Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Συχνότητες Σούμαν...ή ανάσα τής Γής...




Οι συχνότητες Σούμαν (SR) είναι μια σειρά κορυφών στις εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης...ΕΔΩ
Οί συχνότητες (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης, η θεμελιώδης είναι στα 7.83 Hz ...όχι μόνο μας περιβάλλουν , αλλά οι οργανισμοί μας είναι γεμάτοι από αυτές. Τα κύτταρά μας επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Ο εγκέφαλός μας εκπέμπει ένα σταθερό ρεύμα των συχνοτήτων και το DNA μας παρέχει οδηγίες, χρησιμοποιώντας κύματα συχνότητας...Αυτή η λεπτή ισορροπία  έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών η αρμονία έχει διαταραχθεί και μάλιστα δραματικά.
Η ανθρωπότητα βυθίζεται σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας του φυσικού συντονισμού της γης.
Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.
...Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας, καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη, την μελατονίνη πού παράγετε στόν αδένα Επίφυση τού εγκεφάλου μας, καί που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι 'καλές' συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά. 

..συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ