Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Βόμβα Αμβρόσιου : ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";

Σε ανάρτησή του στο ιστολόγιό του στις 15 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος αναφέρει: "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ....... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;  
___________Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .......ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας! Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη! Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε! Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από πολύ παληά είμεθα πουλημένοι! Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο!  
____________Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ' όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.  
___________Σε όσα θα διαβάσετε, θα θέλαμε να κάνουμε μόνο μια διόρθωση. Ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται, ότι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είναι και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Εθνικής Τραπέζης. Εξ όσων γνωρίζουμε ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης. Στο Δ.Σ. της ΕΤΕ μετέχει ο εκάστοτε Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ο οποίος αντλεί το προνόμιο αυτό από τις καταθέσεις των Κληροδοτημάτων της Επαρχίας του, Κληροδοτημάτων, που έγιναν με χρήματα Εθνικών Ευεργετών, τα οποία πλεονάζουν στα Ιωάννινα. Ο κ. Σώρρας, λοιπόν, ισχυρίζεται τα παρακάτω:  
____________Ένδεκα Εβραίοι-Σύμβουλοι στο Υπουργείο Παιδείας καθορίζουν την ύλη των διδακτικών βιβλίων για τα μαθήματα των θρησκευτικών και της ιστορίας στα δημόσια σχολεία μας! Το 94% των κεφαλαίων της Εθνικής Τραπέζης ανήκει στους Εβραίους! Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσαϊλντ! Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με Νόμο που ψηφίσθηκε ἤδη από τό ἔτος 1920 με Νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου καθιστά το όργανο τούτο "Κράτος εν Κράτει", δηλ. του παρέχει το δικαίωμα να πραγματοποιούν εισαγωγές χωρίς να καταβάλλουν δασμούς, χαρτόσημο κλπ. Τα Μέλη του ΚΙΣ δεν επίσης δεν καταβάλλουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο! Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Εβραίος και είχε το όνομα "Μπενί Σαλόμ" ! Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης είναι επίσης Εβραϊκῆς καταγωγής με το όνομα Ααρών Αβουρί. Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, ο γνωστός σε εμάς για το πάθος του κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών! Είναι όχι μόνον ένας απ' αυτούς που κατέστρεψαν τήν Ελλάδα με τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα υπέρ του Χρηματιστηρίου και την προτροπή για την χωρίς ενδοιασμούς αγορά μεριδίων από τα Αμοιβαία Κεφάλαια, ο αθεόφοβος, αλλά και εκείνος, ο οποίος διά Νόμου κατά τό ἔτος 1966 παρέσχε το δικάιωμα στους Έλληνες να εισέρχωνται στο ΚΙΣ, και άρα αυτομάτως να καθίστανται αφορολόγητοι! Κυρίως όμως είναι αυτός, που διά Νόμου απαγόρευσε την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες! Κατά τόν κ. Σώρραν, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Κουβέλης, δηλ. ο θεωρητικά προστάτης των πτωχών και των αδυνάτων, ἔχει στην ιδιοκτησία του 80 ακίνητα, για τα οποία ΔΕΝ καταβάλλει φόρους, επειδή είναι Μέλος του ΚΙΣ, δηλ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου!  
________________Με κάθε επιφύλαξη, λοιπόν, εμείς σας παρουσιάζουμε την συντέντευξη του κ Σώρρα, όπως την ἔχει δημοσιοποιήσει ο κ. Μάκης Βραχιολίδης (βλ. vrachiolidis@yahooo.gr), ευχαριστούμε δε θερμότατα τον εκλεκτό μας Συνεργάτη Θεολόγο κ. Δ.Μ., ο οποίος μας γνωστοποίησε το κείμενο αυτό. Αίγιον, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013  
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ  
************* Σημ. Χρησιμοποιουμε τον όρο "αυτο-καταραμένοι" καθ' όσον οι ίδιοι οι Εβραίοι, ζητώντας την καταδίκη του Σωτήρος Χριστού από τον Πιλάτο, καταράσθησαν τους εαυτούς των λέγοντες τα φοβερα αυτά λόγια: "το αίμα Αυτού εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών" ( Ματθ. 27, 25)

****************

http://mkka.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ