Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκία σπεύδει να "κρυφτεί κάτω από τα βρακιά" του ΝΑΤΟ καί των Βρυξελλών... !!!

Το Σουχόι 24 είναι ένα από τα πλέον εκσυγχρονισμένα μαχητικά αεροσκάφη της Ρωσικής πολεμικής μηχανής με μεγάλη ακτίνα επιχειρησιακής δράσης.
Το ρωσικό Su-24 στρατιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη στη Συρία νωρίτερα σήμερα χτυπήθηκε από ένα πύραυλο αέρος-αέρος από ένα τουρκικό αεροπλάνο. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν περιέγραψε το περιστατικό ως «μαχαιριά στην πλάτη."
Οι Τούρκοι γνώριζαν πάρα πολύ καλά τι αεροσκάφος κατέρριπταν.Έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες θα διεξαχθεί «κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Συμμαχίας...Το ΝΑΤΟ έχει καλέσει έκτακτη συνεδρίαση μετά μετά την κατάρριψη του Ρωσικού Su-24...Το Πεντάγωνο {στηρίζοντας τούς Τούρκους} ενστερνίζεται την εκδοχή της Τουρκίας περί 10 προειδοποιήσεων προς τους πιλότους του ρωσικού μαχητικού, πριν την κατάρριψή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ