Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ή επόμενη μέρα μετά τήν εκλογή Τραμπ στίς ΗΠΑ κατά Δ. Λιακόπουλο...

 Μετά την νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ, ας δούμε τα πιθανά σενάρια της επόμενης μέρας.
Όπως δήλωσε ο ίδιος θα σταματήσει τον νόμο Obama Care, κάτι που συμφωνεί με την ιδεολογία του περί ελεύθερης οικονομίας. Το αν το καταφέρει θα το δούμε.
Ο Τράμπ, όχι μόνο επειδή του το επιβάλουν οι σύμβουλοί του από την Μαύρη Αδελφότητα, αλλά και ως επιχειρηματίας δεν μπορεί να εφαρμόσει την Ατζέντα 21, γιατί προσβάλει και τα συμφέροντά του. Επίσης έχει να κυβερνήσει μια χώρα με 48 εκατ. κόσμου, που τρώνε με κουπόνια και 1 στους 2 να έχει κόκκινα δάνεια, ως αποτέλεσμα μιας οικονομικής καταστροφής της κυβέρνησης Ομπάμα. Είπε ότι θα μειώσει τους εφιαλτικούς φόρους του Ομπάμα, που έφτασε το κράτος των ΗΠΑ να μην μπορεί να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους του.
Η Μ. Αδελφότητα με Ρωσία κι ΗΠΑ ελέγχει όλο τον κόσμο. Που θα πάει η Λ. Αδελφότητα; Μόνο οι ΗΠΑ τις απομένουν, οπότε κάτι πολύ κακό απομένει ως σενάριο. Τι ακριβώς, κανείς δεν ξέρει, αλλά υπάρχουν πολλά σενάρια όπως:
Σενάριο 1. Η Μ. Αδελφότητα μετατρέπει τις ΗΠΑ σε εθνικό κράτος, που θα πολεμά για κάποιο ιδεολογικό πατριωτικό παραμύθι. Αν ο Τραμπ θελήσει να κάνει εθνικό κράτος σε στυλ Ρωσίας, με τις οδηγίες της Μ.Αδελφότητας θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μαζί με τον Πούτιν μια διαδικασία αποδόμησης του παγκοσμίου ελέγχου από τις μυστικές υπηρεσίες της Λευκής Αδελφότητας. Αυτό δεν το προλαβαίνει ο Τραμπ σε μια θητεία. Μόνο αν επιλεγεί ένας πιο νέος πρόεδρος ή αν και οι δυο Πούτιν και Τραμπ κι ελεγχόμενοι από τη Μ.Α. εκλέγονται έως το 2024.
Σενάριο 2. Η Μ. Αδελφότητα αν δει ότι δεν μπορεί να πάρει τον έλεγχο των ΗΠΑ, τότε θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, να δημιουργήσει έναν ελεγχόμενο πόλεμο, ελέγχοντας Ρωσία και ΗΠΑ, ωστε να καταστρέψει τις υποδομές ελέγχου της Λευκής Αδελφότητας.
Σενάριο 3. Η Μ. Αδελφότητα αν δεν μπορεί να είναι σίγουρη για ελεγχόμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ, τότε θα κάνει έναν αληθινό πόλεμο και τότε γαία πυρί μιχθήτω.
Σενάριο 4. Η Λ. Αδελφότητα παίρνει τον έλεγχο του Τραμπ και μένει η Μ.Αδελφότητα με τον Πούτιν μόνο. Η Λ.Αδελφότητα έχει την πείρα χειρισμού προσώπων και να τους βάζει να κάνουν ότι θέλει. Θεωρείται δεδομένο ότι ήδη η Λευκή Αδελφότητα θα προσπαθεί να καταφέρει κάτι τέτοιο, βάζοντας άτομα που θα ελέγχει μέσα στην κυβέρνησή του Τραμπ ή προσπαθώντας να τον εκβιάσει. Ο Τραμπ θα έχει την προστασία της Μ.Αδελφότητας και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.
Σενάριο 5. Καταρρέει η Αμερικανική οικονομία πριν ο Ομπάμα παραδώσει τη διακυβέρνηση κι αναλαμβάνει η FEMA, οπότε σύμφωνα με το σύνταγμα των ΗΠΑ ο Τραμπ δεν θα αναλάβει ποτέ την εξουσία. Το πως θα φέρουν την κατάρρευση είναι άγνωστο, εφόσον την δόση της χρηματοδότησης την παίρνουν τον Φεβρουάριο και παραδίδουν την διακυβέρνηση τον Ιανουάριο. Θα δούμε τι θα επινοήσουν, αν σχεδιάσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Αν η Λ.Αδελφότητα δεν θέλει να παραδώσει την εξουσία δια του Ομπάμα, μένει να παραδώσει την εξουσία στη μόνιμη Ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Την FEMA.
Αυτά είναι τα πιο πιθανά σενάρια με βάση το τι θα ήθελαν να πετύχουν οι 2 Αδελφότητες.

1 σχόλιο:

  1. Με το Ν και με το Σ ο Λιακό. Σωστός!
    (Βέβαια, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι αυτή η κυρία, η Λίλη Λαμασθού, φαντάζομαι κάποια δαιμονική οντότητα η οποία έχει σχεδιάσει την πορεία της Μ.Αδελφότητας;...ή κάνω λάθος;...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ