Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ...



Στην εφορία θα δηλώνονται και τα κατοικίδια ζώα από το 2016! ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ "ΦΑΓΩΘΕΙ" ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ???


Τα ρωσικά διαβατήρια θα καταργηθούν από το 2016. Η πλαστική κάρτα θα αντικαταστήσει το χαρτί στα ρωσικά διαβατήρια το 2016...Αναμένεται ότι το έγγραφο θα είναι μια πλαστική κάρτα, με την οποία να εξακριβώνεται η ταυτότητα του προσώπου και περιέχει τσιπ που θα είναι το κλειδί για τα προσωπικά δεδομένα. ...πολλοί θα αρνηθούν να την πάρουν επειδή περιέχει σφράγισμα στο διαβατήριό τους, με μόνιμη ή προσωρινή εγγραφή. 
ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ 
 Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ μετά από μακρές μυστικές διαπραγματεύσεις σχετικά με τα Personal-Standardchip (εν συντομία EPS) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΣΙΠ. Οτι είναι για σκύλους και γάτες για χρόνια τώρα παγκόσμιο πρότυπο, θα εισαχθεί σταδιακά για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ