Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΦΥΓΕ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ


15Του Ανδρέα Κεσίδη
Η εκκλησιά που χρόνια είναι σύμβολο γα το Κιλκίς έφυγε.
Ο Αη Γιώργης μας εγκατέλειψε.
Είναι και αυτό ένα θαύμα των καιρών και ...για του λόγου το  αληθές ιδού.
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η εκκλησιά όπως την δείχνει το Google και ο Αη Γιώργης είναι στη θέση του.

alt
 
ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ...ΘΑΥΜΑ. Η εκκλησιά και το θέατρο εξαφανίστηκαν.

alt

Έτσι τουλάχιστον λέει η "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε"
Η εταιρία «Κτηματολόγιο Α.Ε.» είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου  και έχει σκοπό τη μελέτη, σύνταξη και λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου.
Η εταιρία ιδρύθηκε με την κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Οικονομικών και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ (Απόφαση 81706/6085/6-10-1995/ΦΕΚ 872Β/19-10-1995).
Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας και διέπεται από τις  διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 2229/1994, του κωδικοποιημένου Νόμου 2190/1920,  του Ν. 2308/1995 και του Ν.2664/1998, όπως ισχύουν σήμερα.
Με τον νόμο 3899/17-12-2010 η εταιρία εντάχθηκε στο πεδίο εφαρμογής  του Κεφαλαίου Α΄του ν. 3429/2005 "Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί ΔΕΚΟ".
Μοναδικός μέτοχος της εταιρίας είναι το Ελληνικό Δημόσιο και η εταιρία εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η κτηματολόγιο αε λοιπόν είναι η εταιρία που έθρεψε Λαλιώτηδες, Βασούλες, Σαρακατσάνους  τύπου Σουφλιά και θα θρέψει πολλούς ακόμα.
Είναι η εταιρία που θα βγάλει στη σύνταξη άπειρα λαμόγια αλλά ... αφού στο Κιλκίς κατάφερε να  εξαφανίσει τον Αη Γιώργη και στη θέση του να βάλει χωράφια φαντάσου γλέντια που γίνονται  στη Μύκονο, τη Ρόδο και ...τα "καμένα όπου γης".
Μπορεί ίσως με κάποια επερώτηση στη βουλή η εκκλησιά να έρθει στη θέση της και εάν η  ερώτηση γίνει από "αριστερά" τότε θα μιλάμε για το θαύμα των θαυμάτων γιατί, στην κυριολεξία,  η αριστερά θα "αποκαταστήσει" την εκκλησία.
http://www.agioritikovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ