Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η υπόθεση "Χρυσή Αυγή"

Τις τελευταίες εβδομάδες κάθε μέρα όλη μέρα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, και για διάλειμμα βάζουν κανα Τούρκικο.

Για να δούμε όμως τι δυο πράγματα για την υπόθεση αυτή:

Όποιος παρακολουθεί την ροή των πληροφοριών του knossopolis έχει ήδη διακρίνει ότι απορρίπτει κάθετα και τον Χίτλερ και τον Ναζισμό. Οι λόγοι πολλοί, σκότωσε μισό εκατομμύριο Έλληνες, κατέστρεψε την Ελλάδα, λεηλάτησε, έκλεψε τον μισό χρυσό μας (τον άλλον μισό τον έκλεψαν οι "σύμμαχοι" Άγγλοι), πήρε το κατοχικό δάνειο, δεν έδωσαν ποτέ τίποτα, μετά την καταστροφή μας πήραν και για δούλους ως εργάτες στην Γερμανία κάνοντας μας και χάρη... κ.α. πολλά.

Το ότι ο Χίτλερ είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό είναι γνωστό, άλλωστε τα δύο επικρατέστερα σύμβολα του Ναζισμού ήταν η Σβάστικα (Σωστική, ένα από τα 5 άρρητα Γράμματα της Ελληνικής Αλφαβήτου) και ο Παρθενών. Επέλεξαν τελικώς την Σβάστικα επειδή ήταν ευκολότερο από όλους η αναπαραγωγή της π.χ. σε τοίχους κτλ δηλαδή για λόγους Προπαγάνδας. Ένα πράγμα όμως που δεν ξέρουν οι υποστηρικτές του είναι ότι ενώ αγαπούσε την Αρχαία Ελλάδα και είχε κλέψει όλα τα ΑρχαιοΕλληνικά σύμβολα, δεν σήμαινε αναγκαστικά ότι συμπαθούσε το ίδιο και τους Έλληνες, καθόσον πίστευε ότι οι κάτοικοι της Ελλάδος δεν ήταν γνήσιοι Έλληνες, και ότι οι γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων ήταν οι Γερμανοί... Τι δουλειά βέβαια είχαν οι Βησιγότθοι με τους Αρχαίους Έλληνες είναι μια άλλη ιστορία επιστημονικής φαντασίας...

Βλέπετε η μανία των Εβραίων να μείνει η τεράστια Πολιτιστική κληρονομιά από τους Αρχαίους Έλληνες χωρίς τους φυσικούς κληρονόμους (εμάς) δεν είναι καινούριο παιχνίδι (βλέπετε επίσης: ΕΛΙΑΜΕΠ - ΣΚΑΙ "1821 η γέννεση ενός Έθνους")

Με την Εβραϊκή Καταγωγή του Adolf Schicklgruber (Χίτλερ) θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο αρκετά σύντομα.



Για να δούμε όμως δυο πράγματα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής:




Τι έχουμε εδώ; μια δολοφονία από ΜΗ μέλος της Χρυσής Αυγής (ο οποίος σημειωτέον άνηκε λίγο πριν στον πολιτικό χώρο της Αριστεράς), πρόσωπο επάνω στο οποίο ο Σαμαράς και το υποτιθέμενο κράτος στηρίχθηκαν και ονόμασαν την Χρυσή Αυγή "Εγκληματική Οργάνωση" στηριζόμενοι στον αέρα τον κοπανιστό, με το Σταλινικού τύπου "έτσι θέλω", χωρίς αποδείξεις, οι οποίοι γύρισαν και είπαν ότι ο δολοφόνος θα κατηγορηθεί εκτός από τον φόνο και για συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση... η παράνοια δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο...

Εκτός του ότι δεν μας έχουν δείξει ακόμα την εισαγγελική άδεια για την παρακολούθηση των συνομιλιών, τα ΜΜΕ μιλάνε για την άμεση συμμετοχή της Χ.Α. στο έγκλημα ΑΛΛΑ σε καμία συνομιλία κανένας από τα στελέχη της Χ.Α. που συνελήφθησαν δεν φαίνεται να έχει δώσει εντολή για δολοφονία... Κρατείται ως προφυλακιστέος ο Μιχαλολιάκος, ο Παππάς και ο Λαγός όχι ως δολοφόνοι, ούτε ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, αλλά ως μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης η οποία όμως δεν διέπραξε έγκλημα αφού δεν εδόθη εντολή από κανέναν... δηλαδή παράνοια σε όλο της το μεγαλείο...

Στοιχεία δεν υπάρχουν! Ο Σαμαράς και ο Δένδιας για να στηρίξουν το παραμύθι αυτό βρήκαν την "λύση" των μαρτύρων.... Οι Μάρτυρες ΔΕΝ είναι απόδειξη, ένας μάρτυρας θα δώσει πληροφορίες για να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι τόσοι μάρτυρες λένε για αποθήκη με όπλα σε συγκεκριμένα σημεία και η αντιτρομοκρατική δεν έχει βρει τίποτα.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεθούν 3, 5, 15 μάρτυρες που να αντιπαθούν την Χρυσή Αυγή... Αν ήταν έτσι με 3, 5, 15 "μάρτυρες" ο εξουσιαστής μπορεί να κλείσει φυλακή τον καθέναν.

Μια καλή ερώτηση που γεννάται είναι γιατί μέχρι σήμερα ομάδες ποδοσφαίρου δεν έχουν χαρακτηριστεί ως "εγκληματικές οργανώσεις" αφού οπαδοί τους αλληλοσφάζονται εδώ και πολλές δεκαετίες; ή γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν ονομάστηκε ποτέ "εγκληματική οργάνωση" για την δολοφονία Τεμπονέρα; ή γιατί η υπόθεση της Μαρφίν μένει στο σκοτάδι αφού το βίντεο με τα πρόσωπα είναι στην διάθεση της Αστυνομίας από τις πρώτες ώρες του συμβάντος; ή γιατί μας απέκρυψαν τα πραγματικά ηγετικά πρόσωπα της 17Ν; ή αφήνουν να δρουν ένα σωρό άλλες Τρομοκρατικές οργανώσεις με την σαθρή δικαιολογία ότι δεν μπορεί να πιάσει το κράτος; ή γιατί δεν βρίσκουν τις γιάφκες του UCK (Αλβανών Εθνικιστών που ζητούν εδάφη από την Ελλάδα - Τσαμουριά);

Το πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή όπως καταλαβαίνουμε δεν ήταν τίποτε άλλο από το ότι η Χρυσή Αυγή αύξησε τα ποσοστά του Εθνικισμού, και ο Εθνικισμός ήταν πάντα πρόβλημα για τους Εβραίους καθότι ένα Εθνικιστικό Κράτος τους αποκόπτει από τις θέσεις κλειδιά και τις προσβάσεις οι οποίες δίνουν επιρροή και έλεγχο, προκαλώντας "πρόβλημα" στο θεάρεστο έργο τους, το να κάνουν τον κόσμο κουμάντο για να φτάσουν στο σημείο να φέρουν τον Μεσσία τους για να βασιλέψει στον Πλανήτη όπως τους έχει υποσχεθεί ο θεός τους όπως διαβάζουμε στην Βίβλο τους - Παλαιά Διαθήκη- (όποιος δηλαδή τους φέρνει εμπόδιο στο έργο που τους έχει διατάξει ο θεός τους να φέρουν εις πέρας, είναι καταραμένος κτλ κτλ).

Ο Τρόπος με τον οποίο έγιναν τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή είναι σημάδι για τους γνώστες, είναι σαν να λένε οι Εβραίοι "εδώ είμαστε, κάνουμε κουμάντο με το έτσι θέλω, και όποιος σηκώσει κεφάλι θα πάθει τα ίδια"

Γεγονός είναι ότι η ιστορία αυτή με την Χρυσή Αυγή θυμίζει την ιστορία με τους Έλληνες το 1847 - 1850 που ήξεραν την πραγματικότητα για τον Όθωνα τους 3 αντιβασιλείς και τους Ρότσιλντ, επαναστάτησαν (υπόθεση Πατσίφικο) με αποτέλεσμα ανάλογο αυτό με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής...





Το άρθρο "Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος" φανερώνει μια πτυχή που το σχολείο δεν μας μαθαίνει για την επανάσταση του 1821 και την δημιουργία του ΨευτοΡωμαίικου κράτους, μια πτυχή που τα ΜΜΕ δεν πρόκειται ποτέ να πουν γιατί ανήκουν σε αυτούς!

ιδού και το γράμμα του ΚΙΣ για τον Κασιδιάρη και υπέρ της δημοκρατίας, το οποίο μας θυμίζει τα λόγια του Ξενοφώντος στο "Αθηναίων Πολιτεία" που λέει ότι Στην δημοκρατία αρέσκονται οι πονηροί, διότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από αυτήν" (Ξενοφώντος - Αθηναίων Πολιτεία ΙΙ, 20)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2013


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος απέστειλε στον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των κομμάτων Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.ΕΛ., ΔΗΜ.ΑΡ και ΚΚΕ την ακόλουθη επιστολή:


«Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προσβάλλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο, το 2004, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και από όλα τα πολιτισμένα έθνη που δεν θέλουν να ξεχάσουν.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποτελεί προσβολή στους αγώνες των Ελλήνων εναντίον του Ναζισμού, προσβολή στη μνήμη εκείνων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά απέναντι στη χιτλερική βαρβαρότητα, προσβολή προς τα θύματα των βιομηχανοποιημένων θαλάμων αερίων, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 6 εκατομμύρια Εβραίοι αδελφοί μας και ανάμεσά τους 70.000 Έλληνες Εβραίοι για το μόνο λόγο ότι γεννήθηκαν Εβραίοι.

Είναι ταυτόχρονα προσβολή στη μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για τη διάσωση Ελλήνων Εβραίων συμπατριωτών τους, πρωτοστατούντος του επί Κατοχής Αρχιεπισκόπου Αθηνών Δαμασκηνού.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέσα στο ίδιο το προπύργιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι η ίδια η Δημοκρατία πρέπει να θωρακιστεί νομοθετικά απέναντι σε όλους αυτούς που την επιβουλεύονται.

Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας να συναινέσουν στη νομοθέτηση νόμου που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και θα κηρύσσει έκπτωτους του Βουλευτικού αξιώματος τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Κατά συνέπεια οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητά από την Ελληνική Βουλή να αποδοκιμάσει και να απομονώσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, γιατί ιδέες και πρακτικές ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού εντός της Εθνικής Αντιπροσωπείας, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία.


Αθήνα, 7 Ιουνίου 2013

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=893%3A2013-06-10-04-52-08&catid=9%3Adeltiatypoy&Itemid=32

Για να μάθεις ποιός σε κυβερνά, ανακάλυψε απλώς, ποιούς δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις...

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΗΚΑ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΟΧΗΣ, Η ΛΟΓΗΚΙΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΒΝΟΘΗ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟ ΔΗ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΗΣΤΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 180 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΝΙΔΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΤΟΥΣ Η ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΔΗΛΑΔΙ ΞΟΔΕΨΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΗ ΧΡΗΜΑ ΚΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΗΔΟΥΝ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΒΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΖΩΗ. ΚΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΠΙΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΙΣΗ ΠΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΕΠΗΧΙΡΙΣΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΜΑΛΟΤΗΖΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΗ ΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΟΝΗ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΟΣ 3500 ΕΒΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΟΝΙΑ ΚΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΠΛΟΣ ΡΟΤΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΠΟΣ ΚΑΤΟΡΘΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΟΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟ ΚΑΙ ΕΓΟ. ΔΙΟΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΟ ΚΑΤΗ ΠΑΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΤΕΤΙΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ. ΕΑΝ ΜΠΟΡΗ ΚΑΠΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΕ ΠΕΜΤΗΣ ΔΙΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕ ΠΟΛΗ ΑΝΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ:ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.383/7/6/2013/ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ''ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ''ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ''ΔΗΛΩΝΩ''ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ''ΕΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ''ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΘΑΡΗ''Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!!!!ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ''ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ