Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επιτέλους παραδέχονται ότι είναι βαμπίρ!

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι΄σκεπτικιστές' οι οποίοι δεν παραδέχονται ότι οι θεωρίες συνωμοσίας τις περισσότερες φορές αφορούν σε αληθινές πράξεις, κάνουν την εξής, κλασική πλέον, ερώτηση: «Καλά, αν μας ψεκάζουν, αυτοί δεν ψεκάζονται επίσης; Δεν κινδυνεύουν κι αυτοί από τους ψεκασμούς;»
Εκεί χρειάζεται μια διευκρίνιση για το ποιους θεωρούν ως 'αυτοί'. Γιατί υπάρχουν 'αυτοί' που βρίσκονται σε διάφορα επίπεδα της πυραμίδας και έναντι αμοιβής ή κάποιας εξουσίας απλά εξπηρετούν τις ορέξεις της κορυφής. Στην κορυφή βρίσκονται 'αυτοί' που κινούν τα νήματα -η παγκόσμια ελίτ. Αυτή που είναι η πηγή όλου του σύγχρονου κακού.
Η απάντηση που δίνεται δεν ικανοποιεί πάντα τους ερωτώντες: 'Αυτοί' της παγκόσμιας ελίτ έχουν ιατρική φροντίδα υψηλότατου επιπέδου, βιωτικό επίπεδο άπιαστο για τα δικά μας δεδομένα και διατροφή που δεν βλέπουμε ούτε στον ύπνο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πλουσιότεροι του κόσμου, με εξαίρεση τον Γκέιτς που ακόμα είναι σχετικά νέος, βγάζουν ένα πολύ μεγάλο μέσο όρο ζωής. Το ίδιο συμβαίνει και με μερικά μεγάλα ονόματα του διεθνούς πολιτικού τζετ, όπως Κίσιντζερ, Μπρζεζίνσκι, Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πατήρ Μπους, ακόμα και ο δικός μας ο Μητσοτάκης.
Κι όταν εξηγείς στους 'σκεπτικιστές' ότι μια από τις πολλές μεθόδους της γηριατρικής -αν και όχι τόσο ακουστή, ακόμα- είναι η συχνή αλλαγή αίματος με αίμα νεότερων ανθρώπων, ε... τότε είναι που σε κοιτούν σαν περίεργο εξωτικό φρούτο.
Σήμερα το Βήμα δημοσιεύει ένα άρθρο για μια θεραπεία που θα αναστρέψει τις επιπτώσεις του γήρατος στον εγκέφαλο, στους μυς, στην καρδιά και στα υπόλοιπα όργανα, την οποία 'ετοιμάζουν' Αμερικανοί ερευνητές. Αλλά η τακτική είναι πια πολύ γνωστή. Όταν λένε 'ετοιμάζουν' σημαίνει ότι ΗΔΗ εφαρμόζουν, απλά ήρθε η ώρα να την δημοσιοποιήσουν, προφανώς σε αναζήτηση περισσότερων πελατών.

Οι επιστήμονες, λοιπόν, κάνοντας πειράματα σε ποντίκια, πέτυχαν δραματική ανανέωση ηλικιωμένων πειραματοζώων στα οποία χορηγήθηκε αίμα από νεαρά ζώα. Οι ερευνητές αποδίδουν την ανανεωτική επίδραση του νεαρού αίματος στον εγκέφαλο των γηραιών πειραματοζώων στην παρουσία της πρωτεϊνης Creb η οποία ρυθμίζει την έκφραση των γονιδίων που απαιτούνται για την δημιουργία νευρικών συνάψεων και η οποία μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου.
Εκτός από τον εγκέφαλο όμως, ενισχυμένη φάνηκε και η καρδιά και το μυϊκό σύστημα στις μελέτες των ερευνητών του Χάρβαρντ -
μεταξύ των οποίων είναι και η ελληνικής καταγωγής μεταδιδακτορική ερευνήτρια Λήδα Κατσιμπάρδη (βαρέθηκα να γράφω για Έλληνες επιστήμονες που δουλεύουν για τις σκοτεινές ορέξεις της παγκόσμιας ελίτ). Όπως επισημαίνεται στις εργασίες τους, παρατήρησαν την αυξημένη ροή αίματος στον εγκέφαλο των γηραιών πειραματοζώων, την όξυνση της αίσθησης της όσφρησης, αλλά και αύξηση της αντοχής τους και της μυϊκής δύναμής τους.
Οι ερευνητές επισημαίνουν, λέει το άρθρο, ότι έχουν λόγους να πιστεύουν ότι τα ευρήματά τους
θα μπορούσαν να επαναληφθούν με την ίδια επιτυχία και στους ανθρώπους.
Τοποθετούν δε την έναρξη κλινικών δοκιμών στα επόμενα 2-5 χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά μέχρι τότε οι ερευνητές προειδοποιούν να μην αρχίσουμε τις …μεταγγίσεις... λέει ο αρθρογράφος. 



Picture
Βέβαια το «Λίφτινγκ αλά Βαμπίρ» δεν είναι πλέον μυστικό. Είναι ένα είδος μπότοξ μόνο που οι ενέσεις που γίνονται στο πρόσωπο εμπεριέχουν αίμα κανονικό, υποτίθεται της ίδιας της ασθενούς, αλλά... ποτέ κανείς δεν ξέρει.

Στη φωτογραφία η Κιμ Καρντάσιαν η οποία επιδίδεται σε αυτήν την αηδιαστική θεραπεία.

Αλλά οι αηδιαστικές πρακτικές για ομορφιά κι αθανασία από τα βαμπίρ της ΑΠΟΛΥΤΟΣ διεστραμμένης ελίτ δεν σταματούν εδώ. 

Picture
Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ ήπιε σε χυμό τον πλακούντα της γυναίκας του και φωτογραφήθηκε με καμάρι.  Η κατανάλωση του πλακούντα είναι η νέα «μόδα» της ελίτ στο εξωτερικό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό.
Η σύζυγός του Jennifer που του τον προσέφερε είπε: «Ο πλακούντας ξυπνάει τα αδρανή κύτταρα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη και καλή λειτουργία των παλιών ιστών, επιδιορθώνοντας και αναγεννώντας τους. Στη ουσία προσφέρει αυτό που οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία δεν μπορούν».

Μήπως είναι και τυχαίο όλη αυτή η έξαρση των ταινιών με βαμπίρ όπου οι πρωταγωνιστές είναι 'ωραίοι', 'πλούσιοι' και 'σέξι'; Κάπως έτσι θέλουν να προσελκύσουν και να διαφθείρουν τη νεολαία, μόνο που αυτή της προς εξαφάνιση μεσαίας τάξης κι εκείνη της ήδη εξαφανισμένης εργατιάς, δεν είναι οι 'πελάτες' της νέας βαμπιρικής νοοτροπίας, αλλά τα μελλοντικά θύματα. Μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά.
Σήμερα σχεδόν ΟΛΑ τα ΜΜΕ έκαναν αναφορά στη υποτιθέμενη νέα αυτή επιστημονική ανακάλυψη που θα τα βάλει με τη φύση και το γήρας. Και ρωτάω εγώ τώρα, σε έναν πλανήτη που έχει τρομερή υπογεννητικότητα, που ο τρίτος κόσμος πεθαίνει από την πείνα, και που η πείνα του έχει εισβάλλει για τα καλά και στις ΠΡΩΗΝ ανεπτυγμένες χώρες, ΠΟΣΟΙ θα είναι αυτοί που θα πίνουν και ΠΟΣΟΙ αυτοί που θα δίνουν το αίμα τους;;;

Ναι, ξέρω... είναι δύσκολο να το δεις και να το πιστέψεις. Είναι δύσκολο να διαβάζεις συνέχεια -πόσο μάλλον και να τα γράφεις- για την άβυσσο στην οποία έχει πέσει η σημερινή κοινωνία που κυβερνάται από μερικούς σιχαμένους και άπληστους με την ψυχή πουλημένη στο διάολο. Είναι δύσκολο να κοιτάζεις αυτόν τον διάολο συνέχεια στα μάτια χωρίς να σε αποπλανά. Αλλά είναι εύκολο να πεις δεν θέλω άλλο. Δεν θέλω άλλο αυτή την αρρώστια, δεν θέλω άλλο αυτό το παρόν και πάνω απ' όλα, δεν θέλω άλλο να παραδώσω αυτό το μέλλον στα παιδιά μας. Αυτός ο πάσης φύσεως βαμπιρισμός πρέπει να σταματήσει. Ήρθε η ώρα. Και όπως λένε και οι παλιοί μύθοι για αυτά τα αλλόκοσμα όντα, ο μόνος τρόπος για να τα εξολοθρεύσεις είναι το ΦΩΣ. Βγες στο φως, ρίξε τους φως και άσ' τα να καούν, να πάνε στο διάολο!!!
Τελειώνοντας, μια συλλογή από μερικές προσωπικότητες που 'αντέχουν' στο χρόνο. Πείτε μου... μόνο εγώ βλέπω ότι αυτά τα γηρατειά δεν είναι φυσιολογικά...;  Κάντε ένα κλικ για να τους δείτε καλύτερα...


© AllNewz   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ