Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Αφ' ενός ψηφίζουν οι Αμερικανοί στην συνείδησι (λευκοί ευρωπαίοι -ανθρωποι της εργασίας και του μόχθου, blue collars, αυτοί που έκαναν την Αμερική μεγάλη) που επιθυμούν να γίνη πάλι σπουδαία και ισχυρή η Αμερική και την ψυχή τους εκφράζει ο Ντόναλντ Τράμπ και αφ' ετέρου…
ψηφίζουν αυτοί που μισούν την Αμερική και θέλουν τον θάνατό της και είναι πολλοί και μεταξύ αυτών: 

(α) Οι Hispano ή Latinos, οι ιθαγενείς της Κεντρικής Αμερικής που γιά να δείξουν το μίσος τους διαδηλώνουν με μεξικανικές σημαίες.
 (β) Οι Νέγροι που καίγονται από το μίσος, που αναρριπίζουν Μωαμεθανοί ιεραπόστολοι και η δολοφονική οργάνωσις Black lives matter, και το μόνον που επιθυμούν είναι να τα ιδούν όλα στάκτη.
 (γ) Οι Μωαμεθανοί που πιστεύουν ότι μέσα από την καταστροφή και το χάος θα στήσουν το Χαλιφάτο τους. 
(δ) Οι άχαρακτήριστοι προπαγανδιστές του Πολιτιστικού Μαρξισμού που έχουν καταλάβει την Παιδεία και τα Πανεπιστήμια και δηλητηριάζουν τα πάντα και επηρεάζουν τους αφελείς και συνάμα η μηδενιστική, άθεη και διαλυτική Ιντελλιγκέντσια. 
(ε) Ασφαλώς πάνω από όλα το λόμπυ των χρημαστιστών της Wall Street που περιέργως, ωσαν κακό παράσιτο, θέλει να φονεύση την χώρα που απομυζεί!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ