Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Η νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου σκανάρει λέει, τόν σβέρκο καί θεραπεύει τόν ασθενή


3 σχόλια:

 1. ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ;.. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ "ΔΗΘΕΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ! ΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ Ή ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΜΕΝΤΙΟΥΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΙΣΜΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΪΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. φΑΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΙΔΈΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΄ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ΄:

  IOANNIS VLACHOPOULOS 6 Νοεμβρίου 2016 @ 21:25

  Η ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΝΙΟΡΔΩΝ (ΑΛΚΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ )ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ Ο ΔΕ ΑΔΕΡΦΟς ΤΗς ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗς ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΑΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΒΗΤΗ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ……ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΚΩΣΤΑ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ