Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η μυστική δύναμη πίσω από τόν εβραΪκό αριθμό 6.000.000. Ο μυθικός αριθμός των 6.000.000, προέρχεται απο μια Εβραϊκή-Ταλμουδική προφητεία που λέει :«θα επιστρέψετε στην γη του Ισραήλ με 6.000.000 λιγότερους».

...Αποκαλύπτεται οτι ο μυθικός αριθμός των 6.000.000, προέρχεται απο μια Εβραϊκή-Ταλμουδική προφητεία που λέει οτι «θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000», ή «θα επιστρέψετε στην γη του Ισραήλ με 6.000.000 λιγότερους». Φυσικά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος γέννησε το κράτος του Ισραήλ, το οποίο ιδρύθηκε το 1948. Οι Εβραίοι του Ισραήλ δικαιολογούν την συστηματική γενοκτονία που κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων και την κλοπή της Γης τους, φέρνοντας στο προσκήνιο το τόσο γνωστό Ολοκαύτωμα που υπέστησαν απο τους Γερμανούς.

Οι Σιωνιστές έχουν τόση επιρροή στην πληροφόρηση της ανθρωπότητας που μετέτρεψαν την προφητεία σε ιστορικά ντοκουμέντα.
 Απόσπασμα απο το History & Scriptural Origins of the Six Million Number
 
Εβραϊκές προφητείες απο την Τορά απαιτούν οτι 6 εκατομμύρια Εβραίοι πρέπει να «εξαφανιστούν» πριν δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. «Θα επιστρέψετε λιγότεροι κατα 6.000.000». Για αυτό ο Τομ Σέγκεβ, ένας Ισραηλινός ιστορικός, αναφέρει οτι το «6 εκατομμύρια» είναι μια προσπάθεια να μεταφέρουν την ιστορία του Ολοκαυτώματος σε θρησκεία κράτους. Αυτά τα 6.000.000, σύμφωνα με την προφητεία θα έπρεπε να εξαφανιστούν σε «φούρνους».
...
1902- Η δέκατη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Μπριτάνικα (κάτω απο τη λέξη αντισημιτισμός) γράφει οτι «εξι εκατομμύρια Εβραίοι της Ρουμανίας και Ρωσίας υποβαθμίζονται συστηματικά.


1906 - Εβραίος εκδότης στην Γερμανία χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το γεγονός οτι επίκειτο Ολοκαύτωμα "εξι εκατομμυρίων Εβραίων" στην Ρωσία ως επακόλουθο της πρώτης Κομμουνιστικής Επανάστασης. Αυτή η γελοία ιστοριούλα δεν ήταν τίποτα άλλο παρα κάλυψη προς τους Εβραίους Μπολσεβίκους συντρόφους του στην Ρωσία που διέπραξαν απάνθρωπα εγκλήματα εναντίον των Ρώσων. 
1910 - Στην Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή στην ετήσια αναφορά αναφέρθηκε οτι μέχρι το 1890 η Ρωσία ακολουθούσε μια πολιτική "απέλασης ή εκκαθάρισης" 6.000.000 Εβραίων της Ρωσίας.
... 1911 - Ο Μάξ Νορντάου, ο συν-ιδρυτής του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού με το Θεόδωρο Χέρτζλ, προειδοποιεί για την "εκμηδένιση 6 εκατομμυρίων ανθρώπων" στο Σιωνιστικό Κογκρέσο στην Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτό έγινε 22 χρόνια πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία και 3 χρόνια πριν ξεκινήσει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. 
ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ