Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...!!!!

Τό Λευκό καί τό Μαύρο Αδελφάτο...είναι δύο δυνάμεις  γνωστές στόν κόσμο ώς Σιωνισμός...
Καί οί δύο αυτές δυνάμεις αποτελούνται από δαιμονικά όντα τού υποχθόνιου χώρου.
Καί οί δύο αυτές δυνάμεις είναι κάτω από τήν υπηρεσία τού αρχηγού τού Σκότους , τού Αντίχριστου.

Ό Βίκτορ Μανουέλ Γκόμες Ροδρίγκες ...αποκρυφιστής πού μετονομάσθηκε σέ Σαμαέλ Αούν Βεόρ..είχε πεί ότι πίσω από την πολιτική σκηνή του κόσμου κρύβονται δύο μεγάλες μαύρες στοές, δηλαδή δύο μεγάλες κακόβουλες αποκρυφιστικές οργανώσεις, οι οποίες και οι δύο ανήκουν στην παγκόσμια "Μαύρη Αδελφότητα", μια οργάνωση πέραν του "φυσικού" επιπέδου των αισθήσεων, η οποία επιθυμεί την υποδούλωση της ανθρωπότητας για προσωπικά οφέλη...Ο θεός, αναφέρει, στον οποίον πιστεύουν αυτές οι μεγαλο-εταιρείες δεν είναι άλλος από το "χρυσό μοσχάρι"...Προστατεύονται όμως από το "σπαθί" και για αυτό το λόγο κανείς δε θα μπορούσε να τους αντιπαρατεθεί και να μείνει ζωντανός.

Ποίοι είναι οί αρχηγοί τών δύο αυτών λεγεώνων τού κακού;
 ROCKEFELLER ...πετρέλαια = ενέργεια = ανθρώπινη ενέργεια..=Υπηρετεί τήν ΛΙΛΙΘ...!!!
ROTHSCHILD...τράπεζες = χρήμα=ανθρώπινος έλεγχος...= Υπηρετεί τόν Σαμαέλ...!!!
Πού συναντώνται καί κατευθύνουνε τίς εντολές τού Αρχηγού τού Σκότους...τρεις οι κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι μεγάλοι της πολιτικής και της οικονομίας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή, την τρίτη την έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Ροκφέλερ.

...Ομπάμα  μέ τόν Πάπα καί τόν ROCKEFELLER...ανακείνοσε  τό «Σχέδιο Καθαρής Ενέργειας»..{πού μόνο μέ τόν καιρό δέν έχει σχέση}....=ανθρώπινη ενέργεια....=βλέπε ROCKEFELLER = ΛΙΛΙΘ...!!!
...H οικογένεια ROTHSCHILD ελέγχει όλες τις τράπεζες του κόσμου, και η οικογένεια ROCKEFELLER ελέγχει όλη την ενέργεια παγκοσμίως, δηλαδή πηγές και κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, διϋλιστήρια, εγκαταστάσεις, δεξαμενόπλοια, μεταφορές προϊόντων, εμπορία και εκμετάλλευση προϊόντων πετρελαίου, κλπ.
Οι Ρότσιλντ δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, και οι Ροκφέλερ στην Αμερική ...Αυτές οι δύο δυναστείες είναι η ηγεσία σε όλες τις παγκόσμιες σκοτεινές δυνάμεις, μυστικές οργανώσεις και λέσχες, όπως π.χ. λέσχη Bilterberg, Στοές Μασονίας-Τεκτονισμού, οργάνωση Πεφωτισμένων (Illuminati), Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ), οργάνωση Μορμόνων, οργάνωση Κρανίο & Οστά (Μπούς), OPUS DEI (Βατικανό), Ναΐτες Ιππότες, Τοξότες, Ροδόσταυροι, Μασόνοι ...Όλες αυτές οι μυστικές, σκοτεινές, Σατανιστικές, οργανώσεις και λέσχες, είναι συνιστώσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. ...

Οί δύο αδελφότητες αποφασίσανε τήν ένωση τών δυνάμεών των μετά από ένα μυστικό συνέδριο πού είχανε γιατί ήτανε χωρισμένες σέ δύο κατευθυντήριες γραμμές, οί  ROCKEFELLERS έλεγχαν από τήν πλευρά τής Αμερικής ...καί οί ROTHSCHILDS από τήν Ευρώπη...
.... «H συμφωνία είναι ιστορική και δημιουργεί προοπτικές μακροπρόθεσμης συνεργασίας για τις δύο οντότητες» δήλωσε ο Λόρδος Rothschild. 

Γιατί ενωθήκανε; 
Η Λίλιθ θέλει τήν ενέργεια τών ανθρώπων ...καί ό Σαμαέλ τήν εξουσία μέ τόν Αντίχριστο παγκόσμιο ηγέτη...ή Λίλιθ θέλει ένα συγκεκριμένον αριθμό ανθρώπων ενώ ό Σαμαέλ θέλει μείωση τού πληθυσμού γιά νά ελέγχει όπως θέλει τά πράγματα.
Όπως έχει γραφεί στίς "Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας"...Η ανθρωπότητα πρέπει νά μειωθεί κάτω από 500.000.000...!!!
Ο πληθυσμός τής γής σήμερα είναι 7,2 δισεκατομμύρια ...






Πώς βρέθηκε ή συμφωνία μεταξύ τους...;


ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..;;;;;;;!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ