Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΦΤΑΝΕΙ! Τώρα ήρθε η ώρα!



Απόδοση:  Βίκυ Χρυσού

Κβαντικές και υλικές διαστάσεις πλησιάζουν η ελίτ πασχίζει να διατηρήσει τη θέση της και προετοιμάζει υπόγεια καταφύγια Άχρηστες οι υπόγειες βάσεις τους είμαστε Ένα με Όλα όσα υπάρχουν..
Project Camelot-ερώτηση 16η: Στην περίπτωση μετάπτωσης των πόλων ή μιας άλλης φυσικής καταστροφής, θα επιβιώσουν οι κυρίαρχοι στις υπόγειες βάσεις που δημιούργησαν γι’αυτό το λόγο?
Οι υπόγειες βάσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προστατευμένες από την αλλαγή. Εάν η Γη/Φύση θέλει, να νιώσει η ανθρωπότητα την πίεση από το πλησίασμα των κβαντικών και των υλικών κόσμων, δεν υπάρχει διαφυγή. Οι σεισμοί και οι κατακλυσμοί, για να ονομάσω εδώ μόνο δύο παραδείγματα, μπορούν να χτυπήσουν μία υπόγεια βάση, όπως και ένα υπέργειο καταφύγιο, αν όχι και χειρότερα. Όποιος πιστεύει πως μπορεί να χειραγωγεί τη Γη/Φύση, χωρίς να πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειες, θα πάρει το μάθημα του.
Με τα παραπάνω δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ισχυριστώ, πως μας περιμένουν τέτοιες τρομερές καταστροφές ή πως είναι μη αναστρέψιμες. Θέλω μόνο να εκφράσω το γεγονός, πως κανείς δεν βγαίνει αλώβητος, εάν συμβούν, επειδή είμαστε Ένα με Όλα όσα υπάρχουν.
Μερικοί από τις τάξεις της Ελίτ πιστεύουν, πως μπορούν να το αποφύγουν. Είναι τόσο βαθιά χωμένοι μέσα στο Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης, που η εξαπάτηση και η πλύση εγκεφάλου τους κάνουν να πιστεύουν πως οι πράξεις τους δεν φέρουν συνέπειες, πως δεν θα τους ακολουθήσουν στην επόμενη διάσταση και πως δεν θα κρέμονται πάνω τους μέχρι τα θύματα να συγχωρήσουν και να συγχωρεθούν.
Αυτή η συγχώρεση δεν είναι ένα βιβλικό κειμήλιο ή μία θρησκευτική κοινοτοπία, αλλά αντιπροσωπεύει την αληθινή φύση της Κυρίαρχης Ολότητας. Ο δρόμος προς αυτή ανοίγει, μόλις το άτομο με την ανθρώπινη μορφή του ασκήσει εσωτερική αντίσταση και δηλώσει στο άμεσο σύμπαν του:
ΦΤΑΝΕΙ!
Δεν θα συμμετέχω πλέον στην εξαπάτηση.
Δεν θα χαραμίσω πλέον την ενέργεια μου σε αυτό το ανακάτεμα.
Δεν θα μείνω να κοιτώ άπραγος, πως υποφέρουν οι άλλοι.
Δεν θα επιτρέψω να με τυραννούν οι αμφιβολίες μου και
να κυβερνούν οι εξουσιαστές τη μοίρα μου.
Δεν θα επιτρέψω να εξαπατώμαι πλέον από τις τακτικές αποπροσανατολισμού της Ελίτ.
Δεν θα περιμένω περισσότερο για να γίνω ενεργός –διότι
ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα.
Εάν το κάνεις αυτό – όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις, θα ανοίξει μπροστά σου ένας ορίζοντας, μία εντελώς ιδιαίτερη κενότητα και σιγή, που δεν μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Εδώ πλέον μπορείς να ανυψωθείς και να ακτινοβολήσεις την ολότητα, την ισότητα και την αλήθεια της κυρίαρχης ολότητας.
Ακριβώς αυτό είναι η ενεργητική δράση, που θα αλλάξει τον κόσμο. Δεν είναι οι Οργανώσεις, οι σέκτες ή οι στρατευμένοι που θα φέρουν την αλλαγή, διότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την Ελίτ. Μόνο ο Εαυτός, η Κυρίαρχη ολότητα, που βρίσκεται σε αρμονία με τη Γή/ τη Φύση, μπορεί να σταθεί απέναντι στην Ελίτ και να εισάγει την Εποχή της Διαφάνειας και της Ανάπτυξης.
Μέσα από έντιμη αυτοεκτίμηση, βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα, που βολιδοσκοπεί όλα τα βάθη και τα λεπτά σημεία και που εκφράζεται και προς τα έξω, ανοίξου σε νέους τρόπους συμπεριφοράς –αυτούς της Κυρίαρχης ολότητας. Αυτές καθρεφτίζουν την αληθινή συγχώρεση και δεν έχουν σχέση με την καταπιεσμένη από ενοχές στάση κάποιου πιστού, που παραδίνεται τυπικά και κλαψιάρικα και ικετεύει σαν ρομπότ για συγχώρεση.
Όσο είσαι απαθής, τυφλός και παραδομένος στο δίκτυο Χρήμα-εξουσία, δεν είναι δυνατή ούτε η συγχώρεση με την έννοια της κυρίαρχης ολότητας – παραμένεις εκτός/εξαιρείσαι. Η αληθινή συγχώρεση εννοείται ως ενεργητική αυτοεκτίμηση της τωρινής σου κατάστασης και ως ανάληψη νέων τρόπων συμπεριφοράς σε αρμονία με την κυρίαρχη ολότητα.
Παρατήρησε κάθε στιγμή της ζωής σου συνειδητά και ρώτα τον εαυτό σου εάν οι κινήσεις σου πηγάζουν από το Σύστημα Ανθρώπινης Νόησης ή εάν όντας στη σιωπή είσαι έτοιμος να κόψεις τα νήματα που σε δένουν. Εάν έχεις το αίσθημα, πως η συμπεριφορά σου εκφράζει μία κατάσταση Ενότητας, ισότητας και αλήθειας, βρίσκεσαι σε αρμονία με την κυρίαρχη ολότητα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ