Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ὥρα νά …στειρωθοῦμε;...3000 άντρες πείστηκαν να ευνουχιστούν για να γίνει παγκόσμια είδηση από τα ΜΜΕ της Νέας Τάξεωs...!!!

Ὥρα νά ...στειρωθοῦμε;1Το σύστημα έχει την δύναμη να επιβάλλει ότι θέλει και να το κάνει πρωτοσέλιδο σε όλον τον πλανήτη.
3000 άντρες πείστηκαν να ευνουχιστούν για να γίνει παγκόσμια είδηση από τα ΜΜΕ της Νέας Τάξεως,  που αναμεταδίδουν την είδηση γεμάτα ενθουσιασμό.


Οι άντρες θα μπορούν να εκσπερματώνουν μέσα στο δικό τους σώμα  κι ο οργανισμός τους θα απορροφάει το σπερματικό υγρό. Πώς γίνεται 4 στις 10 εγκυμοσύνες να είναι εκτός προγράμματος, πώς γίνεται στις υποανάπτυκτες χώρες να γεννιούνται τόσο εύκολα τόσο πολλά παιδιά και στις «προοδευμένες» χώρες τα εργαστήρια για τις εξωσωματικές να βγάζουν εκατομμύρια;
Το Χλώριο δεν αποΣΤΕΙΡΩΝΕΙ μόνον το νερό που πίνουμε και τις επιφάνειες αλλά και τους ανθρώπους. Και δεν χρειάζεται να το ψεκάζουν σε βουνά και σε λαγκάδια, αλλά μπορούν να το βάλουν ΝΟΜΙΜΑ και όσο θέλουν στο Υδραγωγείο της πόλεώς μας. Ερευνητές έχουν εντοπίσει ήδη ότι τα αγόρια που αθλούνται σε χλωριωμένες πισίνες έχουν θέμα με τις ανδρικές τους ορμόνες και την γονιμότητά τους.
 Σίγμα
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ, ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ!...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΡΟΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ.
    ΟΙ 3000 ΑΜΥΑΛΟΙ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΧΩΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ.

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ