Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Papilloma...ή «ISIS» τών ασθενειών...!!!

foto2Όταν ο άνθρωπος θεώρησε τον εαυτό του ανώτερο από τον Θεό, εφεύρε τα προφυλακτικά και πίστεψε στην «ελευθερία» των διαστροφών του. Τότε ο Θεός «κοίταξε» προς τον άνθρωπο και τότε ήρθε μια καινούργια πληγή χειρότερη από του υιό του AIDS : «Καλωσήρθατε» στο Papilloma!...Οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε είναι αρκετά παραστατικές για να κατανοήσουμε την σοβαρότητα αυτής της ασθένειας που σαν τις πληγές του Φαραώ έχει ενσκήψει στην ανθρωπότητα που αρέσκεται σε διάφορες διαστροφές και ομοφυλοφιλικές πρακτικές.
foto1   Το Papilloma είναι ένας σεξουαλικά μεταδιδόμενος θανατηφόρος ιός, ο οποίος μεταδίδεται και με οποιοδήποτε προφυλάκτικό και να φορέσει κάποιος και κατά κύριο λόγο μολύνει τους LGBT, (ομοφυλόφιλους). Ακόμα δεν είναι πολύ γνωστός στις δυτικές χώρες αλλά διαδίδεται τάχιστα.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ