Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

"Γκρέμισαν" το σπίτι του Γιάννη Λαγού για να το "ερευνήσουν" ..(Εικόνες - Βίντεο)

Αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, η οποίοι αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο!
Η χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου "Μακελειό" ανέδειξε το πως έγινε η έρευνα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, στο οποίο τελικά δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.




Η εκπομπή έδειξε αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, η οποίοι αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο!




Όπως σημείωσε και ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δεν πρόκειται για μια έρευνα σε αναζήτηση στοιχείων, αλλά μια επίδειξη μανίας και δύναμης από ένα παράνομο καθεστώς. Ο κ. Σαράκης αναρωτήθηκε ακόμη ποιος Εισαγγελέας επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκληρωτική καταστροφή...και αν από δω και πέρα υπάρχουν ευθύνες,για την αποκατάσταση των ζημιών..







 eglimatikotita.gr
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ