Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΗΠΑ: Πώς οι Τέκτονες ελέγχουν την Αστυνομία

 Ο μέσος πολίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες ζεί σε έναν κόσμο της φαντασίας του, είναι εντελώς αφελής, γιατί πιστεύει, ότι το κράτος και οι δυνάμεις ασφαλείας του είναι εκεί για το καλό του. Δυστυχώς στην πραγματικότητα είναι σκλάβος του συστήματος, που του επιτρέπεται να βιώσει μια κάποια ελευθερία, κυρίως την ελευθερία να καταναλώνει και να πηγαίνει για ψώνια με χρήματα που δεν έχει και συνεπώς χρεώνεται μέχρι τα αυτιά

Γιατί η αστυνομία στην Αμερική επεμβαίνει τόσο βίαια εναντίον του πληθυσμού και γιατί είναι τόσο στρατιωτικοποιημένη; Επειδή έχει διαβρωθεί σε μεγάλο από Τέκτονες και χρησιμοποιείται για την υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ενάντια στο λαό. Κάθε μέρα πολίτες ξυλοκοπούνται άγρια από την αστυνομία ή πυροβολούνται και θανατώνονται. Γνωρίζουμε το πως εξουδετερώθηκε το κίνημα Occupy και κάθε διαμαρτυρία εναντίον του εγκληματικού χρηματοπιστωτικού συστήματος πνίγεται εν τη γενέσει της. Απο καιρό τώρα το σύνθημα "προστασία και εξυπηρέτηση" έχει μεταβληθεί σε "τιμωρία και καταστολή". Τα μέλη των τεκτονικών στοών δίνουν όρκο πίστης στην μυστική ένωσή τους και η αξιοπισία τους είναι στα χέρια αυτής της μυστικής ένωσης και όχι στο κοινό. Δεν το πιστεύετε; Τότε δείτε στη συνέχεια τα σήματα της αστυνομίας με τα σύμβολα των Τεκτόνων:
 

Αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα. Στην κάθε μια απο τις 50 ομοσπονδιακές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν ομάδες Τεκτόνων στις αστυνομικές μονάδες. Επίσης και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες όπως οι Μεταφορές και η Ασφάλεια (NTSB) ή στα Τελωνεία (Customs):




Αστυνομικοί που εντάχθηκαν στις γραμμές των Τεκτόνων:




Στη μέση ο επικεφαλής του προσωπικού της Μεγάλης Στοάς της Πενσυλβάνια, Anthoney J. Garvey, πλαισιωμένος από τον υπολοχαγό συνταγματάρχη George P. March (αριστερά) και τον υπολοχαγό συνταγματάρχη Thomas K. Coury (δεξιά), αμφότεροι αναπληρωτές αρχηγοί της Κρατικής Αστυνομίας της Πενσυλβάνια, που μαζί με την τιμητική φρουρά περιμένουν την άφιξη του επικεφαλής της αστυνομίας συνταγματάρχη Paul J. Evanko
Ο Μεγάλος Μαέστρος James L. Ernette (στη μέση) μαζί με τον αναπληρωτή Πρόεδρο της Αστυνομίας, υπολοχαγό συνταγματάρχη Coury και τον υπολοχαγό συνταγματάρχη March (αμφότεροι αριστερά) και τους συνταγματάρχη Evanko και υπολοχαγό συνταγματάρχη Westcott (αμφότεροι δεξιά) κατα τα συγχαρητήρια για την ένταξή τους σαν μέλη.


Όρθιοι πίσω με γκρι στολές μέρος των 100 αστυνομικών που ανήκουν στην Μεγάλη Στοά της Πενσυλβάνια. Μπροστά καθήμενοι με τον Μεγάλο Μαέστρο στη μέση υψηλόβαθμοι Τέκτονες.

Φωτογραφίες απο την υποδοχή των νέων μελών της Κρατικής Αστυνομίας:










Διάφορα σύμβολα των Τεκτόνων:




Fingerring


Schürze eines Grossmeisters


Δοχεία για κρασί και λάδι


Ρολόι τσέπης με τεκτονικά σύμβολα στην πλάκα του

Εσωτερικό του Τέμπλου της Στοάς σαν παράδειγμα για το που λαμβάνουν χώραν οι ιεροτελεστίες. Τα περισσότερα τέμπλα έχουν στο δάπεδο σχέδια σκακιέρας:


Φυσικά οι μασονικές στοές εμφανίζονται στο κοινό ως φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι κατώτερες βαθμίδες στην ιεραρχία της Αδελφότητας το πιστεύουν μάλιστα και στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποιες δραστηριότητές τους που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στις πιο πάνω βαθμίδες όμως βρίσκονται οι καρριερίστες και αυτοί που θα τοποθετηθούν σε καίριες θέσεις του κράτους, της οικονομίας και της πολιτικής. Και όπως απομακρύνουν κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο τους, έτσι βάζουν και οι ίδιοι εμπόδια σε άλλους που βρίσκονται στο δρόμο τους. Μόνο οποιος είναι μασόνος φτάνει μέχρι τα ανώτερα πόστα. Ουσιαστικά πρόκειται για επιρροή, εξουσία και έλεγχο της κοινωνίας.

--------------------------------------


Ο μέσος πολίτης στις Ηνωμένες Πολιτείες ζεί σε έναν φανταστικό κόσμο και είναι εντελώς αφελής. Πιστεύει πραγματικά, ότι το κράτος και οι δυνάμεις ασφαλείας του είναι εκεί για το καλό του. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. στην πραγματικότητα είναι σκλάβος που του επιτρέπεται να βιώσει μια κάποια ελευθερία, κυρίως την ελευθερία να καταναλώνει και να πηγαίνει για ψώνια, με χρήματα που δεν έχει και συνεπώς χρεώνεται μέχρι τα αυτιά. Και τότε είναι περισσότερο σκλάβος του συστήματος και προσπαθεί με κακοπληρωμένες θέσεις εργασίας να ξεπληρώσει τα χρέη του.
πηγή

Το παρακάτω βίντεο δείχνει εικόνες απο την αγρότητα της Αστυνομίας:

Πηγή: http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2014/08/wie-die-freimaurer-die-polizei-in-den.html#ixzz3Ae5oj3RH



1 σχόλιο:

  1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ.ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ " Photoshop" ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΗ

    https://www.google.gr/search?q=oregon+state+police+insignia&hl=en-GR&biw=1237&bih=626&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qBz4VOiDI87iauuSgPgK&ved=0CCwQsAQ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΗ ΒΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ VIDEOGAME Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ? ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΑΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ" ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ