Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σχέδιο νέας Ευρώπης με 60.000.000 «μετανάστες»...Μεγάλη διεθνής δημοσκόπηση: Έλευση παγκόσμιου ηγέτη που «θα σώσει τους λαούς»...!!!


whatwedo

Σχέδιο νέας Ευρώπης με 60.000.000 «μετανάστες»
Η υφήλιος προετοιμάζεται για τον παγκόσμιο ηγέτη! Κινήματα ανά τον κόσμο μιλούν γι' αυτόν και κάνουν δημοσκοπήσεις!
Δεν μας πιστεύετε;
Το κίνημα Avaaz αυτοπροσδιορίζεται ως το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 42 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2007 με αποστολή, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του: «να κινητοποιήσει πολίτες απ'όλη την υφήλιο για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε».
Κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα.
«Το μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης τουAvaaz επιτρέπει σε χιλιάδες πολιτικές δράσεις, μικρές ή μεγάλες, να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή, συλλογική δύναμη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του!
Η λέξη «Avaaz» σημαίνει «φωνή» ή «τραγούδι» σε διάφορες γλώσσες. Είναι εκείνο το κίνημα που πίεσε, όπως ισχυρίζεται, τους ηγέτες των λαών να υπογράψουν την συμφωνία στο Παρίσι για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή. Έχουν λοιπόν τεράστια δύναμη και απήχηση.
Πρεσβεύει μια αλλαγή, η οποία, σύμφωνα με το ίδιο, θα επέλθει μέσω ενός παγκόσμιου σωτήρα, ο οποίος «θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς»!
Θα δώσει, όπως αναφέρει το κίνημα, την λύση που δεν μπορούν να δώσουν οι πολιτικοί.
Σε αυτή την κατεύθυνση, τοAvaazκαλεί τους απανταχού πολίτες να συμμετέχουν σε παγκόσμια δημοσκόπηση -και στα ελληνικά-, σε σχέση με τις προτεραιότητες του πλανήτη.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Προτεραιότητες εκστρατειών: Σε ποια θέματα πρέπει να εστιάσουμε το 2016; Ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ας δώσουμε προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται σκληρή δουλειά φέτος. Επίλεξε τα 5 σημαντικότερα ζητήματα για εσένα από την παρακάτω λίστα».
Ανάμεσα στο περιβάλλον, την Συρία, το Παλαιστινιακό, την οικονομική κρίση, την διαφθορά αλλά και το καλωσόρισμα 60.000.000 μουσουλμάνων στην νέα ΕΕ του 21ου αιώνα, φιγουράρει η εξής επιλογή:
«Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ.»
Για ποιον παγκόσμιο ηγέτη μιλάει η δημοσκόπηση; Μήπως για τον Αντίχριστο, ο οποίος θα επιβάλλει την τάξη μέσω του χάους, δίνοντας «λύσεις» στα προβλήματα των τρομοκρατημένων ανθρώπων, επιβάλλοντας δικτατορία;
e69ddd24-1961-4710-b0f5-72d6364124b8
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ