Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Οι 4 "θεοί" taylor made in...



Προπαγάνδα σημαίνει "διάδοσις" κατ επέκταση διάδοσις ιδεών (μπορείτε να δείτε αναλυτική μελέτη κάνοντας κλικ ΕΔΩ). Με ποιον τρόπο όμως μπορεί να συμβεί αυτό, δηλαδή κάποιος να μας περάσει για μια ιδέα; Στην πραγματικότητα Προπαγάνδα δεν είναι τίποτε άλλο από την πλήρη γνώση κάποιων για την ποσοτική και ποιοτική άγνοια των υπολοίπων! Το δεύτερο βήμα είναι τα "αντικλείδια" (καροτάκια). Πίσω και Πάνω από όλα αυτά είναι ο σκοπός και πίσω από τον σκοπό ο υποκινητής. Πως μπορούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο υποκινητής; Ακολουθώντας τον μίτο της Αριάδνης... βρίσκοντας το ποιος είναι ο απόλυτα ωφελημένος!
Για να δούμε τους 4 "θεούς" και τον μηχανισμό:
Στο 4ο βιβλίο της Πλατωνικής Πολιτείας ο Σωκράτης μας ενημερώνει για τα 3 μέρη της ψυχής, το Λογιστικό, το Θυμοειδές και το Αλόγιστο - Επιθυμητικό (αναλυτική εκπομπή ΕΔΩ).
Το Λογιστικό
Είναι το μέρος που αναπτύσσεται το Λογισμικό μας, δηλαδή η δομή της σκέψεως μας. Το μέρος αυτό της ψυχής δεν έχει όριο και η βάση του χτίζεται από την ημέρα γεννήσεως μας μέχρι την ηλικία των 6-7 ετών. Από κει και ύστερα χτίζεται το δεύτερο επίπεδο με βάση το πρώτο κ.ο.κ. ΠΡΟΣΟΧΗ! 2 βασικά σφάλματα ο πολύς κόσμος συγχέει, την ευστροφία με το Λογιστικό και μια εξειδίκευση Πανεπιστημίου με το σύνολο του Λογιστικού.
Όσον αφορά το πρώτο, την ευστροφία: η ευστροφία έχει να κάνει με ένα σημείο του εγκεφάλου το οποίο κάνει calcilations (κάτι σαν τον επεξεργαστή στους Η/Υ), οι στροφές-κύκλοι διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το Λογισμικό είναι συγγενικό και αλληλένδετο με την ευστροφία μεν αλλά είναι διαφορετικό σημείο του εγκεφάλου δε στο οποίο συνθέτεται ο τρόπος σκέψεως.
Όσον αφορά το δεύτερο: ένα χαρτί Πανεπιστημίου είναι μια εξειδίκευση σε έναν τομέα, αυτή η εξειδίκευση καλύπτει το γνωστικό φάσμα μόνο της ίδιας της εξειδίκευσης, η οποία όμως αποτελεί μόνο ένα μέρος του Λογιστικού - Λογισμικού μας και όχι το σύνολο. Η ψευδαίσθηση ότι αυτή η εξειδίκευση καλύπτει σχεδόν το σύνολο του Λογιστικού - Λογισμικού δημιουργείται επειδή με αυτήν σταδιοδρομούμε και σπαταλάμε πολλές ώρες καθημερινώς. Απόδειξη ότι η Πανεπιστημιακή εξειδίκευση δεν είναι παρά μόνο ένα μέρος του Λογισμικού είναι ότι την εξειδίκευση μας δε λίγο δεν θα μας χρησιμεύει σε τίποτε αφού άλλοι κάνουν κουμάντο τα πράγματα, και εφόσον άλλοι κάνουν κουμάντο είναι απόδειξη ότι ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε, το οποίο είναι θεμελιώδες για την επιβίωση μας (Πλάτων Πολιτεία ΦΥΛΑΚΕΣ)
Το θυμοειδές
είναι ο θυμός, ή οργή, η ορμή
Το Αλόγιστο - Επιθυμητικό
εδώ εδράζουν τα ένστικτα τα οποία γεννούν επιθυμίες.
Ο Προπαγανδιστής μπορεί να μας επηρεάσει όταν: το Λογισμικό μας μείνει ατελές (άρα άχρηστο αφού έχει security holes) παρόλη την όποια εξειδίκευση μπορεί να έχουμε (γιατί αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα με την τόση εξειδίκευση πληθυσμιακά που έχουν οι Έλληνες το κράτος θα ευημερούσε, ενώ τώρα το δανεικό έχει γίνει ιδανικό). Έτσι το Λογισμικό - Λογιστικό δεν άρχει αλλά αφήνει το Αλόγιστο - Επιθυμητικό να κάνει κουμάντο, οπότε δεν είναι δύσκολο να βάλουν το καροτάκι (συνήθως χρήμα, κοινωνική "καταξίωση" κτλ) και να μας οδηγούν εκεί που θέλουν, δηλαδή να μας κάνουν κουμάντο.
1ος "θεός" taylor made in... ΘΡΗΣΚΕΙΑ by Paulus
Πίστις είναι ένας μηχανισμός που έρχεται καθαρά από το αλόγιστο - επιθυμητικό, δεν έχει ίχνος λογικής (!), ο πιστός πιστεύει σε κάτι που δεν ξέρει τι είναι, σε κάτι αόριστο και θολό, σε κάτι που δεν αποδεικνύεται, που κάποιοι άλλοι του είπαν ότι υπάρχει με συγκεκριμένες όχι τυχαίες ιδιότητες...
Μέγιστη δύναμη που κρατάει πιστό τον πιστό... ο φόβος της αμφισβήτησης και η εν δυνάμει τιμωρία! Η προπαγάνδα τον έχει πείσει να απορρίπτει κάθε εν δυνάμει σκέψη για έρευνα ως "δάκτυλος του κακού" (διαβόλου εν τη προκειμένη)
Έχουμε λοιπόν τον Παύλο να φτιάχνει μια θρησκεία η οποία έβγαλε φιρμάνι "χριστιανός να μην δανείζει χριστιανό με τόκο γιατί είναι αμαρτία", στο Δευτερονόμιο κεφ. 23 παρ. 20 ο θεός να δίνει το δικαίωμα στους Εβραίους να δανείζουν με τόκο για να τους αγαπάει ο θεός και εκεί που πηγαίνουν να γίνονται όλα ιδιοκτησία τους, και επειδή δεν ήταν χριστιανοί επιτρεπόταν να δανείζουν με τόκο χριστιανούς...
2ος "θεός" taylor made in... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ισότις - αδελφότις - ελευθερία
έννοιες του παρελθόντος οι οποίες μεταλλάχτηκαν σε τέτοιο βαθμό που εν τέλει δεν είχαν καμία σχέση με τις αρχικές. Η Δημοκρατία στην Αρχαία Αθήνα ήταν κάτι το εντελώς μα εντελώς άσχετο με την δημοκρατία που ξεφύτρωσε από την Γαλλική Επανάσταση δηλαδή από την Αδελφότητα των Ιακωβίνων (Club des Jacobins) οι οποίοι λάμβαναν τακτικά τσεκ από τον Νέιθαν Ρότσιλντ εκ Λονδίνου.
Η 100% Εθνικιστική Δημοκρατία της Αθηναϊκής Πολιτείας μετετράπη σε ένα διεθνιστικό μπάχαλο μέσω μιας πολύ πονηρής και υποτιθέμενης ισότητας και μιας ψευδεπίγραφης ελευθερίας η οποία δια της ηθικής και πολιτιστικής διεθνιστικής ισοπέδωσης δημιουργούσε δεσμά και φυλακές αόρατες (όπως μας ενημερώνει ο Αριστοτέλης στα "Πολιτικά"), πέρα από το νοητικό επίπεδο των πολλών, μακριά από το Λογιστικό και μέσα στο Αλόγιστο - Επιθυμητικό... ήταν μια νέα εποχή διακυβέρνησης των ίδιων, μόνο που αυτήν την φορά οι πολλοί "ίσοι" (δούλοι κατά τον Αριστοτέλη) θα επέλεγαν τους ίδιους (Φεουδάρχες) που απλά είχαν αλλάξει όνομα...
Οι ψευδεπίγραφες κορώνες αγάπης και αλληλεγγύης δια της ισότητας και ελευθερίας δημιούργησαν τον 2ο θεό... όποιος φανέρωνε την απάτη ήταν δάκτυλος του κακού... (Φεουδάρχες εν τη προκειμένη)
3ος "θεός" taylor made in... Μαρξισμός
Ο Καρλ Μάρξ, από γενιά Ραββίνων και από Πατέρα και από Μητέρα (αποδείξεις ΕΔΩ) πήρε την Διεθνιστική σκυτάλη της Γαλλικής επανάστασης χρησιμοποιώντας λίγο πολύ τα ίδια εργαλεία, ισότητες, διεθνισμό και ψευτοελευθερίες στην εργατική τάξη. Ο καλά διαβασμένος Μάρξ επάνω στα Πολιτικά του Αριστοτέλους ήξερε τα "αντικλείδια" τα οποία χρησιμοποίησε για να κλειδώσει τον έλεγχο της εργατικής τάξης, δηλαδή της παραγωγής (Φυσικού Πλούτου κατά Αριστοτέλη). Έτσι το ιερατείο που ήδη έλεγχε το χρήμα δια τόκου (χρηματιστική κατά Αριστοτέλη) τώρα έπαιρνε στα χέρια του και την παραγωγή του φυσικού πλούτου, άρα τα δύο ηνία που κάνουν κουμάντο ένα Κράτος!
Και ιδού... ο 3ος "θεός" μόλις είχε δημιουργηθεί... όποιος φανέρωνε την απάτη ήταν δάκτυλος του κακού... (ΚεφαλαιοΦασιστοΝαζισμού εν τη προκειμένη)
4ος "θεός" taylor made in... Ολοκαύτωμα
Δεν αναρωτήθηκε κανείς υποστηρικτής του ολοκαυτώματος για ποιο λόγο σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου απαγορεύεται δια νόμου η αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος και όποιος τολμήσει να ξεστομίσει μια λέξη να μπαίνει φυλακή; ο Χίτλερ σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους, γιατί όλες οι χώρες για τους μόνους που ενδιαφέρονται είναι οι Εβραίοι; γιατί το "Ελληνικό" Κράτος θέλει να περάσει νόμο με τον οποίο όποιος αρνηθεί το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί να μπαίνει χωρίς δεύτερη κουβέντα στην φυλακή αλλά την ίδια στιγμή δεν πάει να ζητήσει από την Γερμανία το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τις εν ψυχρώ δολοφονίες των Γερμανών κατά των Ελλήνων; Το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Κοντομάρι Χανίων κ.α. δεν ήταν ολοκαυτώματα; Γιατί το "Ελληνικό" Κράτος έχει ορίσει την 27 Ιανουαρίου ως επίσημη ημέρα μνήμης Εβραϊκών θυμάτων (αποδείξεις ΕΔΩ) αλλά δεν έχει ορίσει ημέρα μνήμης για τα ολοκαυτώματα των Ελληνικών Χωριών; γιατί δεν έχει ορίσει ημέρα μνήμης γενοκτονίας Ποντίων και Μικρασιατών;
Και ιδού, ο 4ος "θεός" μόλις είχε δημιουργηθεί... όποιος δείξει τα παρακάτω στοιχεία είναι δάκτυλος του κακού... (αντισημίτης, ναζιστής, φασίστας, εξωγήινος κτλ)
Όποιος δεν φοβάται τους 4 "θεούς" και θέλει να δει στοιχεία για την θρησκεία ας κάνει κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ
Όποιος δεν φοβάται τους 4 "θεούς" και θέλει να δει στοιχεία για τον Κομμουνισμό ας κάνει κλικ ΕΔΩ
Όποιος δεν φοβάται τους 4 "θεούς" και θέλει να δει στοιχεία για το ολοκαύτωμα ας κάνει κλικ ΕΔΩ
Το κουίζ της ημέρας: ψάξτε τώρα να βρείτε τι κοινό έχουν οι 4 taylor made in... "θεοί"... και όταν το βρείτε μην το πιστέψετε, αυτά είναι συνωμοσίες...
http://knossopolis.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ