Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν “αναγνωρίζει” την Χρυσή Αυγή




Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν “αναγνωρίζει” την Χρυσή Αυγή
Οι Έλληνες Εθνικιστές από την άλλη αναγνωρίζουν τον εθνοπροδοτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ!
Σε δεινή θέση έχουν βρεθεί οι εκπρόσωποι του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, καθώς είναι αναγκασμένοι να συμμετέχουν σε τηλεμαχίες παρουσία στελεχών του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος. Η τηλεοπτική έκθεση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής δεν αλλοιώνει την μαχητικότητα και την αλήθεια μας, καθώς δεν εντασσόμαστε στο πλαίσιο του πολιτικάντικου καθωσπρεπισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι: "Η ανάγκη διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, δεν υποκαθίσταται από τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της Ν.Δ. και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Για αυτό το λόγο, ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ. Οι όροι διεξαγωγής του ντιμπέιτ ανάμεσα στο σύνολο των πολιτικών αρχηγών, πλην της Χρυσής Αυγής, μπορεί να γίνει κατά τα πρότυπα του 2009". 
Πριν λίγες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει σε ανακοίνωση πως:" Η παρουσία στελεχών του στο ίδιο 'τραπέζι' τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική του επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με τη Χρυσή Αυγή. Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα, ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών αποδεικνύουν -για άλλη μια φορά- ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή".
Από την άλλη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρλέτης, δήλωσε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» για τη διεξαγωγή debate:" Αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, υπήρξε μία πρόσκληση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας για να υπάρξει ένα debate ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον κ. Σαμαρά και τον κ. Τσίπρα. Εμείς αμέσως είπαμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ταυτόχρονα, βέβαια βάλαμε και μία άλλη διάσταση, ότι δεν μπορεί να εξαντληθεί μόνο ανάμεσα στους δύο ο διάλογος, αλλά και ότι υπάρχει η ανάγκη να δούμε και άλλες μορφές, έτσι ώστε να εκπροσωπηθούν και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Εξαιρώ τη Χρυσή Αυγή, γιατί θεωρώ ότι είναι έξω από το δημοκρατικό τόξο και πλαίσιο».
Είναι πασιφανές πως η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, καθώς είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών που φέρουν ευθύνη για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. 

Η παρουσία μας στις τηλεοπτικές συχνότητες, οι οποίες είναι δημόσια περιουσία κι επιβλήθηκε κατόπιν παρέμβασής μας στο ΕΣΡ, στοχεύει στην ενημέρωση του Ελληνικού Λαού για τις πάγιες θέσεις μας. 
Επισημαίνουμε πως ουδεμία διάθεση έχουμε να συνομιλούμε με όλους αυτούς που θέλουν την μια Ελλάδα δίχως Θεό, Αξίες κι Ιδανικά και την ελληνική κοινωνία διαλυμένη από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Σε καμία περίπτωση δεν τους νομιμοποιούμε και θα δώσουμε με πάθος τον Αγώνα για να εμποδίσουμε τα εθνοπροδοτικά τους σχέδια μέχρι την τελική νίκη!
 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ