Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει

Σε δημοσκόπηση του ελληνικής έκδοσης της Φωνής της Ρωσίας, το 79 % δήλωσε ότι η οργάνωση Greenpeace υπηρετεί τα πολιτικών συμφερόντα των χορηγών της , το 6% πιστεύει ότι βασικός στόχος της είναι η κερδοσκοπία με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών και στελεχών της και μόνο ένα 15 % χαζών και αφελών εξακολουθεί να πιστεύει την παραμύθα για τον «αγώνας για ένα καθαρό περιβάλλον».
Ξυπνάει ο κόσμος.
Ο μέγας Βλαδίμηρος μάλιστα, σχολιάζοντας την πρόταση του «πράσινου» καθηγητή Οικονομικών Sergei Medvedev, να παραδοθεί ο έλεγχος της Αρκτικής στην διεθνή Κοινότητα είπε μονολεκτικά.
"Είναι μαλάκας"!
Αργότερα, μιλώντας σε στελέχη της «Ενωμένης Ρωσίας» του κόμματος του, ειπε. "Έξω από τις ακτές της Νορβηγίας περιπολούν τα αμερικανικά πυρηνικά’α υποβρύχια που μπορούν να καταστρέψουν την Μόσχα σε 16-17 λεπτά. Οι προτάσεις ορισμένων να παραδώσουμε τον έλεγχο της περιοχής σε κάποιον άλλον είναι σκέτες ηλιθιότητες".

Σε άλλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του defencenet.gr στην οποία συνολικά ψήφισαν 12.488 άτομα, το 70,64% δήλωσε ότι οι διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι προϊόν παρέμβασης κέντρων εκτός Ελλάδος.
Τα παραμύθια με τους «αστικούς μύθους» απέτυχαν. Μόνο το 8,77% έφαγε τη φόλα των Βορίδη/Δενδε περί εγκληματικών πράξεων και το 3,45% απάντησε ΔΞ/ΔΑ.

  Άρα κάτι κινείται… Υπάρχει ακόμα Ελπίς.
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ