Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ …ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!

 Να βλέπεις τους πράκτορες να παριστάνουν τους …«προστάτες» των αδυνάμων… (όπως ακριβώς έβλεπαν οι Ρώσσοι τους Ξένους Τραπεζίτες να χρηματοδοτούν την …Κόκκινη Επανάσταση) ενάντια στον …Καπιταλισμό, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σημάδι.: ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ …ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!
 ...
« – Πυρπόληση της .MARFIN…3 νεκροί … Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)* Μουσουλμάνοι καίνε την Αθήνα… Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
-  Πράκτορες, δήθεν ακτιβιστές στήνουν παράσταση κατά του ΙΡΑΝ. Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ(κωνσταντίνου)...
διαβάστε εδώ :  Κρατῆστε τό ὄνομα Κωνσταντίνου {ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α}

  ...Πόσες ΜΚΟ λέτε να έχουν ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα; Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύετε!!! Πόσες ΜΚΟ ἔχει ὁ Κωνσταντίνου, εἴπαμε;

 

 Καὶ τὸ πρωτοπαλλήκαρό του τὸν Κωνσταντίνου… Βρὲ κόψιμο καὶ πόνος ποὺ τοὺς ἔπιασε μὲ τοὺς Συρίους… (Ποὺ τελικῶς, κατὰ πῶς ἀντιλαμβάνομαι, ὅλοι οἱ εἰσαγώμενοι μᾶς προέκυψαν …Σύριοι!!!) :Βρὲ τὸν «ἀνθρωπιστὴ» τὸν ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ