Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Viktor Orbán (Ούγγρος Πρωθυπουργός): "Θα γίνει έκρηξη - Οι λαθρομετανάστες απειλούν τις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης"

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Απειλή για τις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης θεωρεί ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν,την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι ενώ επέκρινε την "αποτυχημένη μεταναστευτική πολιτική" της ΕΕ, δείχνοντας έτσι ότι είναι ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης ο οποίος έχει μέχρι τώρα συναίσθηση του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει η "γηραιά" ήπειρος.
Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την "έκρηξη", ενώ μόλις πριν από λίγο κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα είναι γερμανικό και όχι ευρωπαϊκό αφού όλοι οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στην Γερμανία και σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Άλλωστε μια προσεκτική ματιά στην περιβόητη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ (και ΙΙΙ) δείχνει ότι δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να προστατέψει την γερμανική συνοριογραμμή
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ