Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 28-3-1997 – “ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”


Πρόεδρος του Συνασπισμού ..χαίρομαι που βρίσκομαι στο Μακεδονικό κοινοβούλιο..
 Πρόεδρος του Συνασπισμού: “..χαίρομαι που βρίσκομαι στο Μακεδονικό κοινοβούλιο..”

[ "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 29-3-1997 ]

O κ. Kωνσταντόπουλος συναντήθηκε χθες[28-3-1997] με τον κ. Γκλιγκόροφ και την ηγεσία των κομμάτων στα Σκόπια.

Και ενώ ο Γκλιγκόροφ επιμένει στο «Mακεδονία» ==> ο κ. Kωνσταντόπουλος -δήλωνε- ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο»!…

….Όταν όμως τού έθεσε εμμέσως το θέμα της λύσης της σύνθετης ονομασίας, ο γηραιός ηγέτης επανέλαβε, με κομψό πάντως τρόπο, την πάγια θέση που διακηρύσσουν προς τα έξω τα Σκόπια υπογραμμίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης, που όμως άφηνε να εννοηθεί ότι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την «Δημοκρατία της Mακεδονίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «κάθε χώρα έχει τη δική της οντότητα και αυτοσυνείδηση»….



….Μια “φράση του κ. Kωνσταντόπουλου κατά τη συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα της Bουλής της ΠΓΔM παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Iλίνκα Mίτροβα, ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο», προσκάλεσε σχόλια. O ίδιος έσπευσε να την δικαιολογήσει λέγοντας πως «βρίσκομαι σε ξένη χώρα και σέβομαι τους θεσμούς και το όνομα που δίνει αυτή στους θεσμούς της».


Άλλα λόγια στο εσωτερικό, άλλα λόγια στο εξωτερικό, ανάλογα με το ακροατήριο και η δικαιολογία και το ψέμα πάντα κάτω από τα χείλη από τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες ! Καμία σοβαρότητα από τους Έλληνες πολιτικούς του “δημ(ι)οκρατικού τόξου” που με τις πράξεις και τα λόγια τους έφεραν και φέρνουν την Ελλάδα προ τετελεσμένων, προδοτικών και πολύ δυσμενών εξελίξεων! 
ethnikismosblog
http://sklantzithres.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ