Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η Τουρκία θέλει να μας «πνίξει» στους μετανάστες – Ο Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα για τους Σύρους πρόσφυγες – Κατακλύζουν ήδη τον Έβρο ....Ό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δε δίστασε για ακόμα μία φορά να απειλήσει την Ευρώπη με το άνοιγμα των συνόρων για τους μετανάστες. Η κίνησή του αυτή έρχεται παράλληλα με το ανοιχτό μέτωπο που έχει αναπτύξει στην περιοχή της Ιντλίμπ, όπου δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες έπεσαν νεκροί από επίθεση του συνασπισμού του κυβερνητικού στρατού του Μπασάρ αλ Άσαντ και της Ρωσίας.
Μάλιστα, τα τουρκικά Μέσα δείχνουν βίντεο με δεκάδες πρόσφυγες να τρέχουν προς τα  ελληνοτουρκικά σύνορα φωνάζοντας «Πάμε Ελλάδα».

2 σχόλια:

  1. http://ermionh.blogspot.com/2020/02/blog-post_84.html
    Ενώ οι αρχαίοι Έλληνες,ήταν "δαιμονισμένοι" και οι εβραίοι,τους "έσωσαν" απο τον "δαιμονισμό".
    Ε ρε τι μαθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τούς αρχαίους Έλληνες ότι υπήρξε ήταν οί ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ καί οί ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..Ό λαός ήταν ότι είναι καί σήμερα "ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ"....Όσο γιά τούς Εβραίους , αυτοί παραμένουν δαιμονισμένοι όπως ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ