Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Με πύραυλο …δανεικό από το Ισραήλ θα έριξαν το ρωσσικό Αεροπλάνο. ..Γιὰ τὴν κατάῤῥιψιν τοῦ ἀεροσκάφους εὐθύνονται οἱ …μισθοφόροι κι ὄχι οἱ ἐργοδότες τους!!!


Γιὰ τὴν κατάῤῥιψιν τοῦ ἀεροσκάφους εὐθύνονται οἱ ...μισθοφόροι κι ὄχι οἱ ἐργοδότες τους!!!1Με πύραυλο …δανεικό από το Ισραήλ θα έριξαν το ρωσσικό Αεροπλάνο.

Το Σινά βρίσκεται δίπλα στο Ισραήλ, αλλά ουδέποτε ανησύχησε τους Ισραηλινούς η Isis… Το Ισραήλ εδώ και χρόνια βομβαρδίζει στόχους μέσα στην Συρία για να βοηθήσει την Isis, αλλά η ISIS στο Σινά δεν κινδυνεύει από κάποιον και κυρίως δεν κινδυνεύει από το Ισραήλ.
Γιὰ τὴν κατάῤῥιψιν τοῦ ἀεροσκάφους εὐθύνονται οἱ ...μισθοφόροι κι ὄχι οἱ ἐργοδότες τους!!!2
Για την άνανδρη κατάρριψη του ρωσσικού αεροπλάνου ….«συμπτωματικά» ευθύνονται οι μισθοφόροι της καλής Δύσεως. Μόνον οι …«καλοί» Δυτικοί έχουν πάγια τακτική να σκοτώνουν αθώους για να στείλουν το μήνυμα στους ενδιαφερόμενους. (Δρέσδη, Χιροσίμα, Συρία)
Η εμπλοκή της Ρωσσίας στα σχέδια της Νέας Τάξεως θα πληρωθεί με αίμα… Όπως πληρώνουν και οι Σύριοι την αντίσταση στην Νέα Τάξη.
Σίγμα
ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ