Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ανεπάγγελτος Κουτσούμπας και οι αθλιότητές του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .


Οανεπάγγελτος μπολσεβίκος και παιδί του κομματικού σωλήνα Δημήτρης Κουτσούμπας όπου βρει την ευκαιρία δεν διστάζει να χύνει δηλητήριο και να λέει ψέματα εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το επανέλαβε πρόσφατα στο Mega, όπου ήταν φιλοξενούμενος.  Κατά τ΄άλλα τόσο αυτός όσο και το κόμμα του είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό», «Λαϊκό», «διωγμένο από τα ΜΜΕ» κ.λ.π. Στην ερώτηση που του έγινε στον νέο «δερβέναγα» του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) σχετικά με την αναστολή της χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο απίθανος αυτός τύπος είπε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Από την πρώτη στιγμή εμείς προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια και δεν μας άκουγαν, ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. Δεν ήταν εγκληματική οργάνωση και ασπάστηκε το ναζισμό. Είναι ναζιστική οργάνωση και γι αυτό είναι εγκληματική και θα έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ πιο έγκαιρα. Υπήρξε ανοχή σ΄αυτό το φαινόμενο. Απ΄αυτή την άποψη ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε ότι δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός μια εγκληματική οργάνωση. Σε αυτό δεν έχουμε αντίρρηση – να κοπεί η χρηματοδότηση – είναι το σκεπτικό και το περιεχόμενο της τροπολογίας που κατατίθεται».
«Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο», υποστήριζε ένα παλαιό σύνθημα περασμένων δεκαετιών και ο Κουτσούμπας κάνει ότι μπορεί προκειμένου να το δικαιώσει. Θα μπορούσαμε να του δώσουμε μια «πληρωμένη απάντηση» λέγοντας ότι δεν είναι κάποιος βλάκας και ασπάζεται τον Κομμουνισμό, αλλά ως κομμουνιστής είναι επομένως και βλάκας… 
Δεν θα πέσουμε, όμως, σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο.
Ας του πούμε όμως αυτού του άεργου (με την έννοια ότι δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του, εκτός από την «εργασία» στο ΚΚΕ) ότι Εμείς οι «εγκληματίες» λέμε να καταργηθεί εντελώς η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα.
 Όμως το ΚΚΕ δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το κρατικό χρήμα (δεν του φτάνουν όσα παίρνει από τα μέλη του), μιας και η Ιδεολογία του ουσιαστικά είναι ο κρατικός καπιταλισμός. 
Το ΚΚΕ δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν για τα οικονομικά του (αλήθεια, εκεί στον ΣΔΟΕ μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασχολούνται;) και συνεχώς κλαίγεται γι αυτά. 
 Βεβαίως, λίγο πιο κάτω επιχειρώντας, για ακόμη μια φορά, να βιάσει την Ιστορική Αλήθεια λέει ότι: «Μπορείς να οργανώσεις σαν σύλλογος ή σαν ίδρυμα, σαν ΜΚΟ ή πολιτικό κόμμα μια εκδηλωσούλα, αρκεί 2-3 άνθρωποι να μιλάνε για τα “εγκλήματα του Στάλιν”, για τη Σοβιετική Ένωση, για τον κομμουνισμό, για τα “ολοκληρωτικά καθεστώτα” και να τα ταυτίζουν με τους ναζί και τον Χίτλερ και να παίρνεις 100.000 ευρώ ζεστό χρήμα αντί να τα δώσουν αλλού».
Αθώωση, λοιπόν, του αιμοσταγούς κτήνους Στάλιν και της απάνθρωπης Σοβιετικής Ένωσης. Λες και δεν υπήρξαν τα δεκάδες εκατομμύρια νεκροί, τα γκουλάγκ, ο λιμός στην  Ουκρανία, η βίαιη κολεκτιβοποίηση, το Κατίν, η μετατροπή όλης της Ανατολικής Ευρώπης σε κολαστήριο για 45 ολόκληρα χρόνια. Ενώ προς το τέλος, και αφού κόντεψαν να πέσουν οι σοβάδες από το ταβάνι με την δήλωσή του ότι το ΚΚΕ δεν είναι συστημικό Κόμμα (!), είπε τα εξής:
 «Και το Σύνταγμα έχουμε καταψηφίσει και θέλουμε να αλλάξει και βεβαίως θα το αλλάξουμε το Σύνταγμα αυτό και τους νόμους θα τους αλλάξουμε. Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό».
Ο Κουτσούμπας και η κλίκα του μπορούν να λένε ότι θέλουν, χωρίς τον παραμικρό φόβο. Αποτελούν ένα κατεξοχήν συστημικό κόμμα, γι΄αυτό άλλωστε και οι λεκτικές υπερβολές του δεν ενοχλούν κανένα. 
Οι ξεφτίλες που έφταναν στο ελεεινό σημείο να δέχονται τα συγχαρητήρια του Πρετεντέρη (!) τον Δεκέμβριο του 2008, για την τότε στάση τους στα γεγονότα μετά τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, δεν δικαιούνται να ομιλούν για τίποτε.
Το μνημονιακό καθεστώς που ξεπουλά την Πατρίδα και απομυζεί τον Λαό έχει το ΚΚΕ στα «ώπα-ώπα», την ίδια ώρα που διεξάγει έναν ανέντιμο και παράνομο πόλεμο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με διώξεις και φυλακίσεις. 
Αυτό αποδεικνύει ότι οι Εθνικιστές είναι εκείνοι που θεωρούνται από το σύστημα ως εχθροί του και όχι το μαγαζάκι του Περισσού, το οποίο έχει μετατραπεί σε αριστερό δεκανίκι του καθεστώτος. 
 Την ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συκοφαντείται λόγω ενός ανύπαρκτου καταστατικού, το οποίο υποτίθεται ότι είναι από το 1987 (!), το ΚΚΕ στο καταστατικό του 2013 αρνείται ευθέως την αστική δημοκρατία. Επειδή, όμως, είναι γραφικό και ακίνδυνο και επειδή η εκάστοτε ηγετική του ομάδα νοιάζεται μόνο για τα στενά συντηρητικά συμφέροντά της, γι αυτό και δεν το ενοχλεί κανείς.
Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί ο κνίτης κοιτά το δάχτυλο όταν του δείχνουν το φεγγάρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ