Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Παναγιώτης Μαρίνης
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ;;
ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ;


Δημήτρης Παπαδουκάκης :Μία από τις πολλές της νέας αγοράς απαντήσεις προς το δάσκαλο....: 
 http://www.pennyphone.gr/how_it_works.php. 
Το περίεργο ανακύπτον θέμα όμως είναι ότι οι εν λόγω πολλές μέθοδοι σχεδόν δωρεάν ομιλίας μέσω ίντερνετ ολίγον είναι γνώριμες στο "Δυτικό" Πολιτισμένο νεοέλληνα, ενώ επί αυτών αποδεικνύεται ότι έχουν πλήρη γνώση, εκπαίδευση και δυνατότητα χρήσης, οι εγκεφάλοι των....μικρονόων απολίτιστων αυστραλοπιθήκων "ΠΡΟΣΓΥΓΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ"!! Η δέ προσηνής χρήση τέτοιων εφαρμογών χρίζουν κτήσεως τινός κινητού τουλάχιστον ...Iphone ....16!! ΧΕΧΕΧΕ...Οι πιο γνωστοί τρόποι είναι βέβαια μέσω skype και μέσω viber δια της google το store apps. Πόσοι νεοέλληνες όμως τις χρησιμοποιούν; 
Πόσοι δηλαδή δεν έχουν vodafone, cosmote ¨wind ή έστω στην καλύτερη Q; 
Το ερώτημα του δασκάλου είναι πολύ εύστοχο και με βαθύτατες προεκτάσεις! Διότι είναι τελικά να διερωτάσαι για το πόσο πλήρως ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ είναι κι η δική μας γνώση όχι μόνο στην τεχνολογία, που εξ αυτού και μόνο αυτοαποδεικνύεται ότι ΟΙ ...ΕΜΠΟΛΕΜΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ..."ΜΑΘΗΤΕΙΑΝ" ΚΙ ΑΝΑΛΩΝΟΥΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ" ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ, ΥΠΟ ΑΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΕΝΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ" ΤΟΥΣ , αλλά και ότι ο νεόλληνας κοιμάται ΕΝ ΓΕΝΕΙ όχι μόνο τεχνολογικά, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τελεί υπό του βασιλείου του ...Μορφέα για τη....φύση εν γένει των πραγμάτων..

5 σχόλια:

  1. Τα κινητα (επωνυμα samsung - sony κτλ) αυτα εχουν κινεζικο firmware.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΒΛΕΠΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2022, 2020, 2018. Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ!
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ Ή ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    …..____________________ , ,__
    ……/ `—___________—-_____] – - – - – - – - ░ ▒▓▓█D
    …../_==o;;;;;;;;_______.
    …..), —.(_(__) /
    ….// (..) ), —-”
    …//___//
    ..//___//
    .//___/

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ… ΔΕΝ «ΜΑΣΟΝΟΙ » ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΦΙΑ!

    ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙ zemlia ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ QUEEN/FREDDIE MERCURY ''we will Rock you'' https://www.youtube.com/watch?v=-tJYN-eG1zk , ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: ''Μικρή λεπτομέρεια, δες στο βίντεο τα γυαλιά που φοράει ο Μέρκιουρι – Ερμής: πεντάλφες. Τραγουδώντας το we will rock you. Πόσα ξέρουν… Και πόσα αγνοούν…''.

    ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ:
    Δεν είναι μόνο τα γυαλιά, όσο και η αμφιβόλου αλγερο/τανζανο/ινδική καταγωγή, πολύ πιθανόν κι αυτή περιούσια, οι δήθεν ζωροαστρικές θρησκευτικές του πεποιθήσεις, η συμπάθειά του στην τεκνατζού μας συγχωρεμένη περιούσια από την οποία εμπνεύστηκε το όνομά του και, κοίτα πώς τα φέρνει ο Χρόνος/Κρόνος (η πουτάνα που δεν θέλει να κρυφτεί):
    Bismillah (Arabic: "In the name of God" or "In the name of Allah") [wikipedia] μας φωνάζει η Mercury μέσα στο "Bohemian Rhapsody" και καπάκι ''we will Rock you''. Τί θα μας κάνει δηλαδή;;;.... όπως και αυτοί εδώ;;;...οι της κουλτούρας των "Rockers" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ;;;.......τα μέλη του κλαμπ «Turan e.V.» (γερμανικό παράρτημα των Γκρίζων Λύκων) ;;;....που φώναζαν εχθές Τετάρτη και διαδήλωναν στην Γερμανία «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», «Ξαναχτίζουμε την Γερμανία», «Με τη βοήθεια του Θεού θα κυριαρχήσουμε»;;;;.......
    Πάρτε μια γεύση: https://www.youtube.com/watch?v=3kPyG4dFuOU

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ