Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Toυρκία κατάντησε το Βέλγιο. Αυτές είναι οι Βρυξέλλες και η ΕΕ.Kατακλύζεται ο ευρωπαικός τύπος κυρίως γαλλικός και βελγικός από δημοσιεύματα για την πρωτοφανή αποκάλυψη:στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στο Βέλγιο. Η αστυνομία διεξάγει μια έρευνα μετά την δημοσίευση φωτογραφιών στο Facebook που εμφανίζουν ριζοσπάστες μουσουλμάνους από τις Βρυξέλλες να εκπαιδεύονται στο τζιχάντ σε κατασκηνώσεις που βρίσκονται στις βελγικές Ardennes που είναι το μοναδικό ορεινό σύμπλεγμα της χώρας και μάλιστα θεωρείται και τουριστικό θέρετρο. Πρόκειται για γαλλόφωνη περιοχή. Την είδηση σκάνδαλο αποκαλύπτουν την Παρασκευή οι ολλανδόφωνες βελγικές εφημερίδες Het Nieuwsblad και De Standaard.

“Αυτό είναι ανησυχητικό και δεν μοιάζει με τίποτα με ένα απλό παιχνίδι paintball μεταξύ φίλων  αλλά περισσότερο μ΄ ένα εξτρεμιστικό κέντρο εκπαίδευσης “εξηγεί η αστυνομία.
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν την Πέμπτη από τον Abd Al Wadoud Abu Daoud, ένα ριζοσπάστη μουσουλμάνο από τις Βρυξέλλες που κηρύτει υπέρ του σαλαφισμού κλάδου του γουαχαμπισμού που ανήκει στον σαουδαραβικό σουνιτισμό. Σύμφωνα με τα ολλανδόφωνα μέσα ο άνθρωπος αυτός σχετίζεται μια μια ομάδα φίλων που σχετίζεται με την οικογένεια Elouassaki που κατοικεί στο Vilvorde των Βρυξελλών και της οποίας τα 2 παιδιά έφυγαν για να κάνουν τζιχάντ στη Συρία.Οι Het Nieuwsblad και Gazet van Antwerpen αποκαλύπτουν επίσης ότι ένας νέος από τις Βρυξέλλες που εργαζόταν στον τομέα αποσκευών του διεθνούς αεροδρομίου των Βρυξελλών σκοτώθηκε εδώ κι ένα μήνα στη Συρία. Αυτήν την τελευταία πληροφορία επιβεβαίωσαν 2 διαφορετικές ολλανδόφωνες εφημερίδες
 (3/10/14 Belga ,rtbf ,la libre, France 24)
dimpenews.com
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ