Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΓΕΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ....ΕΑΛΩ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ...ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....!!!!
ΕΑΛΩ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ-ΝΕΑ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΑΝΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ-ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΛΕΡΟΣ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

lesvos1

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο
Υπαίθριο καταυλισμό θυμίζει για άλλη μια ημέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης με περισσότερους από 6.000 λαθρομετανάστες να λιάζονται!
Λιμενικοί και Αστυνομικοί είναι σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να βρουν τρόπους να διαχειριστούν αυτόν τον τεράστιο όγκο λαθρομεταναστών!
Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται από την Αθήνα άρον-άρον δύο διμοιρίες των ΜΑΤ αφού οι αρχές της Λέσβου έχουν ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία ότι η κατάσταση στο νησί έχει εκτραχυνθεί και φοβούνται ακραία φαινόμενα ταραχών και κοινωνικής έκρηξης παρόμοια με αυτά που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Λέρος, άλλο ένα από τα νησιά πρώτης γραμμής του ανατολικού Αιγαίου που δέχεται κατά κύματα παράτυπους μετανάστες από τις τουρκικές ακτές.
Οι φωτογραφίες από την αυλή του Λιμεναρχείου που λειτουργεί ως πρόχειρο κέντρο υποδοχής είναι αποκαλυπτικές.....ΠΗΓΉ
leros1leros3leros4lesvos1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ