Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Εφημερίδα ΣΚΡΙΠ 15.11.1903 Εβραίοι χλεύαζαν προπηλάκιζαν και βανδάλιζαν κηδεία Έλληνα.

Επί Οθωμανικής ακόμα παρουσίας στην Θεσσαλονίκη το 1903, οι Εβραίοι χλεύασαν προπηλάκισαν και βανδάλισαν κηδεία κάποιου Έλληνα...
Για να δούμε τι κατέγραψε την εποχή εκείνη η Εφημερίδα ΣΚΡΙΠΤ και μερικά άλλα πράγματα:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε pdf
 Στην δεύσελίδα διαβάζουμε:


Οι Εβραίοι σκέπτονται και δρουν με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Όταν κάποιος τους πειράξει βγαίνουν και το κάνουν θέμα χρησιμοποιώντας τα γνωστά περί ρατσισμών, αντισημιτισμών, πογκρόμ εναντίων τους κτλ, ενώ οι ίδιοι την ίδια στιγμή με την δικαιολογία ότι είναι οι αγαπημένοι του θεού, άρα και γενικοί κουμανταδόροι, αποβαίνουν σε βίαιες δράσεις (φανερές ή σκοτεινές) οι οποίες φυσικά (κατ αυτούς) είναι δίκαιες όχι με το μέτρο της πραγματικής Δικαιοσύνης, αλλά με το μέτρο ότι είναι ο αγαπημένος λαός του θεού, βεβαρημένος με το έργο να φέρει εις πέρας τον σκοπό του θεού (τους), άρα ότι κάνουν είναι δίκαιο.
 Όλα αυτά φανερώνονται και από αναφορές στην βίβλο (τους), όπως αυτές με τον Αβραάμ σε δύο περιπτώσεις, του Φαραώ και του Αβιμέλεχ, όταν τους είπε ότι η Σάρα ήταν αδερφή του, εκείνοι συνουσιάσθησαν με την Σάρα, και ο θεός τιμώρησε τους Φαραώ και Αβιμέλεχ που δεν γνωρίζανε τίποτα και όχι τον Αβραάμ που γνώριζε... Όλα αυτά αναφέρονται στα σημεία: Γένεσις κεφ.12 §10 και Γένεσις κεφ. 20.

Οι φανερές βίαιες δράσεις είναι με όπλα τις σφαίρες (π.χ. Παλαιστίνη), ενώ οι σκοτεινές βίαιες δράσεις με όπλο το χρήμα ("κρίση").

Όποιος έχει μελετήσει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μπορεί να διακρίνει την συγκεκριμένη τεχνική που χρησιμοποιούν, η οποία διακρίνεται και χρησιμοποιείται επίσης κατα κόρον και από το δημιούργημα τους, τον Κομμουνισμό. Γνωρίζοντες ότι ο μέσος άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα του Λόγου (διαίρεση), "φωτίζουν" μια πτυχή ενός πράγματος ή γεγονότος, ρίχνοντας στην σκιά κάτι άλλο. Έτσι οι Κομμουνιστές στα ΜΜΕ σκίζουν τα ιμάτια τους με φαμφάρες και κορώνες μεγατόνων για αντιΝαζισμό και Αντιφασισμό μόνο και μόνο να αποκρύψουν ότι ήταν συνεργάτες (αποδείξεις ΕΔΩ).

Επίσης οι Κομμουνιστές ταυτίζουν τον Κομμουνισμό με τον Εργάτη, και τον εργάτη με την εικόνα ότι είναι κατατρεγμένος (proletarius) από ένα κακό και πάντα αόριστο κεφάλαιο με σκοπό να τον κάνουν όργανο τους. Αποκρύπτουν αφενός ότι οι Κομμουνιστές είναι Κεφάλαιο ενώ αφετέρου καλύπτουν τους ιδιοκτήτες του χρήματος δηλαδή τους Εβραίους Τραπεζίτες και δημιουργούς τους. Οι ΑριστεροΚομμουνιστές μιλάνε συνεχώς κατά του Κεφαλαίου αόριστα, εξαιρετικά σπάνια για μικρούς Τραπεζίτες π.χ. Σάλας ή Βγενόπουλο, Λάτση κτλ, αλλά ΠΟΤΕ για Εβραίους Τραπεζίτες που είναι οι ιδιοκτήτες του όλου Τραπεζικού συστήματος και ιδιοκτήτες του χρήματος.
Στο παρακάτω βίντεο μια Εβραία πρώην Υπουργός μας φανερώνει κάποια πράγματα:





Οι στίχοι στην Βίβλο τους στους οποίους πατάνε για να κάνουν όλα αυτά είναι οι εξής:

"Έσεσθαι μοι λαός περιούσιος από πάντων των εθνών. εμή γαρ εστί πάσα η γη. Υμείς δε εσθέ μοι βασίλειον ιεράτευμα και έθνος άγιον"
Έξοδος ΙΘ §5
ιδού και το οπτικοΑκουστικό αποδεικτικό:





Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά, ανακάλυψε απλώς, ποιούς δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις...










ξετυλίγοντας τον μίτο της Αριάδνης όσον αφορά την ιστορία και το 1821 με την καταλυτική Εβραϊκή Παρουσία στο ψευτοΡωμαίικο που είπε και ο Κοσμάς ο Αιτωλός σημασία έχει να μελετήσουμε το σοβαρότερο και "βαρύτερο" άρθρο του διαδικτύου "Ρότσιλντ Εθνική Τράπεζα και "Ελληνικό" Κράτος" κάνοντας κλικ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ