Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΡΥΠΤΕΙΑ: Οι Αόρατοι Φύλακες


ΚΡΥΠΤΕΙΑ λοιπόν...
Για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς.
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο ... Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.
Η
Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο.
Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία.
Ποτέ δεν το έκανε... η Κρυπτεία τον προειδοποίησε...
Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε... η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδωθεί. Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη.
Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους "ερευνητικούς" κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως "Γέρος του Βουνού", να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων.
Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους...
*****     *****     *****     *****     *****
Το 2011 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις... η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν.
Το Παιχνίδι βρίσκεται πίσω από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα... αυτά κατέχουν από τον Λόφο του Λυκαβηττού, μέχρι το Ηραίο της Περαχώρας στο Λουτράκι και μερικά πιο "ειδικά" μέρη του Μαγνητικού Ομφαλού του Πλανήτη Γη, που είναι η πανέμορφη χώρα μας. Σκοπός των ξένων «φίλων» μας είναι να βάλουν στο χέρι κάποια συγκεκριμένα μέρη, κυρίως αρχαιολογικούς χώρους οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό, έτσι ώστε μετά την 1η Ιουλίου όταν θα ανοίξουν τα λεγόμενα κλειστά επαγγέλματα, θα καταστήσουν δικά τους προτεκτοράτα. Ένα από τα επαγγέλματα που θα «ανοίξουν» θα είναι και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας, κάτι που σημαίνει ότι ένας αλλοδαπός «επιχειρηματίας» θα μπορεί να ιδρύει μια εταιρεία φύλαξης στην Ελλάδα, και να της αναθέτει τη φύλαξη της περιουσίας του που βρίσκεται στην … Ελλάδα.
Με λίγα λόγια θα έχουμε αναβίωση των ξένων φεουδαρχών στην Ελληνική Περιφέρεια… Αλλοδαποί θα κατέχουν την Ελληνική Γη, θα φυλάσσονται από αλλοδαπούς ιδιωτικούς στρατούς που θα βρίσκονται νόμιμα στην Ελλάδα και οι Έλληνες, όσοι δεν φύγουν για τις φάμπρικες του Εξωτερικού, θα γίνουν υπηρέτες των αλλοδαπών αφεντάδων.
Οι προδότες που θα ανοίξουν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Επιάλτης.
Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη "φαρέτρα" Της.
Μιλά άψογα ξένες γλώσσες...

5 σχόλια:

  1. έχετε πέσει σε παγίδα ΟΛΟΙ Σας..Οι Γεφυραίοι είναι οι λεγόμενοι Γραικοί,από την Γραία(Γηραιός ,ο αρχαίος) ΤΟΥ Ωρωπό (ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-Πλούταρχος-Στράβων)
    ο Ηρόδοτος έχει λόγους που υποστηρίζει ότι οι Γεφυραίοι είναι Φοίνικες δίοτι είναι το αρχαιότερο ελληνικό φύλο ,είναι αυτοί που έδωσαν το αλφάβητο στην Ελλάδα,αλλά και το Λατινικό αλφάβητο μέσω της αποικίας της Χαλκίδας(Γεφυραίοι-Γραικοί εξού και Geece) Κύμης. Υπόστηρίζοντας τον Ηρόδοτο ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ότι είναι Φοίνικες οι Γεφυραίοι(ο Ηρόδοτος είναι μισός Φοίνικας),τότε υποστηριζετε και τις θέσεις των ανθελήνων περί Σημιτικού αλφαβήτου.
    -οι Γεφυραίοι ήταν αρχαιότατο φύλο,προτο-Ελληνικό και κάστα ιερέων που έζησε στην Βοιωτία στον Ωρωπό,και ήταν γνωστή σαν Γραικοί και η πόλη τους ήταν η Γραία.οι Γεφυραίοι είναι αυτοί που δημιούργησαν ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ(Ηρόδοτος)
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΗΤΕ...διότι αν περάσει στον μέσο Έλληνα ότι οι Γεφυραίοι είναι Εβραίοι...τότε αυτόματα λες ότι το ΑΛΦΑΒΗΤΟ αλλά και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με όλα τα παραγωγά της(ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΡΗΤΟΡΙΚΗ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ) είναι ΕΒΡΑΙΚΑ.....αφού οι πηγή τους ξεκινά από τους "ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ¨¨ ΤΥΡΑΝΟΚΤΟΝΟΥΣ¨ο συλλογισμός είναι συνειρμικός.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΑΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΗΝΕς ΠΕΡΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ """και δίνουν μπόνους και την Δημοκρατία""".......ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!?????σου έδωσαν ένα συμβάν με πούστηδες και ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ,διότι οι Γρακοί-Σελλοί είναι οι Πρόγονοι της Ελληνικής φυλής...
    Γεφυραίος δεν σημαίνει Γ-ΕΒΡΑΙΟς αλλά ήταν ιερείς σε γέφυρες εξού και Γεφυραίοι που πριν λεγονταν και Γραιοι =εξού και γριά(απότατος αρχαίος)
    [[γέφυραΓΡΙΑ=απώτερος ..ο αρχαίος
    Το ονομά τους το πήραν απο τις Γέφυρες το οποίο είναι και συνώνυμο με την Γέφυρα,αλλά και η γέφυρα είναι συνώνυμο με τους Γραικούς
    Αυτοί οι άνθρωποι ήταν του Δωδωναίου Δια ιερείς και ζούσαν στις Γέφυρες των ποταμών και οι περαστικοί άναβαν κερί για ασφαλής πρόσβαση των ποταμών
    [[γέφυρα<γη+φύρω=μουσκεύω, αναμειγνύω κάτι ξηρό με υγρό ]]

    http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5569.html
    http://pheidias.antibaro.gr/Hellas_names/Pappa.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τόν Ι.Πασσά, οί Γεφυραίοι ήσαν μιά ομάς Φοινίκων πού εγκαταστάθηκαν μαζί μέ τόν Κάδμο στήν Θήβα.
    Άς πάρουμε τά πράγματα από τήν αρχή. Η Ιώ μέ τόν Δία απέκτησαν ένα παιδί. Η Ήρα κυνήγησε τήν Ιώ μεταμορφώνοντας την σέ αγελάδα. Αυτή κατέληξε στήν Αίγυπτο καί εκεί γέννησε τόν υιό της τόν Έπαφο, τόν οποίο μέ διαταγή τήν Ήρας πήραν οί Κουρήτες-Κρήτες, καί τόν έκρυψαν στήν Συρία {1ον}. Ή Ιώ τόν βρήκε καί τόν έφερε πίσω στήν Αίγυπτο.
    Ο Έπαφος πήρε σύζυγό του τήν Μέμφιδα καί απέκτησαν μαζί τήν Λιβύη.
    Ή Λιβύη μέ τόν Ποσειδώνα απέκτησαν τόν Βήλο καί τόν Αγήνορα.
    Ό Βήλος έμεινε στήν Αίγυπτο καί ό Αγήνορας πήγε στήν Συρία {2ον}.
    Ό Αγήνορας πήρε σύζυγο τήν Τηλέφασσα καί απέκτησαν τόν Κάδμο, τόν Φοίνικα, τόν Κίλικα καί τήν Ευρώπη.
    Όταν κατά τήν αναζήτηση της αδελφής του Ευρώπης έφθασε στην Θήβα , μαζί του είχαν έρθει και ομάδα Φοινίκων όπως είπαμε.
    Οί Φοίνικες αυτοί ποιοι ήταν; Κατά τον Ι. Πασσά στον τόμο της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου
    «Λαοί της Ανατολής» , γράφει για τους Φοίνικες, «Οί Φοίνικες υπήρξαν ο μόνος Σημιτικός λαός της αρχαιότητος ο οποίος εξοικειώθει με την θάλασσα. Και αυτό διότι στην περιοχή αυτή είχαν πάει αρχαίοι Κρήτες και δημιούργησαν εκεί έθνος με την επιμιξία νομάδων πού είχαν εγκατασταθεί διότι η Φοινίκη ήταν το χωνευτήρι διαφόρων νομαδικών λαών .
    Άλλωστε εάν δεν είχαν διασώσει τήν μνήμη τών Φοινίκων οί Έλληνες , θα είχαν και αυτοί χαθεί στόν κονιορτόν της ιστορίας.
    Φοινίκη =ελληνική ονομασία για μια αρχαία παραλιακή, ναυτική χώρα στη θέση που σήμερα βρίσκεται ο Λίβανος και τμήμα της Συρίας.
    Επίσης, Ένας αρχαίος δήμος της Αττικής πού αποτελούντο από αυτόχθονες Αθηναίους λεγόντουσαν ΓΕΦΥΡΕΙΣ. Κατοικούσαν πέρα της Ιεράς Οδούς κοντά στον Κηφισό ποταμό είς τον σημερινόν Άγιον Σάββαν . Αυτοί δεν είχαν καμμία σχέση με τους Γεφυραίους οί οποίοι μετά την εισβολή των αρχαίων Βοιωτών στην Βοιωτία εγκαταστάθηκαν στην Ταναγραία Αττικήν και απολάμβαναν πλήρη θρησκευτική ελευθερία. Αυτό σημαίνει πώς είχαν άλλη θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ μιλάω για Ιστορία(ιστορία ελληνικού έθνους) και όχι ερμηνεία μυθολογίας(ο καθένας μπορεί να βρει η και να εμρηνεύσει την μυθολογόα όπως την καταλαβαίνει,η ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ μπορεί να βρει).Οι ίδιοι οι Φοίνικες είναι οι ΣΕλλοι που λεγόντουσταν και ΣΕΛΕΑΡ.......Γ-εφυ-ΡΑΙΟΙ=ΓΡΑΙΟΙ η ονοματοδεσία δεν αφήνει ΕΜΡΗΝΕΙΑ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΡΕΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

      Διαγραφή
  3. 1ον .Η Μυθολογία μας είναι πανάρχαια ιστορία.
    2ον. Μήπως μπερδεύετε τούς Γεφυρείς μέ τούς Γεφυραίους;
    3ον. Δέν μίλησε κανείς γιά εβραίους - οβριους , αλλά γιά σημίτες , συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τής τουρανικής φυλής από τούς οποίους προέρχονται καί οι εβραίοι.
    4ον. Όλα τά συζητάμε μέ καλή διάθεση γιά νά βρούμε τήν αλήθεια.
    5ον . Εβραίοι δέν υπήρχαν στήν αρχαία Ελλάδα , αλλά οι Έλληνες πού ήταν ταξιδιάριδες σέ όλον τόν κόσμο, έφερναν πολλούς καί διάφορους μαζί τους συχνά. Όπως ο Κάδμος αυτούς πού έφερε. Δέν ήταν εβραίοι. Αλλά ηταν σημιτικής καταγωγής. Αυτοί ζούσαν σάν τούς γύφτους τούς σημερινούς, σέ καταυλησμούς κατω από γέφηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άντε πάλι,τι δουλεία έχουν οι Γύφτοι...και τι δουλεία έχουν οι Χαζάροι εβραίοι?
    καλύτερη απάντησ από τον Μυτηληναίο δεν μπορώ να σου δώσω
    http://filostratos.pblogs.gr/2012/12/poioi-hsan-pragmatika-oi-gefyraioi-gefyraioi-pantes-oi-peri.html
    όμως θα σου δώσω....πριν τα Τρωικά οι Σελλοι Γραικοι αφήνουν τις εστίες τους και πάνε στην Θεσσαλία και γίνονται οι λεγόμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ(Όμηρος) με αρχηγό τον Αχιλλέα.Μετά τα Τρωικά απλώνονται για άγνωστους λόγους στην περιοχή της Ευβοίας(ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΡΑΙΑ).Κατ'α την κάθοδο των Ηρακλειδών-Δωριέων δεν καταστρέφονται όπως δεν καταστρέφονται και οι Ιώνες της Αττικής(αυτά τα ξέρουμε από την αρχαιολογία).Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τον ΕλληνοΦοινίκα Ηρόδοτο οι Γραιοι η αλλιώς και Γ-εφυ-ραίοι που τους έβγαλε σαν "ΣΗΜΙΤΕΣ" είναι οι ίδιοι οι ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΟΚΤΩΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΑΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΡΗΤΟΡΙΚΗ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΓΛΥΠΤΙΚΗ Κ.Α.)....ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ...ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ (ΑΛΦΑΒΗΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΙΚΑ) ...ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΩ...ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΟ
    ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ