Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Αγιασμός στη Βουλή: Δεν πέρασε από τα έδρανα των Χρυσαυγιτών ο Αρχιεπίσκοπος -Δεν ασπάστηκε τον Σταυρό ο Τσίπρας

Απόντες περίπου 100 βουλευτές
Περίπου 100 από τους 300 βουλευτές απουσίαζαν(!) από τον σημερινό αγιασμό που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της νέας
συνόδου της Βουλής.Κατά τη διάρκεια του αγιασμού, πρώτος πλησίασε τον Αρχιεπίσκοπο για να προσκυνήσει και να φιλήσει τον σταυρό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ ακολούθησε το προεδρείο της Βουλής με πρώτο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Σειρά στο προσκύνημα πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έφυγε από τη θέση του για να πάει στον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Αντιθέτως, ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια του αγιασμού παρέμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και χαμηλωμένο το κεφάλι δεν κουνήθηκε, περιμένοντας τον Αρχιεπίσκοπο να περάσει από μπροστά του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προσπαθήσει να... του φάει τη θέση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και να προσκυνήσει πρώτος, αλλά ο Ιερώνυμος κράτησε αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Παρόλα αυτά ο κ. Τσίπρας δεν ασπάστηκε το σταυρό, αλλά αρκέστηκε να σκύψει.
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν πέρασε μπροστά από τα έδρανα όπου κάθονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Από τον αγιασμό έλειπαν τουλάχιστον 100 βουλευτές, ενώ από τους συνολικά 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες ήταν περίπου οι 40.
Το παρών πάντως έδωσαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (εκτός του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου). Από τον αγιασμό απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
agioritikovima.gr
ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ