Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ALERT: Επιστήμονες δίνουν συναγερμό για το ηφαίστειο Yellowstone, πιθανή παγκόσμια καταστροφή,γι' αυτό είναι προετοιμασμένη η FEMA;


ηφαίστειο Yellowstone
Η  επιφάνεια του εδάφους του Yellowstone National Park στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε με ρυθμό ρεκόρ περίπου 8 cm ανά έτος. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή στο πάρκο, υπάρχει ένα σούπερ ηφαίστειο το μεγαλύτερο στη Βόρεια Αμερική.
Οι επιστήμονες λένε ότι αναπόφευκτα, θα ξεσπάσει! Και όταν το κάνει η καταστροφή θα είναι αδιανόητη! Η έκρηξη του Yellowstone, σούπερ-ηφαίστειο, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα στρώμα ηφαιστειακής τέφρας έως 1600 χιλιόμετρα μακριά, και να καταστήσει ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών μη κατοικήσιμο.
Το Yellowstone,σούπερ ηφαίστειο, θα έχει, λόγω μεγέθους, τέτοιες καταστροφικές συνέπειες ώστε είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις. 
Σύμφωνα με ένα άρθρο της Daily Mail, η ζώνη του μάγματος κάτω από το Yellowstone είναι περίπου 480 χιλιόμετρα σε πλάτος.
Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τις ηφαιστειακές εκρήξεις στη χώρα, τους θυμίζει την καταστροφική έκρηξη του Όρους της Αγίας Ελένης το 1980. Αλλά αυτή η έκρηξη δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με πιθανή έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone super!

έκρηξη
Ο καθηγητής γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ο Bob Smith , είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια των 53 χρόνων που είδε το Yellowstone σε κατάσταση ακινησίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο,συνέβησαν 130 σεισμοί στο πάρκο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό έκανε πολλούς παρατηρητές του Yellowstone εξαιρετικά ανήσυχους. Η πρόσφατη έξαρση των σεισμών ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και συνεχίζεται ως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν Yellowstone ξυπνήσει:
  1. Η έκρηξη του Yellowstone φαίνεται ολο και πιο κοντά κάθε χρόνο που περνάει.Από το 2004,σε ορισμένες περιοχές του πάρκου το έδαφος ανυψώθηκε έως 25 cm.
  2. Υπάρχουν περίπου 3.000 σεισμοί ετησίως στο πάρκο.
  3. Εάν δημιουργηθεί μια έκρηξη σε μεγάλη κλίμακα, το σύνολο σχεδόν των βορειοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών θα καταστραφεί ολοσχερώς.
  4. Μια μεγάλη έκρηξη του Yellowstone θα σκοτώσει τα πάντα σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων.
  5. Η έκρηξη αυτή θα καλύψει ολόκληρη την περιοχή των κεντρικών ΗΠΑ με ηφαιστειακή τέφρα και η παραγωγή τροφίμων στη χώρα θα εξαλειφθεί εντελώς.
  6. ένας ηφαιστειακός χειμώνας που θα προκύψει από την έκρηξη, θα ψύξη τον πλανήτη.Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα μπορούσαν να πέσουν έως 20 βαθμούς.
  7. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες μετά την έκρηξη. Μερικοί επιστήμονες προβλέπουν ότι μετά την έκρηξη, τα δύο τρίτα της χώρας θα ήταν εντελώς ακατοίκητα.
Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι το γεγονός ότι μια σειρά από ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται και στους επιστημονικούς κύκλους υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Κάτι μεγάλο θα συμβεί και δεν είναι τυχαίο ότι η FEMA ετοιμάζεται σαν να επρόκειτο να συμβεί ένας ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος κατακλυσμός. Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έκλεισε τις πόρτες και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Όλα αυτά θα πρέπει να μας κάνουν σκεφτικούς.

Yellowstone-National-Park-USA
Όπως υποστήριξε ο πρώην ειδικός της NASA Pattie , "οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια παγκόσμια καταστροφή από την περίοδο 2013/2014. Γνωρίζουν και τις ακριβείς ημερομηνίες. Να ξέρετε ότι το σύνολο του δικτύου προστασία του πλανήτη θα πληγεί από το πέρασμα του κομήτη Ίσον και την επιρροή X Planet και οι άνθρωποι θα είναι χωρίς δύναμη τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι δημιούργησαν την τράπεζα σπόρων στη Νορβηγία, την ψηφιακή βιβλιοθήκη και πάνω από 5.000 μυστικές σήραγγες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
Το είδαμε εδώ
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ