Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος

Οι τηλεδικαστές από το μεγκάλο κανάλι έσωσαν και πάλι τη democratia και την κυβέρνηση των Σαχλαμαρέλων. Τηλεκαταδίκασαν τους ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής διότι «ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (έμεινε) ΑΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚAΣΤΩΝ (που δεν έστειλαν απευθείας στον Κορυδαλλό τους) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ».
Μετά τη λυσσαλέα επίθεση κατά των δικαστικών λειτουργών, προφυλακίστηκε ο Μιχαλολιάκος αφενός διότι «όταν ήταν στο νηπιαγωγείο έκλασε μπροστά στη δασκάλα του», και επίσης διότι ο κ. Γ.Πατέλης πήρε τηλέφωνο στο κόμμα την 18η Σεπτεμβρίου! Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
Και οι ανακριτές και οι εισαγγελείς άνθρωποι είναι. Και μπράβο τους που μέχρι τώρα είχαν επιδείξει θάρρος.
Με την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου σώθηκε προσωρινά η Χούντα των Σαχλαμαρέλων. Αν αποφυλακιζόταν και ο αρχηγός της Χρυσης Αυγής, σήμερα θα έπεφτε η κυβέρνηση.
Κατά τη Χρυσή Αυγή «οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα»! Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς».
Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο υπεύθυνος της ΤO της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ