Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ο Μαρξ, είναι ο "πατέρας" και του Στάλιν, αλλά είναι ταυτόχρονα και "πατέρας" του Χίτλερ.

Ο Ναζισμός ήταν είναι ένα τεχνητό δημιούργημα, το οποίο εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτών που τον δημιούργησαν. Ήταν η "κερκόπορτα" της Ευρώπης στην αμερικανική "εισβολή" και κατάκτηση. Εξαιτίας του Ναζισμού —και από το 1945 και εντεύθεν—, το σύνολο της Ευρώπης βρίσκεται υπό την απόλυτη και σκληρή κηδεμονία των ΗΠΑ ...Κηδεμονία, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από την κατοχή. 
Στην σχέση αυτού του Ναζισμού με τον κομμουνισμό βρίσκεται όλο το μυστικό της άθλιας μεταπολεμικής περιόδου ...Της πιο ταπεινωτικής περιόδου για την ευρωπαϊκή ιστορία. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό της ευρωπαϊκής υποταγής στον υπερατλαντικό ζυγό. Στον κομμουνισμό αναζητούμε τη "μήτρα" του ναζισμού. Η "επένδυση" των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης στον εβραϊκό υπόκοσμο της Ευρώπης πέτυχε αυτό το κατόρθωμα και τα κέρδη ήταν τεράστια. Ο σχεδιασμός ήταν απλός. Θα χρηματοδοτούσαν τον Εβραίο Μαρξ να τους κάνει μια κατά παραγγελία "κοσμοθεωρία".
Θα χρηματοδοτούσαν και το "επαναστατημένο" γυφταριό στους "αγώνες" του και όλα θα δρομολογούνταν βάση σχεδίου. Αυτά τα περί "γυφταριού" δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει ο "αρχιεπανάστατης" Λένιν ..."Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος". Αν αυτό το σύνολο της αθλιότητας μαζί με τους Εβραίους καθοδηγητές του δεν είναι "γυφταριό", τότε τι είναι; Όλα αυτά απαιτούσαν άπειρη χρηματοδότηση για να έρθουν εις πέρας. Απαιτούσαν μια "θεωρία", την οποία δήθεν κάποιοι θα την πίστευαν, αλλά απαιτούσαν και άπειρα χρήματα για να "σπρώχνεις" τους αγύρτες και να "τραβάς" τους αφελείς.  
Ο Μαρξ ήταν αυτός, ο οποίος θα επέτρεπε στους Αμερικανούς να "τσουβαλιάσουν" τον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο Κόσμο. Γιατί; Γιατί με τον κατάλληλο σχεδιασμό αυτή η λανθασμένη θεωρία μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους "λίγους", αλλά να τρομοκρατήσει τους "πολλούς". Μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους Ρώσους και να τρομοκρατήσει όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Μπορούσε να τρομοκρατήσει τον ελεύθερο κόσμο ...και, όταν υπάρχει τρομοκρατία, υπάρχει "τσουβάλιασμα". Ο Μαρξ γι' αυτόν τον λόγο έγινε ο καλύτερος συνεργάτης των τοκογλύφων. Όλοι οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης έβαλαν "ρεφενέ" και η επανάσταση στη Ρωσία "πέτυχε". Από τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ μέχρι τους Μόργκαν και τους Γκόλντμαν, όλοι οι τραπεζίτες έβαλαν το χέρι στην "τσέπη".
Η σκέψη τους ήταν απλή, αλλά ήθελε μεγάλη χρηματοδότηση ...πράγμα, το οποίο δεν τους ενοχλούσε ιδιαίτερα, εφόσον ως τραπεζίτες ιδιοκτήτες της FED τύπωναν τα χρήματα με τον τόνο. Ποια ήταν αυτή η σκέψη; Χρηματοδοτείς τον κομμουνισμό, για να πάρεις το κέρδος από τον Ναζισμό ...Χρηματοδοτείς μια εύκολη δράση, για να καρπωθείς μια δύσκολη αντίδραση ...Χρηματοδοτείς μια δράση στην "καθυστερημένη" κοινωνικά τσαρική Ρωσία και αποκτάς τον έλεγχο της "δύσκολης" Γερμανίας.
Χάρη στον κομμουνισμό —τον οποίον οι ίδιοι χρηματοδότησαν, για να "τρομοκρατήσουν" τον ευρωπαϊκό κόσμο— "γέννησαν" τον Χίτλερ. Χάρη στην "απειλητική" κομμουνιστική Ρωσία "τσουβάλιασαν" σε πρώτη φάση την Πρωσία και τη Βαυαρία, δημιουργώντας τη βάση για την σημερινή Γερμανία, που είναι η Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν τη δική τους ιδιόκτητη Γερμανία. Μια Γερμανία, η οποία τους ανήκει απόλυτα, εφόσον στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε, παρά ένα ομοσπονδιακό "τσουβάλι", το οποίο έχει μέσα του "παγιδευμένη" την παλιά Πρωσία και τη Βαυαρία ...Απλό και ευφυές κόλπο. 
Εφεύραν ένα καινούργιο γερμανικό "κράτος", για να εκμεταλλευτούν εν αγνοία τους τα παλιά. Στην πιο πρωτόγονη δύναμη της Ευρώπης, που ήταν η Ρωσία, χρηματοδότησαν μερικούς σταλινικούς βλάκες, για να "υψώσουν" το Σφυροδρέπανο και με αυτόν τον τρόπο τρομοκράτησαν πρώτα τη Γερμανία και μετά ολόκληρη την Ευρώπη. Εξ' αντανακλάσεως θα επωφελούνταν από την τρομοκρατία της Ευρώπης ...Μιλάμε για τα ένστικτα των προβάτων ...Οι χαρά των τσομπάνηδων, που παίζουν με τους σκύλους από απόσταση. Οι πλειοψηφίες των αγραμμάτων έτρεχαν όπου τις έσπρωχνες. Σε αυτούς τους αγράμματους απευθύνονταν ο μαρξισμός. Ο Μαρξ με τη θεωρία του έλκυε τους αφελείς και τους αγράμματους, οι οποίοι νόμιζαν ότι με μια "επανάσταση" θα μπορούσαν να τα πάρουν ΟΛΑ και απωθούσε τους επίσης αφελείς και επίσης αγράμματους, οι οποίοι φοβούνταν ότι με μια "επανάσταση" θα μπορούσαν να τους τα πάρουν ΟΛΑ.
Με μια ιδεολογία της πλάκας απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της Ρωσίας και της Γερμανίας ταυτόχρονα. Έτσι απλά γίνονται τα υψηλά παιχνίδια της πολιτικής και η Γερμανία ήταν προϊόν τέτοιου παιχνιδιού. Δημιουργείς τον κομμουνισμό και περιμένεις από την αντίδραση να δημιουργηθεί ο ναζισμός. Ο Μαρξ, δηλαδή, είναι ο "πατέρας" του κομμουνισμού και του Στάλιν, αλλά είναι ταυτόχρονα και "πατέρας" του ναζισμού και του Χίτλερ. Η τεχνητά δημιουργημένη "απειλή" του κομμουνισμού δημιουργούσε τον "αντικομμουνισμό", ο οποίος ήταν το ιδεολογικό υπόβαθρο του ναζισμού. Αυτή η απειλή δημιουργούσε τον "αντικομουνισμό" της Γερμανίας, που με τα δικά τους χρήματα τον "έσπρωχναν" στον Χίτλερ. Δική τους ήταν η σταλινική Σοβιετική Ένωση και δική τους ήταν και η ναζιστική Γερμανία.  Δεν ήταν δηλαδή μόνον ο Μαρξ ή ο Λένιν στο payroll των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης....Ακόμα και ο Στάλιν τέτοιος ήταν ...Υπάλληλος του Ροκφέλερ στις πετρελαϊκές επιχειρήσεις του στο Μπακού. Αυτοί "απειλούσαν" τους Γερμανούς βιομηχάνους και αστούς με μπολσεβίκικη "επανάσταση" και οι Εβραίοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης με τα χρήματά τους έφεραν στην εξουσία τον Χίτλερ.
Αυτό, το οποίο πέτυχαν προπολεμικά οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται "πίσω" τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε—, στη Γερμανία το εφάρμοσαν και σε όλους τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς μεταπολεμικά. Με τη χρηματοδότηση των προπολεμικών Ναζί έλεγξαν τη Γερμανία και με την ίδια χρηματοδότηση κατάφεραν και έλεγξαν όλα τα κράτη της μεταπολεμικής "ελεύθερης" Ευρώπης.  
 Παντού ακολουθείται ο ίδιος "τυφλοσούρτης", ο οποίος ακολουθήθηκε στη Γερμανία. Όπως το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γερμανίας ιδρύθηκε και "ανδρώθηκε" από την Εβραία Λούξεμπουργκ, έτσι και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας ιδρύθηκε και "ανδρώθηκε" από τον Εβραίο Μπεναρόγια. Όπως το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γερμανίας χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και "ανδρώθηκε" από τους Εβραίους Κάουτσκυ, Μπάμπελ, Μπερνστάιν, έτσι και το Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και "ανδρώθηκε" από τους Εβραίους της Νέας Υόρκης και "έτρεξε" χάρη στον Εβραίο Παπανδρέου.
Μέσω αυτού του ΠΑΣΟΚ οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται πίσω τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε— έλεγξαν στον απόλυτο βαθμό την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ένα "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ, το οποίο το πλαισίωσαν με όλη τη "σαβούρα" της ελληνικής κοινωνίας ...Με όλους τους ναζιστές δωσίλογους της Κατοχής ...Τους Λαμπράκηδες, τους Λάτσηδες, τους Χριστοφοράκους και τους Πικραμένους. Ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο το στελέχωσαν με όλα τα "σκουπίδια" που παρήγαγε το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Αυτό το ΠΑΣΟΚ το έβαλαν "απέναντι" στην επίσης δική τους χριστιανοδημοκρατική ΝΔ και έπαιξαν την πιο μακρόχρονη θεατρική "παράσταση" της μεταπολεμικής εποχής. Οι πολιτικοί "ηθοποιοί" τριάντα χρόνια "παρίσταναν" τους αντιπάλους. Οι λαοί με πολύ απλό τρόπο περιορίζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές και εγκλωβίζονται σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι Ευρωπαίοι και είναι ο "δικομματισμός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ