Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο παγκόσμιος κομμουνισμός είναι μια σατανική μαγεία των Φαρισαίων τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Γιατί επικρατεί στην Ελλάδα η ιδεολογία, ότι το κράτος είναι ένα είδος οργανισμού κοινωνικής πρόνοιας; Γιατι δεν απαγορεύεται το ΚΚΕ, γιατί επιτρέπεται να γίνονται ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις, καταλήψεις και καταστροφές δημοσίων κτιρίων; Ποιός προωθεί τον Τσίπρα σαν αντικαταστάτη του ΓΑΠ; Γιατί επικρατεί αναρχία στα Πανεπιστήμια, γιατί λειτουργεί το Indymedia της τρομοκρατίας και αναρχίας; Γιατί, γιατί; γιατί; Εξήγηση υπάρχει, η λύση είναι όμως λίγο πιο δύσκολη.

Μετάφραση απο το γερμανικό πρωτότυπο: Εμμανουήλ Σαρίδης 
 Ο Καναδός συγγραφέας και ερευνητής της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), ο εβραίος Henry Makow, γράφει: "Ένας καρκίνος έχει προσβάλλει την ανθρωπότητα. Εκτός από τον έλεγχο της κοινωνίας, το συνδικάτο τραπεζών των Rothschild χρησιμοποιεί την Αριστερά, για να εκβιάσει και να υπονομεύσει τον ανταγωνισμό. (Ο John D. Rockefeller ο πρεσβύτερος - το δεξί χέρι του Rothschild - είπε, "ο ανταγωνισμός είναι μια αμαρτία"). Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης η βίλλα του Rothschild γλύτωσε απο βιαιοπραγίες των επαναστατούντων μαζών. Στους Μπολσεβίκους δόθηκε εντολή να κρατικοποιήσουν τα ρωσικά εργοστάσια και να τα παραδώσουν στις τράπεζες. "Η μοντέρνα εποχή" είναι ο σατανισμός (του Rothschild), η αποθέωση του ανθρώπου, δηλαδή, των ανθρώπων της Καμπάλα του Rothschild. Ο κομμουνισμός και ο σιωνισμός είναι απλά "περιστατικά σε ένα μακρόπνοο σχέδιο" για την δημιουργία μιας δικτατορίας της "παγκόσμιας διακυβέρνησης", που θα είναι αφιερωμένη στον Εωσφόρο και θα διαχειρίζεται απο τις κεντρικές τράπεζες. 
 Το "ισχυρό όπλο" της είναι η δύναμη του οργανωμένου Εβραϊσμού (του Ταλμουδισμού/Φαρισαϊσμού) που θα βοηθήσει να ανατραπεί το χριστιανικό θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού και να ανατείλει η "Νέα Εποχή".
 Ο κομμουνισμός είναι σατανικός. Στο πρώτο από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" ο συγγραφέας του λέει τρεις φορές: "Η υπογρφή μας είναι η βία και η φαντασία." Η Φαντασία είναι το "Μαγικό των Πεφωτισμένων (Illuminati). Το Μαγικό είναι η απλή εξαπάτηση ή το ψέμα, αρκετά εύκολα πράγματα, όταν κάποιος έχει στην διάθεσή του τους εκπαιδευτικούς και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας (ΜΜΕ)...Ο παγκόσμιος κομμουνισμός ευδοκιμεί κατα τον χειρότερο τρόπο....
Αριστερά: Μια μασονική πυραμίδα στο Ισραήλ - το τελευταίο λιθαράκι στην πλατεία, δηλαδή στο ολοκληρωμένο παγκόσμιο κράτος του Rothschild - ιδρυτού του Ισραήλ (μετα το 1895). Οι στρογγυλές χρωματιστές λωρίδες συμβολίζουν την δυαδικότητα - μια μασονική αρχή.
Ο Henry Makow στις 27. Οκτωβρίου 2012: Ο κομμουνισμός και ο σιωνισμός είναι απλά "περιστατικά σε ένα μακρόπνοο σχέδιο" για την δημιουργία της δικτατορίας της "παγκόσμιας κυβέρνησης" και εδώ, που θα είναι αφιερωμένη στον Εωσφόρο και θα ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες.

Το "ισχυρό όπλο" είναι η δύναμη του οργανωμένου Ιουδαϊσμού (Ταλμουδισμού / Φαρισαϊσμού), με τον οποίο θα ανατραπεί η χριστιανική βάση του δυτικού πολιτισμού και θα ανατείλει η "Νέα Εποχή".
Ο κομμουνισμός είναι σατανικός. Το έμβλημά του, το πεντάκτινο αστέρι, είναι σατανικό. Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ζητά την καταστροφή της οικογένειας, του πολιτισμού, της επιστήμης και της θρησκείας (αθεϊσμός), την δήμευση της περιουσίας και της κληρονομιάς, τον έλεγχο της επικοινωνίας και την δικτατορία. Υποστηρίζει επίσης ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες και φόρο εισοδήματος. Και όμως ο κόσμος το ανέχονταν και μάλιστα το εγκωμίαζε.
Με τα "Μαγικά" πιάστηκαν οι μάζες αιχμάλωτες στην προωθημένη σατανική αγκέντα των Πεφωτισμένων. Ο Ψυχρός Πόλεμος, η 11. Σεπτεμβρίου, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, η πιστωτική κατάρρευση και η τρέχουσα κρίση χρέους - είναι όλα "Μαγικά" - απατηλές προφάσεις για την επίτευξη του σατανικού σχεδίου. Για να χτίσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη θα πρέπει να καταστρέψουν την παλιά. Στο πρώτο από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", ο συγγραφέας λέει τρεις φορές: "Το σήμα μας είναι βία φαντασία". Φαντασία είναι τα "Μαγικά" των Πεφωτισμένων. Μαγικά είναι το να εξαπατείς και να ψεύδεσαι, εύκολο να γίνουν, αν έχουμε στη διάθεσή μας τους εκπαιδευτικούς και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.   ...Οι Πεφωτισμένοι θεωρούν τον εαυτό τους σαν εικόνα και ομοίωση του Θεού. .
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ