Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Άς βγεί δημόσια επιτέλους ό γιατρός πού κουράρει τόν Αλέξη, νά μάς πεί τί ακριβώς παρουσιάζει τό παλληκάρι;

Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;5 Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;
Δώστε ΜΕΓΑΛΗ προσοχή μουνόχαυλοι, καθότι η Πατρίς κινδυνεύει.
Αν ήμουν στην Αθήνα θα πήγαινα, αύριο κιόλας, να βρώ αυτόν τον επιστήμονα Θεοδόσιο Χριστοδουλάκη, που είναι επικεφαλής των ιατρών της Ψυχιατρικής Κλινικής «Παναγία η Γρηγορούσα» και θα τον ρωτούσα:
*Για πες μου «ντόκτορ», σου έφεραν τσουβαλιαστό στο ιδιωτικό σου
ιατρείο, τον Αλέξη με κρίση πανικού, στις δωδεκάμισι το βράδυ του δημοψηφίσματος, τον Ιούλιο του 2015;
Ποιοί στον έφεραν και τι θεραπεία του συνέστησες; *Μήπως τον πλάκωσες από τότε στα Λαντόζ και γι’ αυτό έβγαλε έρπη στα χείλη, πρήστηκε ολόκληρος, έχει τάσεις υπνηλίας και γενικώς τον έχεις καταντήσει έναν μαλάκα, που δεν ξέρει που βρίσκεται, τι λέει, τι υπογράφει και με ποιόν μιλάει;
Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;1Έχει μεγάλη σημασία «ντόκτορ» θα του έλεγα, καθόσον αυτός ο δυστυχής ψυχοπαθής, διαφεντεύει τις τύχες μιας ολόκληρης χώρας και ενός μαλάκα λαού …
Μπορούν όμως να πάν άλλα τσακάλια της ελληνικής δημοσιογραφίας. Δεν μπορούν;
Ῥούσσης Νῖκος
Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;2Υ.Γ.1.ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ Ας βγεί δημόσια επιτέλους, ο γιατρός που τον κουράρει, να μας πεί τι ακριβώς παρουσιάζει το παλληκάρι γιατί ο φίλος μου ο Ερίκ λέει πως πάσχει από χονδρή κατάθλιψη, είναι βαρειά ψυχικά άρρωστος και δεν θ’ αργήσει να σωριασθεί στα πατώματα, βγάζοντας αφρούς από το στόμα. Εγώ, πάντως, τον Ερίκ τον πιστεύω….
Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;3 Ψυχιατρικῆς ὑποστηρίξεως πρωθυπουργός;4
Υ.Γ.2.Εντέλει, τι έγινε ρε; Θα πάει κάποια δημοσιογραφάρα να βρεί τον γιατρό που σας είπα και να ρωτήσει από τι πάσχει το παλληκάρι; Βλέποντας το χάλι του τις προάλλες, την ώρα που άκουγε να μιλά ο Ομπάμα, ο φίλος μου ο Ερικ Γκαυλαντιζόν, διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και εκ του μακρόθεν φυσιογνωμιστής, μου δήλωσε με περισσή σοβαρότητα ότι το άτομο έχει πλέον υποτροπιάσει επικίνδυνα, δείχνει σαν να μην έχει συναίσθηση του που βρίσκεται και χρήζει εγκλεισμού και αμέσου ψυχιατρικής βοήθειας.
πηγή

4 σχόλια:

  1. Πάσχει από οξεία μαλάκυνση κι αμορφωσιά όπως οι ψηφοφόροι του. Τα συμπτώματα είναι ότι υπερηφανεύονται που είναι άπατρεις, άθεοι και έκφυλοι. Παρενέργειες των φαρμάκων που παίρνουν, δηλαδή μπάφους και βιάγκρα, έχουν επιπτώσεις πάνω σε όλους μας. Προδοσία και ξεπούλημα της χώρας.
    Εξισλαμισμός.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ απόλυτα με τον κώστα!και να σας πω,μια χαρά ήταν εξ αρχής - απατεώνας, ψεύτης και ληστοσυμμορίτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αναλογια Ασημακη Κατσουλα μαριδα, η νεα βερσιον ειναι καρχαριας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ