Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΣΩΡΡΑΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ»!

 ·       Ο ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ  ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ: «ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ…ΠΕΝΑ»!
·      «Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΛΑΒΕ VERIFICATION ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ»
Για την αθωωτική του απόφαση από το δικαστήριο:
1.    «Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των θεσμικών οργάνων επειδή δεν έχουν απαντήσει στην πρότασή μας

2.    «Ο διαχειριστής του πορτοφολιού μου Antony Diamond,  ο Custodial αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά από την Montreal Bank, επιβεβαίωσαν στο δικαστήριο τη γνησιότητα των 600 δις δολαρίων»
3.    «Δεν είναι τυχαίο που απ’ όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος παρά μόνο ο Γεωργιάδης. Γι’ αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας»
4.    «Άνθρωποι σαν τον Γεωργιάδη δεν πρέπει να μιλάνε. Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες. Θ’ ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία
«Έχω μαζί μου και τρίτο… ρόπαλο που θα το βγάλω σε λίγο. Περιμένετε και θα δείτε»

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
«Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του». Λόγια του Σώρρα που θυμίζουν το πριν από χρόνια κάλεσμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου προς τους Ορθοδόξους να διατρανώσουν με την υπογραφή τους την αντίθεσή τους στην διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες. Τότε, ήταν υπογραφές για τη …σωτηρία του θρησκεύματος στα δημόσια έγγραφα, τώρα, υποτίθεται πως είναι για τη σωτηρία της χώρας από τα δεσμά των τοκογλύφων. Τότε, είχαν συγκεντρωθεί περίπου τρία εκατομμύρια υπογραφές. Σήμερα, ο Αρτέμις Σώρρας, ο επιχειρηματίας που λέει πως κατέχει ομόλογα αξίας 600 δις δολαρίων, είναι έτοιμος να ζητήσει από τον ελληνικό λαό την υπογραφή του με την οποία, όπως διατείνεται, η κυβέρνηση θα εξαναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πάρει τα 600 δις  για να σωθεί η Πατρίδα από τους οικονομικούς δολοφόνους της. «Η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή», επισημαίνει με νόημα ο επιχειρηματίας.
Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής», ο Α. Σώρρας δίνει σαφή την εικόνα ότι μιλάει από θέση ισχύος. Η πρόσφατη αθωωτική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη, είναι προφανώς αυτή που δίνει άλλο αέρα στον επενδυτή, που περνά στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για πολλά επώνυμα πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζει ως «ανθελληνικά σκουλήκια». Από τα …βέλη του δεν ξεφεύγει ο σημερινός Υπουργός Υγείας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, η Όλγα Γεριτσίδου αλλά ούτε ο κ. Τσίπρας τον οποίο χαρακτηρίζει «Εβραίο-Χαζάρο»! 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, με καλέσατε γιατί έχετε να κάνετε μία σημαντική δήλωση. Σας ακούμε λοιπόν.
Σώρρας: Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την …πένα! Δεν θα χρειαστώ από τον ελληνικό λαό περισσότερο από μία ή δύο υπογραφές του. Και η υπογραφή του ελληνικού λαού είναι εντολή και διαταγή. Να καταλάβει ο ελληνικός λαός τη δύναμή του και την ώρα που θα πρέπει να δώσει την υπογραφή του.
Είναι μακριά αυτή η ώρα; 
Σώρρας: Όχι, δεν είναι καθόλου μακριά. Με μία υπογραφή θα ξαναπάρει πίσω τη χώρα του, γιατί έχει τα λεφτά, τα εχέγγυα, έχει και τους νόμους με το μέρος του.
Πόσες υπογραφές θα επιδιώξετε να συγκεντρώσετε;
Σώρρας: Όσο το δυνατόν περισσότερες. Έξι εκατομμύρια (6.000.000) υπογραφές.
Με την υπογραφή του αυτή τι θα ζητάει ο ελληνικός λαός;
Σώρρας: Θα λέει ότι «δέχομαι ή αποδέχομαι την πρόταση Σώρρα. Υπάρχουν τα λεφτά και απαιτώ από την Ελληνική Δημοκρατία να τα πάρει για να σωθεί η πατρίδα».
Οι υπογραφές κατόπιν θα κατατεθούν στη Βουλή;
Σώρρας: Δεν θα «πάνε» πουθενά. Μαζεύεται ο λαός σε ένα μηχανισμό και επιλέγει αυτόν. Μόλις οι πουλημένοι καταλάβουν ότι υπάρχουν 6.000.000 υπογραφές θα έχουν ήδη …εξατμιστεί. Δεν θα χρειαστούν ούτε σφαίρες ούτε αιματοχυσία ούτε τίποτε. Θα έχουν εξαφανιστεί με την… πένα! Θα τους «λιώσω» το κεφάλι με τα ίδια τους τα όπλα. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι έχει την Τράπεζα της Ανατολής, έχει και τα ομόλογα των 600 δις δολαρίων. Έχω μαζί μου κι ένα τρίτο… ρόπαλο που το βγάλω σε λίγο. Περιμένετε και θα δείτε!
Η πρόσφατη αθώωση του Σώρρα από το δικαστήριο, τι μπορεί να σημαίνει για τις εξελίξεις στο θέμα σας;
Σώρρας: Για τον Σώρρα δεν σημαίνει τίποτε. Γιατί εμείς ξέραμε και τι είχαμε και πού τα τοποθετήσαμε και πώς το οργανώσαμε.
Φέρατε τραπεζίτες από την Αμερική οι οποίοι βεβαίωσαν την ύπαρξη των  χρημάτων. Ποιοι ξένοι τραπεζίτες κατέθεσαν υπέρ σας;
Σώρρας: Ο διαχειριστής του πορτοφολιού μου κ. Antony Diamond. Ήρθε ο Custodial (θεματοφύλακας) αλλά και πιστοποιημένο-υπογεγραμμένο έγγραφο από τον Καναδά από την Montreal Bank που κάνει verification (επαληθεύει) ότι «ναι ο Custodial  διατηρεί τον λογαριασμό έχει τα ομόλογα κι εμείς τα φυλάμε στον …τάδε λογαριασμό» . Υπάρχουν 2 confirmations (επιβεβαιώσεις). Μία για όλο το ποσό που διαθέτω στο εξωτερικό και μία που αφορά στα 600 δις δολάρια που έχω καταθέσει στην Ελληνική Δημοκρατία. Υπάρχει πιστοποίηση του λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας που τον έχω ανοίξει και έχω βάλει τα ποσά μέσα.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το δικαστήριο είχε στη διάθεσή του όλα τα πιστοποιητικά έγγραφα, τέτοια που δε άφηναν περιθώριο για την αθώωσή μου. 
Τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και ο έντυπος Τύπος αποσιώπησαν την αθωωτική σας απόφαση.
Σώρρας: Η ένοχη σιωπή μερικές φορές είναι χειρότερη. Ναι, έτσι είναι, αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι υπάρχουν ανθελληνικά σκουλήκια τα οποία παρά την αθωωτική απόφαση βγαίνουν και λένε ό,τι  να’ ναι.  Ο Σώρρας ήρθε εδώ με στοιχεία. Κατέθεσα στις αρχές τα πάντα, με νόμιμο τρόπο. Με φακέλους και εξώδικα. Το να μιλάει ο καθένας άσχετος, χωρίς στοιχεία, μου ανακατεύει τ’ άντερα. Είδα μάλιστα σ’ ένα βίντεο, μια κατάπτυστη σε βάρος μου επίθεση από μια Όλγα Γεριτσίδου. Λίγο-πολύ είπε ότι τα δικαστήρια είναι στημένα κι ότι εγώ είμαι του συστήματος! Μου έκανε λέει και μήνυση που κατέθεσε στις Βρυξέλες! Όλοι αυτοί που κάνουν τέτοιες μηνύσεις, θεωρώ ότι είναι πρακτορικές μέσα από ένα δόλιο και τιποτένιο σύστημα. Πολλές τέτοιου τύπου μηνύσεις ήταν μέσα από μασονικές στοές και μπορώ να το αποδείξω. Αν μη τι άλλο κανείς απ’ όλους αυτούς δεν ήθελε ν’ αθωωθώ.
Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»

Την μήνυση σάς την έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τελικά απουσίαζε από τη δίκη.
Σώρρας: Πριν από τη δίκη είχαμε κάνει αίτημα στον Άρειο Πάγο να είναι μάρτυρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δεν ήρθε καν στο δικαστήριο και θεωρώ ότι ο Εισαγγελέας τον προστάτεψε. Ο κ. Γεωργιάδης εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο κοινό. Για το κοινό του μού επιτέθηκε και όχι γιατί είχε κάτι προσωπικό μαζί μου.
Μήπως υπηρετούσε όμως κάποια άλλη σκοπιμότητα η μήνυσή του αυτή;
Σώρρας: Η σκοπιμότητα ήταν προφανής, γι’ αυτό 5 μέρες πριν το δικαστήριο έγινε υπουργός Υγείας. Είναι τυχαίο λέτε ότι απ’ όλη την κυβέρνηση δεν μου επιτέθηκε κανένας άλλος πολιτικός ή βουλευτής παρά μόνο ο Γεωργιάδης;
Είχε δηλαδή σημειολογική σημασία το όνομα «Γεωργιάδης» που στράφηκε εναντίον σας;
Σώρρας: Λέτε να μην είχε; Θεωρώ ότι βρισκόταν σε μια αποστολή. Πήρε απάνω του το βάρος να χτυπήσει το Σώρρα. Στη Δημοκρατία που θέλω να πιστεύω όμως ότι υπάρχει, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να μιλάνε. Σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και το τι λες. Θ’ ανοίξεις το στόμα σου όταν έχεις στοιχεία. Σήμερα εκτός από τα αληθινά ψέματα, ζούμε και όλα αυτά τα «ανθελληνικά σκουλήκια» που ανοίγουν το στόμα τους και λένε οτιδήποτε, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν έχει καθόλου επίπεδο και μπορεί να τον οδηγήσουν στον… Αντίνοο. Σε όλους αυτούς, όπως ο Οδυσσέας «θα τους κόψω το κεφάλι», γιατί κανένας τους δεν μπορεί να ξεφύγει από την πραγματική αλήθεια.  
Θεωρείτε ότι ο κ. Γεωργιάδης εξετέθη με τη σε βάρος σας μήνυση;
Σώρρας: Ξέρετε, ο ηλίθιος επιμένει στη γνώμη του και όταν πεθαίνει την παίρνει μαζί του. Είδα ένα e-mail του κ. Γεωργιάδη που έλεγε «επειδή είμαι υπουργός Υγείας χρειάζομαι 2 δις. Πέστε του Σώρρα να τα φέρει, αν δεν τα φέρει μην με ξαναενοχλήσετε»! Το… παιδί έχει πρόβλημα. Λυπάμαι και τον κ. Γεωργιάδη που λέει «παπαριές» αλλά λυπάμαι και όποιον είναι τόσο μπλοκαρισμένος που δεν μπορεί να μιλήσει.
Ποια άλλη εξέλιξη είχε η δίκη;
Σώρρας: Κάναμε αίτημα να έρθουν στη δίκη ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Προβόπουλος και οι διευθυντές των υπηρεσιών εξωτερικού χρέους. Διότι όλοι αυτοί είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και πρέπει να του απαντήσουν ότι: «Έλαβα φάκελο από τον Σώρρα και ότι τα ομόλογα υπάρχουν ή δεν υπάρχουν. Εάν δεν είναι εντάξει, να τον κλείσουμε φυλακή». Να πάρει το κράτος μια επίσημη θέση, ρε φίλε!
Όχι όμως μόνο τα ομόλογά μου είναι πεντακάθαρα, όχι μόνο η Αμερική δεν έχει απαντήσει αρνητικά αλλά η κυβέρνησή μας έχει ζητήσει verification (επιβεβαίωση- επαλήθευση) από την Αμερική και έχει έρθει τέλειο!
Ποια κυβέρνηση κύριε Σώρρα έλαβε verification από τις ΗΠΑ ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά και είναι εντάξει; 
Σώρρας: Η ελληνική. 
Γίνεται σαφής κύριε Σώρρα. Η σημερινή Σαμαρά-Βενιζέλου ή η προηγούμενη τρικομματική;
Σώρρας:Η κυβέρνηση στην οποία ήταν και ο κ. Κουβέλης!  Η κυβέρνηση αυτή λοιπόν ζήτησε να μάθει από τις ΗΠΑ «τι γίνεται με αυτόν τον …κερατά τον Σώρρα; Μας είναι βραχνάς, δώστε μας απάντηση εάν υπάρχουν τα ομόλογα». Πήρε όλες τις επιβεβαιώσεις που πρέπει.
Θέσατε θέμα ποινικών ευθυνών στο δικαστήριο;
Σώρρας: Βεβαίως. Ζητήσαμε από τον Εισαγγελέα να πάρει την απόφαση ο ίδιος εάν συντρέχουν ποινικές ευθύνες σε λειτουργικά και θεσμικά όργανα οποία έχουν εμπλακεί με την υπόθεσή μας και δεν έχουν απαντήσει. Ο Εισαγγελέας λοιπόν έδωσε εντολή να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες. 
Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχουν σοβαρές ποινικές ευθύνες;
Σώρρας:Μεγάλες. 5 μέρες πριν υπογράψουν το μνημόνιο είχα στείλει επιστολή προς τον κ. Στουρνάρα και έλεγα: «Παρακαλώ όπως μας καλέσετε, να έρθουν και οι τεχνικές μου επιτροπές, να παραλάβετε τα ομόλογα και να σώσετε τη χώρα. Επειδή επί 8 μήνες δεν έχουν απαντήσει, έκανα μήνυση σε όλη την Κυβέρνηση. Έκανα μήνυση όμως και στου 300 της βουλής, όπως επίσης στο Στουρνάρα και τον Προβόπουλο. Γιατί δεν πήραν τα ομόλογα να σώσουν τη χώρα. Η μήνυση αυτή, να το θυμάστε, θα τους καθίσει άσχημα στο λαιμό. Η δικαστική αθώωση που είχα είναι προάγγελος της μεγάλης μήνυσης που ετοιμάζω. Γι’ αυτό το  λόγο δεν ήθελαν να κερδίσει ο Σώρρας, επειδή λέει αλήθεια.  
Η αθωωτική σας απόφαση δρομολογεί κάποιες διαδικασίες ή μήπως τις τρενάρει;
Σώρρας: Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Είναι του λαού και για τα δικαιώματά μας εργάζεται. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από το λαό και από το Δίκαιο.
ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΟ 2010 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ;»
Ανοίξατε άλλα χαρτιά σας στη δίκη;
Σώρρας: Είχαμε μαζί μας πακτωλό στοιχείων που αν τα καταθέταμε όλα, τα πρακτικά της δίκης θα ήταν μαχαίρια για κάποιους! Σας λέω όμως το εξής και αυτό είναι είδηση: το 2010 δικοί μας μηχανισμοί κατέθεσαν προς έλεγχο στην Τράπεζα της Ελλάδος ένα ομόλογο από το ίδιο συμβόλαιο. ΙΒΟΕ αξίας 3 δις δολαρίων, που όταν κατατέθηκε πήραμε πρωτόκολλο. Η Τράπεζα της Ελλάδος λοιπόν μας επιβεβαίωσε με πρωτόκολλο ότι είναι αυθεντικό, γνήσιο το ομόλογο! Πώς γίνεται λοιπόν το ίδιο ομόλογο ο κ. Προβόπουλος να το επιβεβαιώνει ως γνήσιο το 2010, αλλά το 2012 να λέει ότι δεν είναι; Περιμέναμε λοιπόν τον κ. Προβόπουλο να έρθει στο δικαστήριο για ν’ απαντήσει στο ερώτημα. Ο κ. Προβόπουλος και όλοι σαν αυτόν, θα κοπούν πάνω στο …μαχαίρι της αλήθειας. Θα πέσουν κάτω από τα ίδια τους τα όπλα.
Για ποιο λόγο να τα κάνουν όλα τόσο ξεδιάντροπα κύριε Σώρρα; Δεν είναι Έλληνες, δεν έχουν φιλοπατρία;
Σώρρας: Έχουν πτωχεύσει τη χώρα μας 4 φορές με μηχανισμούς τέτοιους που αυτή τη χώρα διοικήσανε είτε ναζί είτε Ασκενάζι. Ναζί και Ασκενάζι πάνε μαζί. Τους Ασκενάζι τους λένε Εβραίους αλλά δεν είναι. Κάτσανε ένα βράδυ οι Χαζαρομογγόλοι και είπανε: «από αύριο το πρωί θα λεγόμαστε Εβραίοι». Άρα μην μπερδεύουμε τους Εβραίους με τους Ασκενάζι. Και ο Χίτλερ ήταν Ασκενάζι. Κι έσφαξε τους Εβραίους γιατί τους μισούσε ως Ασκενάζι.
Πολύς κόσμος πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να φέρει ένα καλύτερο αύριο.
Σώρρας: Δεν έχουμε Έλληνες στη Διοίκησή μας. Έχω πει για τον κ. Τσίπρα ότι είναι Εβραίος Χαζάρος, ξέρουμε ακριβώς την ιστορία του. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί από την παγκόσμια βιομηχανία κυβερνώντων που μιλάει για …δημοκρατική αριστερά και άλλα μυθεύματα!  

 "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ