Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Γιατί χαίρετε ο Κόσμος και χαμογελάει πατέρα...ΕΝΩ ...Κλαίνε οι ρουφιάνοι;

Οι πιο χαρούμενοι από όλους για τη Νίκη του λαϊκού κινήματος του Τραμπ είναι οι Σύριοι, οι Σέρβοι στο Κόσσοβο, και οι ρωσοφωνοι της ανατολικής Ουκρανίας.
Η εβραιουργιά συνεχίζει να κλαίει με λυγμούς και αναφιλητά. Οι ρουφιανοι της ναυαρχίδας της εβραιουργιάς του Economist έγραψαν για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. «Στην αρχή ήταν αδιανόητο, μετά ήταν εξαιρετικά απίθανο, τώρα είναι η πραγματικότητα».
 Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συνεχάρη αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα εργαστούν από κοινού για την επίλυση της κρίσης στις διμερείς σχέσεις.

Κλαίνε οι ρουφιάνοι

Γράφουν: «Τεράστιο σοκ για το Βερολίνο». Στην Κοινοπραξία Τσιπρά να δείς, που έπαιξαν τα ρέστα τους στο ίδρυμα Λεβί.Εκεί είναι το ΣΟΚ. Και ετοιμάζουν βαλίτσες. Και οι καθοδηγητές στην Βασιλίσσης Σοφίας. Έρχεται άλλη βάρδια.
Εν τω μεταξύ συνεχίζουν την προπαγάνδα τα πρακτόρια. Απτόητοι.
Αντιγράφω την «είδηση» από την «Ημερησία» του «κεντροαριστερού» Μπομπολιστάν.
«Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν έσπευσε να στείλει πρώτη τα συγχαρητήριά της στον Ντόναλντ Τραμπ. «Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τους Αμερικανούς πολίτες», έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου».

 -Θα μάθουν να σέβονται και το Εθνικό Μέτωπο και την Μαρίν και θα κάνουν και "ακροδεξιές" γαργάρες. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ