Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΓΙΑ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ! ...Μέχρι και τις γελοιογραφίες που δημοσιεύονται στις εφημερίδες παρακολουθούν οι σιωνιστές του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ)...!!!!


varoufakis_evreos
Μέχρι και τις γελοιογραφίες που δημοσιεύονται στις εφημερίδες παρακολουθούν οι σιωνιστές του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) και… απαγγέλουν κατηγορίες, σε ρόλο εισαγγελέα της… πολιτικής ορθότητας. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η σειρά του ολιγάρχη Ψυχάρη, να κατηγορηθεί για… αντισημιτισμό, λόγω μιας γελοιογραφίας που εμφάνιζε τον πρώην υπουργό Βαρουφάκη ως τοκογλύφο (προφανώς επειδή παίρνει τεράστιες αμοιβές για τις διαλέξεις που δίνει, ανά τον κόσμο) και για την οποία… μυγιάστηκαν οι του ΚΙΣ, βλέποντας… συνωμοσία. Ιδού:  
«Κύριε Διευθυντά
Με έκπληξη και αποτροπιασμό είδαμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, στη στήλη «Στίγμα» της σελ. 7,  αντισημιτικό σκίτσο της Έφης Ξένου που παρουσιάζει τον τ. υπουργό οικονομικών ως «Εβραίο τοκογλύφο».
Θεωρούμε ότι η χρήση θρησκευτικών ρατσιστικών στερεοτύπων με σκοπό να στιγματιστούν γεγονότα της επικαιρότητας είναι όχι μόνον απαράδεκτη και ποταπή, αλλά κυρίως επικίνδυνη, καθώς παραπέμπει σε θρησκευτικό μίσος και διαιωνίζει προκαταλήψεις που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στη σημερινή κοινωνία.
Θα σας παρακαλούσαμε να λάβετε υπόψη σας τη διαμαρτυρία μας αυτή και να την δημοσιεύσετε στο προσεχές φύλλο των ΝΕΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ