Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Δούρειοι Ἵπποι ἀδειάζουν …Οὐιγούρους Τούρκους στὰ νησιά μας!!!

Προσοχή!!!! Κάτι πολὺ κακὸ ἑτοιμάζεται…….!!!!!!!!!!!!!!!
Οὐιγοῦροι Τοῦρκοι τῆς Κίνας ἀποβιβάζονται ὡς πρόσφυγες στὴν Λέσβο, 
σύμφωνα μὲ τὴν τοπικὴ δημοσιογράφο Κατερίνα Καραουλάνη.
Ἡ Κατερίνα Καραουλάνη ἔγραψε στὸ Facebook:
«Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί οι Ουιγούροι έρχονται ως πρόσφυγες στο νησί; Έχω συναντήσει αρκετούς, για να μην πω ότι τον τελευταίο καιρό όσες βάρκες εῖδα στα Συκαμιά ήταν γεμάτες από αυτούς. Από όσο διάβασα η συμμετοχή αυτών στον πόλεμο της Συρίας στην πλευρά των ισλαμιστών ανταρτών εναντίον του Άσαντ τους κάνει συμμετόχους στις διευκολύνσεις που δίνει η Άγκυρα στους Ισλαμιστές αντάρτες σε επίπεδο εξοπλισμού -εκπαιδεύσεως και παροχής καταφυγίου»…………………………………………………………….. Οι Ουιγούροι που κατεβαίνουν στη Λέσβο έρχονται με τις οικογένειές τους. Αυτό τους δίνει την εικόνα προσφύγων. Προσοχή. Δεν είναι πρόσφυγες. Και στη Συρία, που πήγαν να πολεμήσουν, πήραν τις οικογένειές τους μαζί. Λειτουργούν με τον παραδοσιακό νομαδικό τρόπο μετακίνησης των Τούρκων. Ο πατέρας πολεμά, η οικογένεια ακολουθεί και εγκαθίσταται στην κατακτημένη περιοχή.
Ποιος ο λόγος όμως οι Ουιγούροι να περνάνε στην Ελλάδα; Εδώ μόνο μια υπόθεση μπορούμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή, όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας, τα σύνορα κλείνουν για όσους δεν είναι πολίτες Συρίας, Ιράκ ή Αφγανιστάν. Που σημαίνει ότι οι Ουιγούροι θα μας μείνουν σε ελληνικό έδαφος.
Άνθρωποι που είναι εμπειροπόλεμοι και άπαντες Αλ Κάιντα.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ