουμε καὶ νὰ θαυμάσουμε, δὲν εἶναι τίποτα περισσότερο ἀπὸ καθάρματα, ποὺ ὠφέλησαν, ἐξυπηρέτησαν ἤ ὑπηρέτησαν αὐτοὺς καὶ κατέστρεψαν ἤ γενοκτόνησαν ὁλόκληρες φυλές…
Πάντα καταλλήλως «φυτεμένα» στὴν ἁλυσίδα τῆς …ἐξυπηρετήσεως.

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».7

Τὸ καλὰ κρυμένο μυστικὸ τῆς καταγωγῆς τοῦ Κεμᾶλ!

Ἡ πρότασις Βενιζέλου ὑπὲρ Κεμᾶλ γιὰ τὸ ΝΟΜΠΕΛ εἰρήνης!

Ἐπεὶ δὴ τὴν ἱστορία τὴν γράφουν οἱ νικητές….

Οἱ Ἀνίεροι Ἱππότες τῆς «Κόκκινης Ἀσπίδος».8Ἐὰν λοιπὸν δὲν εἶναι «σόι» τους ὅλοι αὐτοὶ ποὺ στηρίζουν τὰ συγκεκριμένα συστήματα, τότε ἦσαν σίγουρα καλὰ ἐξαγορασμένοι. Ὅπως δῆλα δὴ συμβαίνει καὶ σήμερα…
Ὅπως θὰ συμβαίνη κι αὔριο…
Κι ὁ δικός μας ῤόλος δὲν εἶναι τόσο τὸ νὰ ἀποδομήσουμε αὐτὸ τὸ σύστημα, ὅσο τὸ νὰ τὸ ἀντικαταστήσουμε μὲ κάτι χρήσιμο καὶ οὐσιώδες. Σαφῶς καὶ πρέπει νὰ κατανοήσουμε τὸν μηχανισμὸ λειτουργίας του, γιὰ νὰ ξέρουμε ἀπὸ ποῦ, πῶς καὶ μὲ ποιὸν τρόπο μᾶς παγιδεύουν, ἀλλὰ ἐὰν πράγματι θέλουμε νὰ δομήσουμε συνθῆκες ἐλευθερίας, γιὰ ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη, στόχος μας εἶναι ἡ ἀνατροπή. Τῶν πάντων.
Φιλονόη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ