Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 27 Μαΐου 2014

Παραλήρημα Τσαπανίδου: Φοβάμαι την Χρυσή Αυγή, επειδή είμαι τρίτεκνη, μελαχρινή και Πόντια! - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Παραλήρημα Τσαπανίδου: Φοβάμαι την Χρυσή Αυγή, επειδή είμαι τρίτεκνη, μελαχρινή και Πόντια! - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν την ροή των αποτελεσμάτων οι δημοσιογραφούντες και οι μαϊντανοί καλεσμένοι τους, από την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια. Θεμιτό να σοκάρονται και ουδόλως μας εκπλήσσει ή μας πειράζει, αφού διαπνεόμαστε από διαφορετικά οράματα για το μέλλον της χώρας. Αυτοί θέλουν την Ελλάδα της φτώχειας, της ανέχειας και των αυτοκτονιών, ενώ εμείς οραματιζόμαστε μία Ελεύθερη Ελλάδα, χωρίς εξαρτήσεις, απεσταλμένους της τρόικα και μία μιντιακή – επιχειρηματική ελίτ που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Απέχει παρασάγγας, όμως, αυτό από την δημοσιογραφική αλητεία που διακατέχει μερικούς, οι οποίοι συστηματικώς και αδιαλείπτως ψευδολογούν εναντίον του Κινήματός, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας τους. Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία τέτοια περίπτωση αναίσχυντης προπαγανδίστριας που θα κάνει το «άσπρο – μαύρο», χωρίς αιδώ και χωρίς αισχύνη. Το βράδυ της ήττας του πολιτικού συστήματος, έχοντας ως καλεσμένο τον Τατσόπουλο, είπε: "Είμαι πολύ μουδιασμένη από το αποτέλεσμα αυτό, με έχει θορυβήσει πάρα πολύ το γεγονός, καθώς είμαι Πόντια, μελαχρινή και τρίτεκνη, τους Χρυσαυγίτες που είναι κατά των μειονοτήτων αυτά τους ενοχλούν".
Η βλακεία και η αλητεία θα έπρεπε να γνωρίζει όρια, όμως δυστυχώς αυτό δεν ισχύει ιδιαιτέρως στην περίπτωση των ΜΜΕ, όπου «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη». Διαθέτει απύθμενο θράσος η Τσαπανίδου να εκστομίζει τέτοια λόγια καθυβρίζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές που είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν τιμήσει με ΠΡΑΞΕΙΣ τους Έλληνες τους Πόντους.
Δεν διαθέτει τσίπα λέγοντας αυτά τα αίσχη ενώπιον ενός διαπιστωμένου εχθρού του Ελληνισμού, ομοτράπεζου της Ρεπούση και των υπόλοιπων κεμαλικών καταλοίπων στην Ελλάδα και πρώην βουλευτή του κόμματος που έχει ως θέση του ότι "οι Πόντιοι φταίγαν για τη γενοκτονία". Επιπλέον δε των παραπάνω να τονίσουμε στην Τσαπανίδου ότι οι Πόντιοι είναι Έλληνες και όχι "μειονότητα"...
Όσον αφορά τους πολύτεκνους η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει την αλληλεγγύη της και την ζέση με την οποία φροντίζει τους πολύτεκνους Έλληνες.
Χ.Α
Αντί απαντήσεως τους παραθέτουμε τα ακόλουθα βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ