Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ… Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

karta_ygeias
Γράφει ο Αντίοχος
Την ίδια ώρα που μεγάλος αριθμός Ελλήνων είναι πλήρως αποκλεισμένος από το (πανάθλιο…) σύστημα Υγείας της μνημονιακής μας χώρας, η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων θα προχωρήσει στην θέσπιση κάρτας υγείας για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας! Αυτό ανακοίνωσε  ο κομμουνιστής γγ Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος στο «Πρακτορείο 104,9 FM».
Μάλιστα, ο λεγάμενος προσέθεσε ότι «συστήνεται μία επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί, και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία, ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας προσφύγων και μεταναστών, το οποίο σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μπορεί να δώσει μια λύση με πρόγραμμα».
Τέλος, θα υπάρξει και δωρεάν… ψυχολογική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, γιατί όπως είπε «η ψυχολογική στήριξη, ίσως είναι και το πιο σοβαρό μέτρο προστασίας της υγείας τους, που μπορείς να λάβεις».
Τι προσφέρει στους Έλληνες η ελεεινή και τρισάθλια κομμουνιστο-ελαφροδεξιά συγκυβέρνηση των προσκυνημένων; Προφανώς κάρτες… μαλακίας, εφόσον ψήφισαν τοιούτους κοινωνικά αναίσθητους εθνομηδενιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ