Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΤΣΙ Ο ( ΓΑ -ΠΑΝΤΡΕΟΥ) ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ = ( Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ) ΕΜΠΝΕΎΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΙΑ....= ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ. !!! ...KAI ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ Η ΕΛΙΑ = ΘΡΟΥΜΠΑ.... Χρονια Πολλα Κωτσο = Αααρων Αβουρι... ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ: Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 1997;;;

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ,  ΑΓΩΝΕΣ,  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,  ΠΟΡΕΙΕΣ κλπ...
 
Επ’ ευκαιρία του ότι, σαν σήμερα, στις 9-11/6/1997,  πριν από 15 χρόνια, ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή η επάρατος Συνθήκη Σένγκεν, αλλά και εξ αφορμής μιας πρόσφατης επιστολής που είδε το φως της δημοσιότητος, του Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη προς τον πρόεδρον του ΛΑ.Ο.Σ  κ. Γ. Καρατζαφέρη, σχετικά με την μισθοδοσία του κλήρου (την οποία και θα δούμε εδώ), ας θυμηθούμε λίγο τι έγινε εκείνη την περίοδο, καθώς και όλα όσα λέγαμε και γράφαμε από τότε, την δεκαετία ακόμη του ΄90, για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, και που οι περισσότεροι δυστυχώς άνθρωποι, από τότε όχι μόνον δεν τα πίστευαν και δεν τα δεχόντουσαν, αλλά και τα κορόϊδευαν, χλευάζοντας και λοιδορώντας μάλιστα όλους εμάς ταυτόχρονα.
Αλήθεια σήμερα τι έχουν να πούνε όλοι αυτοί;
Πίστεψαν επιτέλους; ή ακόμη συνεχίζουν να κοιμούνται ανενόχλητοι τον «ύπνο του δικαίου»; 
Αλλά και όσοι τελικά κατάφεραν να ξυπνήσουν, μήπως τώρα είναι πλέον λιγάκι αργά για όλους μας, για να μην πούμε ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ;
π. Μάξιμος
{απόσπασμα από ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΟΥ} Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές γνώριζαν ότι η συνθήκη Σένγκεν έχει έρθει στην  Ελλάδα από το 1988. Πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια (1988-1997) χωρίς οι κυβερνήσεις μας να μας ενημερώσουν. Κρατούσαν τόσο καιρό την κοινοτική εντολή, ψήφιση συνθήκης Σένγκεν, μυστική.
Ο λαός το έμαθε το 1997 και όχι όπως θα έπρεπε από την κυβέρνησή του, αλλά από μερικούς “τρελλούς”  και “φανατικούς” χριστιανούς, όπως τους ονόμαζαν τα μέσα ενημερώσεως, την τελευταία στιγμή που ψηφιζόταν η Συνθήκη.  Αν δηλαδή δεν φώναζαν οι χριστιανοί μας, κανένας δεν θα είχε μάθει για την Συνθήκη Σένγκεν.
- Γνωρίζετε ότι από το Σύνταγμα των Βρυξελλών θεσπίστηκε ανεξιθρησκεία;
- Γνωρίζετε ότι βάσει του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου, δεν μπορεί κάποιο μέλος-κράτος να έχει επίσημα προστατευόμενη θρησκεία και μάλιστα οι λειτουργοί της να είναι μισθωτοί του κράτους;
- Γνωρίζετε για ποιο λόγο ακόμα δεν έγινε χωρισμός Εκκλησίας - Κράτους ενώ υπάρχει η σχετική εντολή από τότε που ψηφίστηκαν στη Βουλή οι συνθήκες του Σένγκεν και του Μάαστριχτ και όλες οι υπόλοιπες;
 - Γνωρίζετε ότι βάσει  κοινοτικών εντολών και των διαφόρων συνθηκών καταργούνται η ελληνική σημαία, ο εθνικός ύμνος, οι εθνικές εορτές, η ελληνική ιστορία, το Ορθόδοξο Πάσχα; (διαβάστε το βιβλιαράκι του 1997 και θα δείτε την επιβεβαίωσή μας).
 
Οσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις Συνθήκες αυτές και ιδιαιτερως  την ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ που εν πολλοίς οφείλεται η σημερινή υποδούλωση  και εξαθλίωση της Πατρίδος μας και όλων των Ελλήνων δείτε τον παρακάτω Σύνδεσμο. 
καί όλη η  ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΕΔΩ
 Συμφώνως με τα άρθρα της, καταργούνται σταδιακά τα σύνορά μας και η Πατρίδα μας,
το Σύνταγμά μας καταργείται και σχεδόν έχει πάψει να ισχύει, ενώ θα ισχύει το Δίκαιο της Ε.Ε. ως Πρωτογενές το δε της Ελλάδος ως Δευτερογενές.
Βάσει του 92 άρθρου της Συνθήκης «Τα συμβαλλόμενα μέρη δημιουργούν και συντηρούν ένα κοινό Σύστημα Πληροφοριών ονοζόμενο στο εξής Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν»
Εκεί θα καταχωρούν και θα επεξεργάζονται διάφορα προσωπικά μας δεδομένα και μάλιστα «ευαίσθητα δεδομένα» όπως:
α) φυλετική η εθνική προέλευση,
β) πολιτικά φρονήματα,
γ) θρησκευτικές η φιλοσοφικές πεποιθήσεις,
δ) συμμετοχή σε ενώσεις, σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις,
ε) υγεία,
στ’) κοινωνική πρόνοια,
 ζ ) ερωτική ζωή καθώς και τα σχετικά με ποινικές διώξεις η καταδίκες. (Νόμος περί προστασίας του πολίτου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, Άρθρο 2).
 Ακόμη η Σένγκεν, συνδέεται άμεσα με τις Νέες Ηλεκτρονικές Ταυτότητες, τον Ε.Κ.Α.Μ. (Ενιαίος Κωδικός Αριθμός Μητρώου) και το 666, εις το «BAR CODE SYSTEM» ως κωδικός εις το  σύστημα «ΕΑΝ 13» και «U.P.C.».

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή ύστερα από 5 χρόνια μνημονιων κτλ ξυπνησε και ο κλήρος μόλις του πείραξαν τις αποδοχές τους
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ